Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Javni konkurs u oblasti poljoprivrede Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  sreda, 16 oktobar 2013 11:14

Opština AriljeOpština Arilje u 2013 godini sprovodi mere podrške radi unapređenja poljoprivredne proizvodnje u opštini Arilje. Mere podrške su definisane u programskom delu Budžeta Opštine Arilje za 2013 godinu u okviru projekata „USPOSTAVLJANJE PILOT ZASADA MALINE ZA PLASMAN U SVEŽEM STANJU“.

Program projekta:

Obezbeđivanje 2000 sadnica maline sorte Tulamin po jednom odabranom korisniku, za sadnju u jesen 2013. Ukupno 40 000 sadnica.

Za potrebe sprovođenja projekta, Opština Arilje sprovodi Javni konkurs, radi izbora korisnika koji će učestvovati u projektu. Na Javnom konkursu pravo učešća imaju nosioci porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koji se nalaze u aktivnom statusu.

Prijava na konkurs se vrši podnošenjem popunjenog prijavnog obrasca, koji je sastavni deo javnog konkursa i propisane dodatne dokumentacije, preko pisarnice Opštinske uprave Opštine Arilje, najkasnije do 23 oktobra 2013 godine do 15 časova.

Detaljne informacije o Javnom konkursu, obavezama učesnika, načinu odabira i kriterijumima za odabir korisnika, kao i obrasci za prijavu na Javni konkurs mogu se dobiti u Odseku za lokalni ekonomski razvoj, Opštinske uprave opštine Arilje, u toku trajanja javnog konkursa, svakog radnog dana od 08 do 14 časova (zgrada Opštinskog uslužnog centra – prvi sprat).

 

Preuzmite:

1. Tekst javnog konkursa

2. Obrazac prijave

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015