Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Javna prezentacija urban. projekta Štampa El. pošta
Članak napisao/la: administrator ,  sreda, 15 jun 2011 07:02

Srednji grb Arilja

Obaveštavaju se građani, preduzeća, javne ustanove sa područja opštine Аrilje da opštinska uprava opštine Аrilje organizuje javnu prezentaciju urbanističkog projekta za kat.parcelu br. 35/3 ko Аrilje (investitor Šaptović Čedomir). Javna prezentacija će trajati u periodu od 15. juna do 21. juna 2011.godine.

Urbanistički projekat se može videti svakog radnog dana u periodu u holu zgrade Uslužnog centra, ul. Svetog Ahilija 53 u Arilju, u vremenu od 8 do 14 časova. Sva bliža obaveštenja i obrazloženja, po potrebi, davaće stručna služba JP "Direkcija za izgradnju" koja je ujedno i obađivač urbanističkog projekta.

Urbanistički projekat obuhvata katastarsku parcelu br. 35/3 KO Arilje sa planiranom namenom poslovnog prostora, investitora Šaptovića Čedomira.

Tokom javne prezentacije sva zainteresovana lica i organizacije imaju pravo da razgledaju urbanistički projekat, pregledaju izloženu dokumentaciju i stave sugestije i primedbe na isti. Sugestije i primedbe na izloženi urbanistički projekat davati isključivo u pisanoj formi na za to pripremljenim obrascima koji se mogu uzeti na mestu uvida i u Službi za urbanizam opštinske uprave. Primedbe se predaju pisarnici Opštinskog uslužnog centra, opštinske uprave Arilje do okončanja javne prezentacije, zaključno sa 21.06.2011. do 15 časova. Neuredne i neblagovremene primedbe biće odbačene.

Pozivaju se svi zainteresovani građani, preduzeća, javne ustanove i organizacija da ostvare uvid u izloženi projekat kako bi svojim primedbama i predlozima doprineli da donesemo najbolja urbanistička rešenja.

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE ARILJE.


Noviji članci:

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015