Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
  • Povećajte veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanjite veličinu slova
Savremena proizvodnja jabuka Štampa El. pošta

Savremena proizvodnja jabuka

Još jedno u nizu predavanja posvećeno poljoprivrednim proizvođačima, održano je u četvrtak 7. aprila u sali Sokolskog doma, koje je otvorio zamenik predsednika opštine, prof. dr Sveto Petrović.

Savremena proizvodnja jabukaSavremena proizvodnja jabuka
Savremena proizvodnja jabukaSavremena proizvodnja jabuke na području opštine Arilje, bila je tema ovog savetovanja.
Savremena proizvodnja jabuka
Savremena proizvodnja jabuka
Savremena proizvodnja jabuka
Savremena proizvodnja jabuka
Savremena proizvodnja jabuka

Savremena proizvodnja jabuke na području opštine Arilje, bila je tema ovog savetovanja iz oblasti voćarstva koje su održali prof sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, Zoran Keserović, i prof. Mirko Jovanović, poznati stručnjak koji se bavi naukom o zaštiti bilja. Cilj ovog savetovanja je unapređenje proizvodnje jabuke na području naše opštine, a da bi se to postiglo potrebno je unaprediti dosadašnja znanja i ići ispred drugih po svim pitanjima tehnologije i zaštite ovog voća.

Rukovodstvo opštine i Inovacioni centar, koji su organizatori ovih predavanja, na ovaj način pružaju podršku poljoprivrednim proizvođačima da uz pomoć znanja unaprede svoju proizvodnju, postignu bolje prinose, a samim tim i ekonomsku isplativost.

 

Dodaj komentar

Registracijom na sajt opštine dobićete veća prava prilikom pisanja komentara (npr. automatska objava vaših komentara), kao i mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama na forumu.

Sigurnosni kod
Osveži

Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015