Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
Početna Aktuelnosti Vesti 6. memorijalni radnički turnir "Nešo Pećinar"
6. memorijalni radnički turnir "Nešo Pećinar"
Aktuelnosti - Vesti
??Članak napisao/la:?? ??Marija Aleksić?? ,  ••четвртак•, 27 •април• 2017 09:41•

Opšte udruženje preduzetnika Arilje u saradnji sa Sportskim savezom opštine Arilje organizuju od 15. do 28. maja 2017. turnir u malom fudbalu i basketu za preduzeća i radnje iz Arilja, sa idejom da se obogati društveni i sportski život Arilja, i da se u isto vreme privreda okupi oko rešavanja životnih problema Ariljaca kroz humanitarnu akciju koja bi se sprovela uz ovaj turnir. Sva sredstva prikupljena u toku turnira biće usmerena za nagrade najuspešnijim učenicima u osnovnim školama u opštini Arilje, kao i Srednjoj školi.

Vreme održavanja turnira:

Turnir se igra u Sportskoj hali u Gradskom parku, utakmice su radnim danom od 18:00 do 21:30 časova, po potrebi i vikendom

 

Pozivamo Vas da u ovoj akciju pomognete nastupajući sa svojim ekipom:

1.     na fudbalskom turniru

2.     na turniru u badmintonu za žene

3.     u takmičenju u stonom tenisu

4.     basket 3 na 3 za muškarce,

5.     ali i uplatom novčanog iznosa u skladu sa mogućnostima.

Turnir se igra u 2 faze: prva faza je takmičenje po grupama (broj grupa zavisi od broja prijavljenih ekipa), a druga faza je eliminaciona (četvrtfinale, polufinale i finale).

 

Prijavljivanje ekipa:

Prijavljivanje ekipa je do 9. maja, žreb za takmičenje  je 12. maja u prostorijama Udruženja preduzetnika. Provera regularnosti prijavljenih ekipa obaviće se između 9. i 12. maja.

 

Kriterijumi učešća:

Članovi ekipe mogu biti samo zaposleni u tom privrednom subjektu čije je radno mesto na teritoriji opštine Arilje – kao dokaz se koristi radna knjižica sa upisanim datum početka radnog staža ne kasnijim od 1. aprila 2017., ili M-A obrazac iz sistema Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja.

Fudbalsku ekipu može prijaviti svaka radnja ili preduzeće iz Arilja, ili se mogu udružitinajviše 3 privredna subjekta da bi napravili jednu ekipu.

Basket ekipu mogu činiti 5 igrača zaposlenih u jednom privrednom subjektu, od kojih 4 igrača mogu biti u protokolu za meč.

Za badminton, ekipu čine 3 igračice iz jedne firme, na terenu su u svakom trenutku 2 igračice. Jedna firma može prijaviti više ekipa.

Primenjuju se pravila sa 5 igrača + golman, za turnir se može prijaviti od 6 i više igrača (neograničen broj), a za svaku utakmicu registruje se najviše 10 igrača.

 

Kotizacija:

Za učešće svoje ekipe, privredni subjekt uplaćuje kotizaciju u iznosu od minimum 10.000 dinara, za ekipe sastavljene od 2 privredna subjekta, kotizacija je 14.000, a za ekipe sastavljene od 3 privredna subjekta kotizacija je 18.000  dinara – ovako prikupljena sredstva biće raspodeljena u skladu sa postavljenim humanim ciljem.

Кotizacija za ekipe ženskog badmingtona je 3.000 dinara.

Кotizacija za takmičare u stonom tenisu je 3.000 dinara po preduzeću.

U istom periodu biće organizovano takmičenje u  basketu 3 na 3 za muškarce. Кotizacija za učešće u ovim takmičenjima je 6000,00 dinara. Jednu ekipu mogu činiti zaposleni iz jednog privrednog subjekta.

Ekipe koje ne uplate kotizaciju pre održavanja žreba neće se smatrati prijavljenim i neće biti uvršteni u žreb.

Pozivamo sve privredne subjekte da na tekući račun 160-252493-70 uplate i veći iznos kotizacije kako bismo u što većoj meri pomogli sugrađanima.

Pojedinačni pravilinici za svako takmičenje će biti dostavljeni naknadno.

 

Obezbeđene su robne nagrade za pobednike, drugoplasiranu i trećeplasiranu ekipu i za najboljeg igrača.

Za više informacija, kontaktirajte Udruženje preduzetnika na 896-614.

Turnirom rukovodi organizaciona komisija koju čine: Žarko Stefanović,  Zoran Todorović, Milutin Stefanović, i Mirjana Milutinović

 
Opština Arilje.  © 2005 - 2018