Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Poziv za zainteresovane poljoprivrednike Štampa El. pošta
Članak napisao/la: Milan Petrović ,  petak, 08 april 2011 07:23

Evropska Unija

Opština Arilje, u partnerstvu sa opštinama Istočni Stari Grad, Čajetina i Sokolac, realizuje projekat „Maline preko granice“. Projekat se realizuje u okviru Programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina, koji finansira Evropska unija.

U okviru projekta predviđeno je aktivno uključivanje poljoprivrednika sa područja opštine Arilje u pogledu unapređenja znanja i veština u proizvodnji jagodastog voća i uspostavljanja oglednih zasada.

Ovim putem opština Arilje poziva sve zainteresovane poljoprivrednike sa područja opštine Arilje, koji se bave proizvodnjom jagodastog voća da učestvuju na predavanju na temu „Intenzivna i ekološki prihvatljiva proizvodnja jagodastog voća“.

Tokom predavanja, članovi projektnog tima će predstaviti projekat i mogućnosti za uključivanje poljoprivrednika iz opštine Arilje u projektne aktivnosti.

Predavanje će se održati u utorak 19.aprila 2011. godine sa početkom u 10 časova u Sali Skupštine opštine Arilje, Svetog Ahilija 53, 31230 Arilje.


Noviji članci:
Stariji članci:

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015