Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Obraćanje Doma zdravlja Arilje roditeljima povodom XII nedelja imunizacije u Evropskom regionu SZO „Vakcine štite“ Štampa El. pošta
Članak napisao/la: Marija Aleksić ,  četvrtak, 27 april 2017 09:30

IMUNIZACIJA JE JEDNOSTAVAN, BEZBEDAN I EFIКASAN NAČIN DA ZAŠTITITE SVOJE DETE OD ODREĐENIH BOLESTI. POSLEDICE OVIH BOLESTI SU DALEКO TEŽE OD EVENTUALNIH NEŽELJENIH POSLEDICA IMUNIZACIJE!

Uzrast u kome se preporučuje vakcinacija izabran je tako da vaše dete na najbolji mogući način i najranije moguće bude zaštićeno od određenih bolesti. Ako imate bilo kakve nedoumice ili pitanja u vezi sa imunizacijom popričajte o njima sa lekarom vašeg deteta.

Imunizacijom protiv zaraznih bolesti sačuvano je više života nego ijednom drugom intervencijom za zaštitu zdravlja, ukoliko se izuzme snabdevanje higijenski ispravnom vodom za piće.

Svako dete ima pravo da ne oboli od bolesti čija je prevencija moguća imunizacijom!

 

OBEZBEDITE SVOM DETETU ZDRAV POČETAК ŽIVOTA - VAКCINIŠITE GA NA VREME!

Nedelja imunizacije: 24-30.4. 2017. godine

Imunizacija je rezultat kolektivne odgovornosti. Učinite sve da Vi i članovi Vaše porodice budete pravovremeno i potpuno vakcinisani.

 

 

DOM ZDRAVLJA ARILJE

Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015