Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Kreditna linija Holandske razvojne banke FMO za mala i srednja preduzeća u Srbiji Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  petak, 02 avgust 2013 09:39

Komercijalna bankaHolandska razvojna banka FMO i Komercijalna banka Beograd potpisale su ugovor o kreditnoj liniji u iznosu od 20 miliona evra za razvoj malih i srednjih preduzeća u Srbiji. Ovim kreditom FMO želi da stimuliše razvoj sektora MSP, koji bi mogao da preuzme vodeću ulogu u privrednom razvoju i snižavanju stope nezaposlenosti. Komercijalna banka će kroz svoju raširenu mrežu filijala i ekspozitura omogućiti da krediti pod povoljnijim uslovima, budu dostupni preduzećima u celoj zemlji.

Sa investicionim portfoliom od 6,3 milijarde evra, Razvojna banka FMO je jedna od najvećih bilateralnih razvojnih banaka, koja ulaže novac u projekte privatnog sektora na tržištima u razvoju, vodeći se ubeđenjem da jak privatni sektor vodi ka ekonomskom i društvenom razvoju. Njihove investicije usmerene su na tri sektora, za koje se smatra da imaju veliki razvojni potencijal: finansijske institucije, energija i agrobiznis.

Detaljnije ovde.

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015