Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Poništenje javnog poziva Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  četvrtak, 27 februar 2014 15:24

Opštinska uprava opštine AriljeKomisija za izbor korisnika u okviru projekta „Unapređenje položaja izbeglih i interno raseljenih lica u opštini Arilje“ (u daljem tekstu: Komisija) na sednici održanoj dana 27.02.2014. godine donela je Odluku o poništavanju Pravilnika o pružanju podrške izbeglim i interno raseljenim licima na teritoriji opštine Arilje i Javnog konkursa za izbor korisnika podrške u okviru Projekta od 06.09.2013. godine.

Pravilnik je usvojen od strane Komisije bez saglasnosti Komesarijata za izbeglice Republike Srbije (u daljem tekstu: Komesarijat) i na osnovu Pravilnika objavljen je Javni poziv. U toku trajanja Janog poziva Pravilnik je naknadno poslat na saglasnost Komesarijatu. U međuvremenu je Pravilnik modifikovan u pojedinim članovima na zahtev Komesarijata (promenjeni su kriterijumi za utvrđivanje reda prvenstva za dodelu nekog od vidova podrške u okviru Projekta), nakon čega je dobijena saglasnost na Pravilnik od strane Komesarijata.

Imajući sve to u vidu Komisija je stavila van snage Pravilnik od 16.08.2013. godine i poništila Javni konkurs od 06.09.2013. godine, a nakon toga je usvojila i objavila novi Pravilnik kao i  Javni konkurs koji će naknadno biti objavljen.

Odluku o poništavanju Pravilnika o pružanju podrške izbeglim i interno raseljenim licima na teritoriji opštine Arilje i Javnog konkursa za izbor korisnika podrške u okviru Projekta možete preuzeti u prilogu.

Preuzmite odluku.

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015