Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  ponedeljak, 13 maj 2013 11:02

MinistarstvoJavni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške aktivnostima udruženja za podsticanje razvoja preduzetništva u 2013. godini

Republika Srbija
MINISTARSTVO FINANSIJA I PRIVREDE
raspisuje
JAVNI POZIV

 

za dodelu bespovratnih sredstava u okviru PROGRAMA PODRŠKE AKTIVNOSTIMA UDRUŽENJA ZA PODSTICANJE RAZVOJA PREDUZETNIŠTVA U 2013. GODINI
Ministarstvo finansija i privrede će, u cilju podsticanja razvoja malih i srednjih preduzeća, kroz promovisanje pozitivnih stavova prema preduzetništvu, kod mladih ljudi, žena i osetljivih grupa, finansirati projekte, koje realizuju udruženja u partnerstvu sa neprofitnim organizacijama a koja ispunjavaju uslove iz Programa.

Ukupno raspoloživa sredstva za realizaciju Programa iznose 20.000.000,00 dinara a pravo na sufinansiranje iznosi 50 % ukupnih opravdanih troškova projekta. Razliku mora finansirati podnosilac prijave ili partner (jedan ili više) iz vlastitih izvora, ili iz drugih izvora koji ne potiču direktno iz budžeta Republike Srbije.

Iznos, odobrenih bespovratnih sredstava po projektu, ne može biti manji od 500.000,00 RSD niti veći od 3.000.000,00 RSD.
Bespovratna sredstva se mogu dodeliti samo za projekte čiji je cilj nekomercijalan.

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA JE 07. jun 2013. GODINE.

Za detaljnije informacije kliknite ovde.

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015