Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Obaveštenje o potrebi izrade i obimu i sadržaju Studije o proceni uticaja projekta „Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda iz tehnološkog procesa, u okviru poslovnog kompleksa „Mlekara Moravica“ d.o.o. Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  utorak, 03 mart 2015 14:25

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE ARILjE
OBJAVLjUJE

O B A V E Š T E Nj E

Na osnovu člana 14, stav 4, Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu obaveštavaju se građani, zainteresovani organi i organizacije, da je Opštinska uprava opštine Arilje dana 02.03.2015. donela Rešenje o potrebi izrade i obimu i sadržaju Studije o proceni uticaja projekta „Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda iz tehnološkog procesa, u okviru poslovnog kompleksa „Mlekara Moravica“ d.o.o. na kat.parceli br. 665/19 KO Arilje“


Zainteresovani organi i organizacije i javnost mogu izvršiti uvid u doneto Rešenje o obimu i sadržaju Studije, u prostorijama Opštinske uprave Arilje, Odeljenja za urbanizam, izgradnju i inspekcijske poslove, Sv.Ahilija br. 53, kancelarija br. 11, u vremenu od 7,00-14,00 časova svakog radnog dana u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.

 

Zainteresovana javnost, organi i organizacije mogu izjaviti žalbu na doneto Rešenje u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine u Beogradu a preko ovog organa.


V.D. NAČELNIK
OPŠTINSKE UPRAVE
Ružica Nikolić VasilićArilje, 03.03.2015.god

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015