Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Dodeljen grant Opštini Arilje za projekat "Pčelarstvo bez granica" Štampa El. pošta
Članak napisao/la: Milan Petrović ,  ponedeljak, 21 novembar 2016 14:51

U okviru trećeg poziva za podnošenje projekata za program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora, podneto je 139 projekata što pokazuje značajno interesovanje potencijalnih korisnika za učešće u ovom program. Nakon završetka faze ugovaranja, odobreno je i podržano pet projekata među kojima je i projekat “Pčelarstvo bez granica”.

U sklopu obeležavanja odobrenih grantova, Zajednički tehnički sekretarijat Programa, u saradnji sa Ministarstvom inostranih poslova i evropskih integracija Crne Gore i Kancelarijom za evropske integracije Republike Srbije je organizovao ceremoniju za dodelu donacija za korisnike čiji su projekti odobreni kroz treći poziv za podnošenje predloga projekata u okviru programa prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora.

Ceremonija je održana 18. novembra 2016 u hotelu Ramada u Podgorici. U ime Opštine Arilje, kao nosioca projekta “Pčelarstvo bez granica”, plaketu o dodeljenom grantu je primio Zoran Todorović, Predsednik Opštine Arilje.

Na otvaranju ceremonije, učesnicima i gostima su se obratili Nj.E. Aleksandar Andrija Pejović, državni sekretar za evropske integracije i Nacionalni IPA koordinator, Ministarstva inostranih poslova i evropskih integracija Crne Gore, Nj.E. Aivo Orav, šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, i g-đa Sanda Šimić, Pomoćnik direktora Kancelarija za evropske integracije, Vlade Republike Srbije.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015