Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Савремена производња јабука Штампа Ел. пошта

Савремена производња јабука

Још једно у низу предавања посвећено пољопривредним произвођачима, одржано је у четвртак 7. априла у сали Соколског дома, које је отворио заменик председника општине, проф. др Свето Петровић.

Savremena proizvodnja jabukaСавремена производња јабука
Савремена производња јабукаСавремена производња јабуке на подручју општине Ариље, била је тема овог саветовања.
Савремена производња јабука
Савремена производња јабука
Савремена производња јабука
Савремена производња јабука
Савремена производња јабука

Савремена производња јабуке на подручју општине Ариље, била је тема овог саветовања из области воћарства које су одржали проф са Пољопривредног факултета у Новом Саду, Зоран Кесеровић, и проф. Мирко Јовановић, познати стручњак који се бави науком о заштити биља. Циљ овог саветовања је унапређење производње јабуке на подручју наше општине, а да би се то постигло потребно је унапредити досадашња знања и ићи испред других по свим питањима технологије и заштите овог воћа.

Руководство општине и Иновациони центар, који су организатори ових предавања, на овај начин пружају подршку пољопривредним произвођачима да уз помоћ знања унапреде своју производњу, постигну боље приносе, а самим тим и економску исплативост.

 

Адд цоммент

Регистрацијом на сајт општине добићете већа права приликом писања коментара (нпр. аутоматска објава ваших коментара), као и могућност да активно учествујете у дискусијама на форуму.

Сецуритy цоде
Рефресх

Општина Ариље - Званична интернет презентација.  © 2005 - 2018