Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Обавештења Одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину за пројекат изградње постројења за пречишћавање отпадних вода из технолошког процеса, у оквиру пословног комплекса „Млекара Моравица“
Одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину за пројекат изградње постројења за пречишћавање отпадних вода из технолошког процеса, у оквиру пословног комплекса „Млекара Моравица“
Актуелности - Обавештења
??Чланак написао/ла:?? •администратор• ,  ••среда•, 11 •фебруар• 2015 10:53•

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ АРИЉЕ   

ОБЈАВЉУЈЕ


О Б А В Е Ш Т Е Њ Е


 

На основу члана 10, Закона о процени утицаја на животну средину обавештавају се грађани, заинтересовани орgaни и орgaнизације, да је „Млекара Моравица“ д.о.о. из Ариља поднела захтев за Одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину за пројекат изградње постројења за пречишћавање отпадних вода из технолошког процеса, у оквиру пословног комплекса „Млекара Моравица“ д.о.о. на кат.парцели бр. 665/19 КО Ариље (01 број 501-4/15).
Заинтересовани орgaни и орgaнизације и јавност могу извршити увид у поднет захтеви доставити мишљења о захтеву у просторијама Општинске управе Ариље, Одељења за урбанизам, изградњу и инспекцијске послове, Св.Ахилијабр.53, канцеларија бр. 11, у времену од 7,00-14,00 часова сваког радног дана у року од 10 дана од дана објављивања овог обавештења.
Овај орgaн ће у року од 10 дана од дана истека рока из става 2.овог обавештења донети одлуку о том да ли је за предложени пројекат потребна процена утицаја на животну средни и о томе благовремено обавестити јавност.



В.Д. НАЧЕЛНИК
ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ
Ружица Николић Василић
______________________

 

Ариље, 10.02.2015.год
Доставити:
огласнатаблаОпштинскеуправе
огласнатабла МЗ Ариље
Радио Ариље
Телевизија „Клик“
http://www.arilje.org.rs/
Еколошки инспектор ОУ Ариље
архива ОУ.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018