Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Позив младима из златиборског округа Штампа Ел. пошта

Европска Унија

Пословно-технолошки инкубатор техничких факултета Београд и Бизнис инкубатор центар Ужице реализују пројекат Подршка предузетничким активностима младих у оквиру Програма прекограничне сарадње Републике Србије и Босне и Херцеговине, уз финансијску подршку Европске заједнице.

Пројекат реализују Пословно-технолошки инкубатор техничких факултета Београд као водећи партнер и Бизнис инкубатор центар Ужице (са ове стране границе), и БИТ центар Тузла као водећи партнер и Универзитет у Тузли (са друге стране границе).

Позивамо младе из Златиборског округа да нам се придруже и користе наше услуге: Захваљујући финансирању Европске Уније у оквиру овог пројекта нудимо низ бесплатних тренинга у сфери предузетништва и започињања бизниса, бесплатно финансијско и правно саветовање, помоћ у заштити интелектулне својине, праксу у успешним фирмама, повезивање са важним партнерима (од научноистраживачких до финансијских институција) као и прекограничну сарадњу.

Да бисте користили наше услуге молимо попуните Анкету.

У циљу што свеобухватније подршке младима у региону, подршку пројекту пружају град Ужице, Висока пословно- техничка школа, НСЗ – Филијала у Ужицу, Регионална развојна агенција „Златибор“ и Регионална канцеларија за младе.

Позив младима из златиборског округаПозив младима из златиборског округа

 

Адд цоммент

Регистрацијом на сајт општине добићете већа права приликом писања коментара (нпр. аутоматска објава ваших коментара), као и могућност да активно учествујете у дискусијама на форуму.


Анти-спам: цомплете тхе таскЈоомла ЦАПТЦХА
Yоу дидн'т специфy КеyЦАПТЦХА плугин сеттингс ин yоур Јоомла бацкенд.
Општина Ариље.  © 2005 - 2018