Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Poziv mladima iz zlatiborskog okruga Štampa El. pošta
Članak napisao/la: Milan Petrović ,  petak, 27 maj 2011 13:32

Evropska Unija

Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd i Biznis inkubator centar Užice realizuju projekat Podrška preduzetničkim aktivnostima mladih u okviru Programa prekogranične saradnje Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, uz finansijsku podršku Evropske zajednice.

Projekat realizuju Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd kao vodeći partner i Biznis inkubator centar Užice (sa ove strane granice), i BIT centar Tuzla kao vodeći partner i Univerzitet u Tuzli (sa druge strane granice).

Pozivamo mlade iz Zlatiborskog okruga da nam se pridruže i koriste naše usluge: Zahvaljujući finansiranju Evropske Unije u okviru ovog projekta nudimo niz besplatnih treninga u sferi preduzetništva i započinjanja biznisa, besplatno finansijsko i pravno savetovanje, pomoć u zaštiti intelektulne svojine, praksu u uspešnim firmama, povezivanje sa važnim partnerima (od naučnoistraživačkih do finansijskih institucija) kao i prekograničnu saradnju.

Da biste koristili naše usluge molimo popunite Anketu.

U cilju što sveobuhvatnije podrške mladima u regionu, podršku projektu pružaju grad Užice, Visoka poslovno- tehnička škola, NSZ – Filijala u Užicu, Regionalna razvojna agencija „Zlatibor“ i Regionalna kancelarija za mlade.

Poziv mladima iz zlatiborskog okrugaPoziv mladima iz zlatiborskog okruga

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015