Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Конкурси Конкурс за лого и сувенир
Конкурс за лого и сувенир
Актуелности - Конкурси

Европска Унија

Општина Ариље, у оквиру пројекта „Туризам-нова шанса за сарадњу и развој“ који се спроводи уз финансијску подршку Европске уније, а у оквиру Еxцханге 3 Програма расписује КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ ЛОГОА И СУВЕНИРА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ ОПШТИНЕ АРИЉЕ.

Предмет конкурса је израда логоа и сувенира туристичке понуде општине Ариље.

Циљ конкурса је да се добију квалитетна, оригинална и једноставна решења логоа и сувенира туристичке понуде општинеАриље, која ће бити примјењивана за промоцију општине Ариље и њених туристичких потенцијала.

Идејно решење логоа и сувенира треба да симболизује општину Ариље и њене туристичке потенцијале. Туристички лого ће бити коришћен на свим туристичким промотивним материјалима општине Ариље. Туристички сувенир ће бити коришћен као пригодан поклон посетиоцима општине Ариље. Вредност сувенира у изради не би требало да прелази износ од 500 динара по комаду.

Све релевантне информације о туристичкој понуди и туристичким потенцијалима општине Ариље могу се пронаћи на званичној интернет презентацији општине Ариље: www.arilje.org.rs/туризам.

Право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица. Могуће је послати највише по три решења за туристички лого и сувенир. Такође, могуће је послати само решење за лого или за сувенир.

Пожељно је да идејно решење логоа садржи знак (графички елемент) и логотип (словни знаци). Идејно решење сувенира може садржати знак (графички елемент) и логотип (словни знаци). Словни знаци морају бити погодни за писање у ћириличном и латиничном писму, као и на Енглеском језику.

Понуђачи су дужни да доставе следеће:

 1. идејна решења логоа и/или сувенира на ЦД-у у .тиф или .јпг формату, димензије по дужој страници од 3 до 8 цм
 2. по три штампана примерка логоа и/или сувенира у пуном колору и у црно белој верзији на А4 папиру,
 3. одштампано текстуално образложење, односно објашњење логоа и сувенира, као и опис материјала од којих се може израдити сувенир и у којој величини.

Понуђачи могу доставити и израдјени примерак сувенира.

Понуђачи су дужни да доставе и следеће информације у штампаној форми на једном А4 листу:

За физичка лица За правна лица
Име и презиме Назив правног лица
Матични број ПИБ
Број личне карте Матични број
Адреса Адреса
Број текућег рачуна и назив банке Одговорна особа
Контакт телефон и контакт e-mail Контакт телефон и контакт e-mail

Општина Ариље задржава право да одабере максимално до два предлоga за лого и за сувенир, као и да предложи допуне изабраног идејног решења.

Радови ће бити оцењени од стране стручног жирија. За одобрана решења предвиђена је награда у бруто износу од: 118.000,00 динара за сувенир и од 73.500,00 динара за лого.

Радови се достављају у запечаћеној коверти најкасније до 16 новембра 2010. године до 10 часова, на адресу: Општина Ариље, Светог Ахилија 53, 31230 Ариље, са назнаком “Конкурс за лого и сувенир”.

Исплатом награде аутору конкурсног рада Општина Ариље стиче право да рад користи у целини или у појединим деловима. Награђени аутор је дужан да након потписивања уговора, а пре исплате награде достави општини Ариље изабрано графичко решење у векторском облику (.аи или .цдр у резолуцији 300 дпи, ЦМYК).

Предајом рада сваки учесник прихвата пропозиције овог Конкурса.

Приспели радови се неће враћати ауторима.

Контакт:
Ана Ковачевић
+381 (0) 31 891 287
+381 (0) 64 849 7325
Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Европска Унија

Пројекат финансира Европска унија.


Старији чланци:
 • 13/08/2010 - Грађанска читаоница „Либерграф“ из Ужица расписала је Конкурс за финансирање најбоље волонтерске омладинске акције „МЛАДИ СУ ЗАКОН“ за Златиборски округ. Конкурс се расписује поводом Међународног дана младих уз финансијску подршку Министарства омла…
">Конкурс - "Млади су закон"
 • 28/07/2010 - Помоћ рециклажној индустрији
 • 19/01/2010 - ">Подршка орgaнизацијама жена
 • 14/01/2010 - Заштита културног наследја
 • 18/12/2009 - Јачање људских капацитета задруga

 •  
  Општина Ариље.  © 2005 - 2018