Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Program podrške malom biznisu Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  četvrtak, 26 septembar 2013 13:37

Program podrške malom biznisu SBS pomaže preduzećima da poboljšaju svoje performanse i konkurentnost, angažovanjem domaćih konsultanata radi poslovnih saveta i podrške u određenim oblastima poslovanja (BAS), ili angažovanjem međunarodnih eksperata radi uvođenja dobre prakse menadžmenta u preduzeća koja imaju potencijal da postanu lideri na tržištu (EGP). SBS radi sa većinski privatnim i domaćim preduzećima koja imaju minimum 2 godine iskustva u poslovanju, potencijal za razvoj i ugledno rukovodstvo posvećeno projektu. SBS ne radi sa finansijskim institucijama, kao ni sa preduzećima iz oblasti vojne industrije, igara na sreću i duvanske industrije.

BAS, program podrške jačanju poslovanja, nudi savete iz oblasti kao što je analiza tržišta, branding, reorganizacija, ljudski resursi, prodaja, informacioni sistemi, inženjerske studije, kao i implemetacija sistema menadžmenta kvalitetom

Kriterijumi za preduzeća:

  1. Do 250 zaposlenih
  2. Mogućnost da plate 25-75% ukupnih troškova projekta, u zavisnosti od Grant matrice (maksimum granta je 10.000 EUR-a)

BAS Formular za apliciranje

EGP, Program namenjen rastu I razvoju preduzeća, pomaže preduzećima da naprave strukturne promene I razviju nove poslovne veštine, fokusiranjem na širok spektar ciljeva vezanih za organizaciju, menadžment, operacije, prodaju, marketing I finansije.

Kriterijumi za preduzeća:

  1. Poželjno između 100 i 500 zaposlenih
  2. Prihodi do 50 miliona EUR-a
  3. Mogućnost da plate 10-50% ukupnih troškova projekta (prosečni troškovi EGP projekta iznose 50.000 EUR-a)

Opširnije na ovom linku.

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015