Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
 • Povećajte veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanjite veličinu slova
Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me
 • Strana
 • 1

TEMA: Vakcinacija - genocid protiv ljudske rase

09 mar 2013 23:38 Vakcinacija - genocid protiv ljudske rase #7456

 • Lorimer
 • VAN MREŽE
 • Prolaznik
 • Poruka: 17
 • Karma: 0
U poslednje vreme se sve vise razotkriva stetnost vakcina i isplivava na videlo jedna velika zavera protiv ljudskog roda. Protesti protiv vakcinacije bili su i pre 150 godina, kada se tek uvodila, jer su vec tada shvatili da izaziva razne bolesti, pa i epidemije od kojih je umrlo na desetine hiljada ljudi. Doktori, umesto da budu najduhovniji ljudi, kao nekada plemenski vracevi, pretvorili su se u trgovce smrcu - cute, ne bune se, dobijaju plate, mito, poklone farmako industrije... Cast izuzecima koji su veoma retki - da je srece da se udruze i povedu akciju na nivou drzave. Dr Sladjana Velkov je jedna od retkih doktora koji postuju Hipokratovu zakletvu. Da vidimo sta pise o vakcinama:

"Svako ko je umesan u vakcinisanje je umesan u najveci GENOCID PROTIV LJUDSKE RASE IKADA! I lekari koji daju vakcine su odgovorni za smrt i sakacenje miliona neduzne dece. Danas je prosto nemoguce ne informisati se o pravom delovanju vakcina kada nas stravicne slike posledica ove morbidne prakse prate na svakom koraku. Vakcina u ruci=metak u cevi! Kontrolori sistema koji su nam podmetnuli ovo ZLO uniste i zivot deteta i zivote roditelja koji celog svog zivota pate i brinu se o osakacenom detetu" - Dr Sladjana Velkov.


Ovde postavljam clanak o trenutnim desavanjima iz Zagreba, posto ce turneja ove vakcinacije doci i kod nas, a mozda je vec i dosla:

"U Zagrebu se ovih dana provodi "besplatno cijepljenje"učenica osnovnih škola protiv uzročnika raka grlićamaternice, humanog papilloma virusa (HPV). Cijepljenje se provodi kontroverznim cjepivom Gardasil tvrtke Merck. Neke od vodećih svjetskih medijskih kuća, poput CNN-a,CBS-a, MSNBC-a, izvijestile su o negativnim posljedicamacijepljenja Gardasilom. O tome hrvatska javnost tijekom javne kampanje koja se provodi u prilog cijepljenju gotovouopće nije obaviještena.U prvih 26 mjeseci od kada je Gardasil odobren u SAD (tj.do 8. mjeseca 2008.) američka Agencija za hranu i lijekove(FDA) zaprimila je 8.000 prijava slučajeva bolesti i smrtinakon uzimanja cjepiva. Među posljedicama su: paraliza,napadaji, grčevi, nepravilnosti rada srca, prestanak rada bubrega, smetnje vida, artritis, teškoće pri disanju, teškiosipi, učestalo povraćanje, pobačaji, poremećaji mjesečnice, poremećaji reproduktivnog sustava, pačak i upravo one bolesti koje bi cjepivo trebalo spriječiti – genitalne bradavice, vaginalne rane i infekcije uzrokovane HPV-om!

Jedna od posljedica je i smrt.

CBS News: Slučajevi smrti i oštećenja mozga nakoncijepljenja Gardasilom

www.youtube.com/ watch?v=yfU6y6KhEOI

CNN: Prilog o nuspojavama GardasilaMSNBC: Prilog o smrtima nakon primanja GardasilaŠpanjolska je povukla preko 75000 doza cjepiva nakonneželjenih nuspojava

www.tportal.hr/vijesti/svijet/9143/Djevojcice-cijepljene-p rotiv-HPV-a-zavrsile-u-bolnici.html

Referentni odjel za epidemiologiju zaraznih bolestiMinistarstva zdravstva Republike Hrvatske ne preporučujeovo cijepljenje za uvođenje u Program obveznih cijepljenja.Znanstvenica na osnovu čijeg je 20-godišnjeg znanstvenograda na proučavanju HPV-a razvijeno cjepivo tvrdi danametanje cjepiva djevojkama mlađima od 18 godina možeizazvati kontraefekt i čak povećati stope raka.

www.physiciansfo/ rlife.org/content/view/1550/2/

Rak grlića maternice u 70% slučajeva izazivaju genotipiHPV-a #16 i #18, koje cjepivo pokriva, dok je u ostalih 30%slučajeva rak povezan s ostalih 13 genotipa koji mogu bitiuzročnici.

Gardasil ne štiti od tih 13 genotipa. Iako se to u javnosti gotovo uopće ne spominje, za populaciju od 9-15 godina ne postoje izravni dokazi odjelotvornosti cjepiva. Preko 50% slučajeva raka materniceodnosi se na žene starije od 60 godina, dok samo 1% na onemlađe od 30. Nema nikakvih znanstvenih dokaza odjelotvornosti cjepiva na rok duži od 5 godina. Pošto ženenajčešće dobivaju rak maternice tek u starijoj dobi,cijepljenje se pokazuje ne samo kao neučinkovito, nego ikao masovni eksperiment.Preko 50% spolno aktivnih žena u sebi već ima neke od preko 100 genotipova HPV-a. Virus može uzrokovati upaleod kojih neke ako ne budu liječene nakon više godina mogu prouzročiti rak. No u preko 90% slučajeva upale prolaze same od sebe, bez ikakvih simptoma ili zdravstvenih problema.

Nastanak raka može se spriječiti redovitim papa-testom.

O opasnosti i neučinkovitosti Gardasila pogledajte ovuvideo-prezentaciju.

thinktwice.com/hpv_show.htm

Prema izvješću Agencije za hranu i ljekove (FDA)Ministarstva zdravstva SAD-a, cijepljenje Gardasilom čak povećava šanse oboljevanja od raka za 44.6% ukoliko sudjevojke već zaražene HPV-om! Pritom treba imati na umukako mnoge mlade djevojke prije cijepljenja neće htjeti priznati da su već imale seksualna iskustva.

www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/06/briefing/2006-4222B3.pdf

Cijepljenje se odvija u tri navrata i ukupno košta 3300 kuna po učenici, što se financira iz proračuna Grada Zagreba,novcem poreznih obveznika. Za navedenu svrhu odvojeno je4 milijuna kuna iz proračuna za 2009. godinu. Cijepljenje,dakle, nije besplatno, kako se to javnosti predstavlja.

Rak uzrokovan ovim virusom je rijedak (3.3% svih slučajevaraka kod žena) i sprječiv spomenutim papa-testiranjem.Inicijative pojedinih gradova ili županija da se masovnocijepe djevojke određene dobi, najčešće sedmog razredaosnovne škole, nemaju javno-zdravstveno opravdanje, jer sena taj način velika svota novca ulaže uz minimalan ili moždačak negativan javno-zdravstveni učinak, pogotovo kadaimamo u vidu prethodno spomenute rizike.Imamo dužnost detaljnije se informirati o posljedicama pozdravlje vlastite djece. Pozivamo vas da potičete i podupirete javnu raspravu o ovoj temi u medijima i institucijama vlasti.Imate pravo zajedno sa svojim djetetom odlučiti da li ćete prihvatiti ili odbiti cijepljenje. Proučite sami informacije ocjepivu Gardasil i proslijedite ovu poruku svim prijateljima ikolegama, pogotovo onima s djecom u osnovnoj školi.zabrinuti građaniDodatne informacije:Američki Nacionalni centar za informiranje o cjepivima – arhiva o cijepljenju protiv HPV-a

www.nvic.org/Vaccines-and-Diseases/hpv.aspx

Kratak film o opasnostima GardasilaPredsjednica američkog Nacionalnog centra za informiranjeo cjepivima govori o vladinom zanemarivanju teških posljedica i smrti te poziva na istragu pred Kongresom

www.businesswire.com/portal/site/home/pe...5429&newsLang=en

Arhiva članaka o opasnostima od cjepiva

www.naturalnews.com/Vaccines.html

Analiza studija koje dokazuju beskorisnost i štetnost

www.naturalnews.com/Report_HPV_Vaccine_0.html

Gardasil uzrokuje 500%-2.600% više teških, potencijalno ismrtonosnih alergijskih reakcija nego druga cjepiva

www.naturalnews.com/025411.html

"Nikakav značajni terapeutski učinak cjepiva nije zabilježen" – zaključak znanstvene studije o Gardasilu u ČasopisuAmeričkog medicinskog udruženja

jama.ama-assn.org/cgi/content/full/298/7/743

Ovaj letak možete naći i na

hpvhrvatska.blogspot.com/

www.scribd.com/doc/13573377/Opasne-nuspo...epljenja-protiv-HPVaKako odbiti vakcinisanje (Ljiljana Volic):

"Vakcinacija se u Srbiji, kao i u Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, BiH, Sloveniji...moze izbeci tako sto potpisete papir o neprihvatanju vakcinacije kod pedijatra. Neki pedijatri ce vam rado dati papir da potpisete dok ce neki koji jos uvek nisu obrazovali sebe o vakcinama, praviti probleme. Odgovornost za zdravlje nase dece imamo iskljucivo mi roditelji ne organizacije, bolnice ili lekari koji uglavnom rade onako kako im se naredi" - Dr Sladjana Velkov.

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/372123872895466/

*Možete se izjasniti da ne želite da vaša deca budu vakcinisana i potpisati se KOD VAŠEG PEDIJATRA - na obrascu koji (bi oni trebalo da) imaju ili u karton.

*Računajte na to da postoji mogućnost da pokušaju da vas ubede. I pri tome koriste:

Pet moćnih PSIHOLOŠKIH TRIKOVA koje koristi vaš lekar da bi vakcinisao vaše dete

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/340819996025854/

*Ukoliko lekar pravi probleme i ne prihvata to - menjajte lekara, to je najjednostavnija mera. Pronađite nekoga koji nije tako "tvrd".

*Ukoliko ne možete da nađete "adekvatnog" lekara, odnesite vašem lekaru izjavu / garanciju koju ON treba da potpiše:

Vakcinacijski Obrazac - Liječnikovo Jamstvo Za Sigurnost Cjepiva - verzija na hrvatskom, srpskom i makedonskom www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/242693142505207/

*I postavite mu pitanja (pismeno) na koja on (pismeno) treba da vam odgovori, a na šta imate pravo po zakonu o zaštiti pacijenata a on OBAVEZU da vam sve to saopšti:

Pitajte ovo prije cijepljenja! - ODLIČNA POMOĆ RODITELJIMA www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/301095559998298/

*Na odgovore na ta pitanja imate pravo po ovom zakonu:

ZAKON O ZAŠTITI PACIJENATA / Hrvatska, BIH, Srbija, Crna Gora, Makedonija

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/304664609641393/

Ovo je savet advokata za Srbiju. U dokumentu su posebno obeležena mesta na koja treba obratiti pažnju. Ostalima može da bude od pomoći da pronađu odgovarajuće članove zakona u zakonu svoje zemlje (link gore) - za Makedoniju ima nešto niže u dokumentu). Ukoliko neko ima nešto slično za neku ex-yu zemlju, molim da stavi ovde (to jest, u komentare, da bude uočljivo da ima novina):Zakon o zdravstvenoj zaštiti,propisi o vakcinaciji

www.facebook.com/groups/204234299684425/340701022704418/

*Ukoliko tek treba da se porodite, NAJAVITE PRE POROĐAJA da ne želite da vam dete bude vakcinisano. I bebu NE ISPUŠTAJTE iz vida, ako je ikako moguće. Iskustva su u tom pogledu različita. Negde se potpisuje pre porođaja, a negde posle. Al oči držite otvorene.

*IZJAVA O ODBIJANJU CIJEPLJENJA NOVOROĐENOG DJETETA - za PORODILIŠTE

Kojom mi, Ime Prezime (OI i Ime Prezime (OIB), kao odgovorni roditelji, u interesu zaštite zdravlja svog djeteta, odbijamo cijepljenja našeg novorođenog djeteta.

Na to imamo pravo prema zakonu o zdravstvenoj zaštiti (NN 150/08, članak 22., točka 6.), te isto tako prema zakonu o zaštiti prava pacijenata (NN 169/04, članci 6., 16. i 17.). Također podsjećamo da je samovoljno liječenje kazneno djelo prema kaznenom zakonu (NN 110/97, članak 241., točke 1. i 2.).

Razlozi odbijanja postupka cijepljenja su rizici od nuspojava te rizici od razvijanja autoimunih bolesti kao posljedica cijepljenja. Ti rizici su znatno veći od rizika zaraze bolešću protiv koje se cijepi, a samo cjepivo isto tako nije garancija zaštite protiv istih. Valja napomenuti kako se radi o rijetkim i izlječivim bolestima, za koje je rizik od zaraze za dijete zanemariv.

Nadalje, smatramo da obveza prijave nuspojava pri cijepljenju, propisana od strane HZJZ, čini time naše dijete predmetom znanstvenog istraživanja djelovanja cjepiva. Štoviše, naša zabrinutost je tim veća, jer se radi o genetski modificiranim (rekombinantnim) vrstama cjepiva, za koje ne postoje nikakva dugoročna istraživanja učinkovitosti i sigurnosti.

Postupak cijepljenja odbijamo slobodnom voljom, utemeljenoj na potpunoj obaviještenosti o dotičnom medicinskom postupku, isključivo u interesu zaštite zdravlja i dobrobiti našeg djeteta.

Uz to ...I JEDNA MALA LISTA ISTRAZIVANJA... *Reference:

1. Clin Diagn Lab Immunol.1999 Jul; 6(4):464-70 „Protective effects of pertussis immunoglobulin (P-IGIV) in the aerosol challenge model“

2. Infec.Immun.2004 Jan; 72(1):615-20. „Antibody mediated neutralization of pertussis toxin-induced mitogenicity of human peripheral blood mononuclear cells.“

3. Canada Comunicable Disease Report. Vol. 23 (ACS-3) 15 July 1997. „Statement on the Pertussis Vaccine.“

4. MMWR. March 28, 1997/Vol. 46/No. RR-7, p4

5. Neurology. 1992; 42:761-764. „ Severe tetanus in immunized patients with high anti-tetanus titers.“

6. BMJ. 2003; 326:117-118. „Response to: Tetanus with protective serum immunity“ by Yumiko Kanei, Manuel Revuelta, Division of Infectious Diseases, Beth Israel Medical Center. New York City.

7. Microbiol. Immunol. 1991 Jun; 3(3): 171-5. „Neonatal tetanus despite protective serum antitoxin concentration.“

8. J. Clin. Microbiol. 2005 September; 43(9): 4847-4851. „Mumps Virus- Specific Antibody Titers from Pre-Vaccine Era Sera: Comparison of the Plaque Reduction Neutralization Assay and Enzyme Immunoassays.“

9. Hib TITER package insert.

10. The Cohrane Library, Issue 4, 2003. Chichester, UK: John Wiley&Sons, Ltd. „Vaccines for preventing pneumococcal infection in adults.“ Cohrane Methodology Review.

11. J of Inf Dis. 2004:189 (15 June). „Incomplete Correlation of Serum Vibriocidal Antibody Titer with Protection from Vibrio cholerae Infection in Urban Bangladesh.“

12. Vaccine. Volume 13, Issue 13, 1995, Pages 1226-1232. „Lack of correlation between serum rotavirus antibody titers and protection following vaccination with reassortant RRV vaccines.“

13. NEJM. 2006 Mar 30; 354 (13):1343-51. „Safety and Imunogenicity of an Inactivated Subvirion Influenza A (H5N1) Vaccine.“

14. Jefferson T, Di Pietrantonj C, Rivetti A, Bawazeer GA, Al-Ansary LA, Ferroni E. „Vaccines for preventing influenza in healthy adults“. Cochrane Database of Systematic Reviews 2010, Issue 7. Art. No.: CD001269. DOI: 10.1002/14651858.CD001269.pub4

15. Institute of Medicine, Immunization Safety Review: Multiple Immunizations and Immune Dysfunction, (Inst. of Med., 2002), 2

16. Advisory Commission on Childhood Vaccines (ACCV) and NAtional Vaccine Advisory Committee (NVAC) Subcommittees on Vaccine Safety, May 31, 1995, Parklawn Building, Conference Room D, Rockville, Maryland, at 75. Transcript available from Division of Vaccine Injury Compensation, Parklawn Bulding, Room 8 a-35, 5600 Fishers Lane, Rockwille, Maryland 20857

17. Louis Z. Cooper et al., „protecting Public trust in Immunization“ Peddiatrics 122:1 (2008): 149-153, www.pwdiatrics.org/cgi/content/full/122/1/149

18. Kennedy, RC, Shearer, MH, Hildebrand, W, „Nonhumane primate models to evaluate vaccine safety and immunogenicity“, Vaccine 15 (1997): 903-908

19. Hewitson L,, Houser LA, Stott C, Sackett G, Tomko JL, Atwood D, Blue L, White ER, „ Delayed acquisition of neonatal reflexes in newborn primates receiving a thimerosal-containing hepatitis B vaccine: influence of gestational age and birth weight,“ J. Toxicol. Environ.Health A., 73:19 (Jan. 2010):1298-313

20. Hewitson L, Lopresti BJ, Stott C, Mason NS, Tomko J, „Infleunce of pediatric vaccines on amygdala growth and opioid ligand binding in rhesus macaque infants: A pilot study, Acta Neurobiolol.Exp. (Wars), 70:2 (2010): 147-64

21. Gallagher, CM, and Goodman, MS, „Hepatitis B triple series vaccine and developmental disability in U.S. children aged 1-9 years,“ Tox&Envir. Chemistry, 90:5 (2008):997-1008

22. Gallagher, CM, Goodman, MS, „Hepatitis B Vaccination of Male Neonates and Autism Diagnosis, NHIS 1997-2002,“ J. Toxicol. Environ. Health, Part A, 73 (2010):1665-1667

23. McDonald KL, Huq SI, Lix LM, Becker AB, Kozyrsky AL, „Delay in diphteria, pertussis, tetanus vaccination is associated with a reduced risk of childhood asthma“, J Allergy Clin Immunol. 121:3 (2008):626-31. Epub 2008 Jan 18

24. DeSoto, MC and Hitlan, RT, „Sorting out the spinning of autism: heavy metals and the question of incidence,“ Acta neurobiol Exp, 70 (2010): 165-176.

25. www.all.org/pdf/McDonaldPaul2010.pdf

26. Bracho G, Varela E, Fernández R, et al. Large-scale application of highly-diluted bacteria for Leptospirosis epidemic control. Homeopathy 2010; 99: 156–166.

27. Jacobs J. Treatment of acute childhood diarrhoea with homeopathic medicine: a randomized clinical trial in Nicaragua. Pediatrics 1994; 93: 719-725.

Jacobs J., Jimenez M., Malthouse S., Chapman E., Crothers D., Masuk M., Jonas W.B., Acute Childhood

Diarrhoea- A Replication., Journal of Alternative and Complementary Medicine, 6, 2000, 131-139.)

28. Vickers A, Smith C. Homoeopathic Oscillococcinum for preventing and treating influenza and influenza-like syndromes. Cochrane Database of Systematic Reviews 2009, Issue 3. Art. No.: CD001957.DOI: 10.1002/14651858.CD001957.pub4)

29. Bedayn, Greg, ‘As If One Patient’, The American Homeopath 1998

30. Bradford, 1900), Dr. Thomas L. Bradford’s ‘The Logic of Figures …’ (1900)

31. Hoover, Todd A., Homeopathic prophylaxis, The American Homeopath, October 2006

32. Humphreys, F., Cholera and its homoeopathic treatment, New York: William RaddePublisher, 1849.

33. ‘From its Roots Upwards’, Interview with André Saine, ND, DHANP, Vienna, January 1994* Takođe, obratite pažnju i na vitamin K za koji većina trudnica ne zna, a daje se bebama u prvih 24 sata posle rođenja. Najverovatnija posledica - pojačana fiziološka žutica, leukemija i ko zna šta sve još. Dakle, naglasite da ne želite ni vitamin K. Ne znam da li u zakonu piše nešto o tome, ali bi trebalo proveriti:

Buduće mame - obratite pažnju!!! VITAMIN K i KO ZNA ŠTA SVE JOŠ???


www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/328866707221183/

Ako je ikako moguće, ne ispuštajte vašu bebu iz svog vidokruga.1. Za vitamin K sam saznala u slovenačkoj grupi koja je oformljena oko iste teme kao i naša. iz jednog komentara vidim da se tek rođenim bebama, pre kupanja i ostalog, PRVO daje vitamin K, pa onda rade ostalo. U drugom komentru piše da su bebu prvo okupali, izmerili i ostalo, pa joj onda krknuli vitamin K.

Za one koji to nisu znali, to se radi i u Srbiji.


Citiram:

u porodilištima u kojima još nije zaživeo tzv. bejbi frendli program (baby friendly), beba se iz porođajne sale prenosi na odeljenje neonatologije - u dečji boks.

Po prijemu na odeljenje, svaka vitalna beba se okupa (ne mora odmah), izmeri i obradi joj se pupčani patrljak. Zatim dobija vakcinu protiv žutice B (hepatitis B) i K vitamin - koji prevenira hemoragijsku bolest (poremećaj zgrušavanja krvi usled nedostatka ovog vitamina)

www.yumama.com/trudnoca/posle-porodjaja/...om-nakon-roenja.html

2. OVU TAČKU SAM DODALA NAKON ŠTO SAM SLUČAJNO NALETELA NA OVO

www.roditelji.me/forum/dojenje/otpusne-liste-vasih-beba/

*Osim VAKCINA i VITAMINA K, obratite pažnju i na DOHRANU beba u porodilištu. Mnoge mlade majke ne znaju da bebe u porodilišru DOHRANJUJU. Raspitajte se na vreme.

*Vakcinacija u Makedonijiwww.facebook.com/groups/204234299684425/doc/355920791182441/

*U Hrvatskoj takođe postoji bratska grupa na istu temu

www.facebook.com/groups/183655991667224/?bookmark_t=group

Kao i udruga: www.zivot-ili-cijepljenje.hr/

Ovde je link iz hrvatske grupe na kome se mogu videti iskustva majki u porodilištu. Treba obrattiti pažnju ne samo na VAKCINE već i na DOHRANU beba.

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/373647356076451/

*Ukoliko su deca već primila neke vakcine, potrebno ih je očistiti od tih otrova kojih su se naprimali i situacija sa zdravljem će se znatno popraviti. Ovo je takođe i uputstvo za nevakcinisane, kako ih najbolje zaštiti i održavati imuni sistem:

KAKO ZAŠTITI (NE)VAKCINISANU DECU, to jest, KAKO POMOĆI U IZGRADNJI I ODRŽAVANJU DOBROG IMUNOLOŠKOG SISTEMA

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/323036604470860/

*Ukoliko je dete primilo vakcinu i ima reakcije, ovde su priručni saveti šta treba u tom slučaju uraditi:

Šta treba uraditi u slučaju da dete ima reakciju na vakcinu

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/349307928510394/

*Na ovom linku imate dodatne pomoćne metode čišćenja:

RAZNI PRIRODNI NAČINI DETOKSIKACIJE ORGANIZMA

www.facebook.com/groups/159740454116642/doc/369290186495000/13

*Primeri isceljenja od raznih bolesti - prirodnim putem, detoksifikacijom organizma

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/336079779833209/

*SVRHA DEČIJIH BOLESTIwww.facebook.com/groups/204234299684425/doc/239367756171079/

*UPIS U OBDANIŠTE I ŠKOLU

www.facebook.com/groups/204234299684425/doc/372770192830834/

U datoteci grupe ima još more materijalam o vbakcinama, njhovom sastavu, delovanju, nuspojavama, primerima štetnog dejstva, studijama, istraživanjima ...www.facebook.com/groups/204234299684425/files/Jos malo o stetnosti vakcina:

www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/...e%20i%20zdravlje.htm

www.vakcine.comyr.com/
Poslednja izmena: 09 mar 2013 23:43 Napisao: Lorimer.

03 apr 2016 20:02 Odg: Vakcinacija - genocid protiv ljudske rase #8915

 • Lorimer
 • VAN MREŽE
 • Prolaznik
 • Poruka: 17
 • Karma: 0
"Od vakcine za školu dobila sam leukemiju“ – Tara Petrović (12) u emisiji „Žikina šarenica“ 16.01.2016.

vimeo.com/152135876

anti-censura.com/od-vakcine-za-skolu-dob...6-01-2016/?pismo=lat

www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/aut...konclogorska-srbija/

facebookreporter.org/2016/03/12/владимир-димитријевић-срби-свиње-и-ва/

www.dverisrpske.com/sr/prenosimo/6686-zast-ne-vakcine.html

www.pravda.rs/2016/02/20/vakcinama-ubio-...ndaciju-bila-gejtsa/

www.globalmediaplanet.info/potpuni-sok-u...togodisnju-zaveru-2/

tuzlanski.ba/zdravlje/javnost-na-nogama-...-uzrokovati-autizam/

www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-skriva...-15-malisana/s279cf1

VAKCINACIJA JE OBAVEZNA SAMO U SLOVENSKIM ZEMLJAMA, DOK JE U ZAPADNOJ EVROPI NEOBAVEZNA, TO SVE GOVORI:

s27.postimg.org/axav76e9f/Protiv_vakcina.jpgwww.eurosurveillance.org/images/dynamic/...N22/DAncona_tab1.jpg

SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE JE PROTIV OBAVEZNE VAKCINACIJE:

facebookreporter.org/2016/03/05/синдикат-запослених-полиције-захтев/

anti-censura.com/sindikat-zaposlenih-pol...ciji-dece/?pismo=lat

www.globalmediaplanet.info/sindikat-poli...bavezne-vakcinacije/

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

www.facebook.com/1689296217965739/photos.../?type=3&theater

ANDREJ FAJGELJ PROTIV VAKCINACIJEwww.teleprompter.rs/andrej-fajgelj-sasi-...ija-oduzme-dete.html

www.revolucija.org/2016/03/elita-drhti-d...jecu-oni-nisu-konji/

Radio Beograd: "Kazne od 1500 evra nisu uplašile roditelje!"Има ли нам лека? 07.03.2016.anti-censura.com/izvestaj-rfzo-kaze-da-v...izazivaju-i-autizam/

www.pravoslavniroditelj.org/dr-nemanja-z...isilnoj-vakcinaciji/

"Administracija za hranu i lekove (FDA) je po prvi put priznala da vakcine uzrokuju autizam u dokumentu na njihovom sajtu.
U dokumentu se nalazi uputstvo za korišćenje vakcine Tripedia i eksplicitno se navodi da ona može uzrokovati „idiopatsku trombocitopeničnu purpuru, SIDS, anafilaktičku reakciju, celulitis, autizam, grčeve, encefalopatiju, hipotoniju, neuropatiju, pospanost i apneju“, piše jedan od najpoznatijih alternativnih sajtova na svetu “naturalnews.com”
Mejnstrim mediji su do sada uglavnom zataškavali ovakve dokumente, ali ovaj dokument je objavljen za javnost i eksplicitno navodi sve ono o čemu mnogi već duže vreme pričaju.
Živimo u mračnom dobu medicine kada vlada jaka cenzura i zastrašuju se svi oni koji se usude da išta progovore o vakcinama.
U mnogim slučajevima vakcine uzrokuju iste te slučajeve zbog kojih se navodno primenjuju, zbog čega dolazi do toga da epidemiju pokrenu upravo deca koja su vakcinisana.
Toksini iz vakcina slabe imuni sistem dece i čine ih nosiocem virusa iz same vakcine.
Vakcine danas ne postoje da bi lečile bolesti, već da bi stvarale profit. One mogu da stvore profit samo ako nemaju efekat, jer da imaju, niko se više ne bi razboljevao. Što je više vakcina, to je više bolesti i to se više širi panika u medijima da što više ljudi vakciniše svoju decu. I tako se ciklus ponavlja. Nauka o vakcinama je zapravo samo jedna ogromna marketinška šema i nema nikakve veze sa pravom naukom.
Jednog dana će se ta istina u potpunosti razotkriti i svi će tražiti od industrije vakcina da se povuče jednom za svagda pre nego što uništi ljudsku civilizaciju".

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=164194657274796

webtribune.rs/senzacionalno-priznanje-na...ne-uzrokuju-autizam/


Vrlo zanimljiv i poučan video. Na 3:31 Robert F. Kenedi Jr. kaže;

"Da li ste znali da ako doktoru ispadne viševalentna suzpenzija na pod i ako se slomije, on je po zakonu dužan da EVAKUIŠE CELU ZGRADU, da dovede grupu za toksične materijale sa "svemirskim" odelima i maskama i počisti tu bočicu! Zašto je onda protivzakonito isprazniti sadržaj te bočice u kanalizaciju, zašto biste onda takvu supstancu dali odojčetu ili trudnoj ženi?"
Pod i kanalizacija ne trpe živu, ali zato krvni sistem bebe i trudnih žena to mogu da podnesu!?!?

Robert F. Kennedy Jr. on Mercury, Vaccines, Autism & Black Boyswww.dnevno.hr/planet-x/robert-de-niro-na...okuje-autizam-908703

informer.rs/vesti/hronika/63818/TUGA-BOZ...ENA-OMILJENOM-LUTKOM

anon.in.rs/anonymous/sloboda-govora/medicinski-false-flag/

124 STUDIJE KOJE DOKAZUJU DA VAKCINE IZAZIVAJU AUTIZAM:

www.scribd.com/doc/220807175/124-Researc...e-Autism-Link#scribd

"Prema informaciji "Politike" iz 2008. u Srbiji godišnje oboli oko 70-toro dece od leukemije. Prema informaciji iz dnevnog lista "Alo" od pre mesec i nešto, u Srbiji godišnje oboli od leukemije oko 350 dece. Dakle, za 8 godina, broj obolele dece je povećan za 80%. Mislim da je mnogo veća dužnost našeg ministra zdravlja i naše vlade da daju odgovor na pitanja zašto se ovo dešava i šta oni preduzimaju da to spreče, nego da smišljaju zakone za obaveznu vakcinaciju od bezveznih bolesti koje je većina nas preležala bez posledica".

Metodičko demontiranje srpskog vakcinalnog lobija
KAKO ODBITI BILO KOJU VAKCINU U SRBIJI:

tinkturedrsulca.com/2014/12/16/kako-odbi...ju-vakcinu-u-srbiji/

anti-censura.com/kazite-im-neka-se-nose-...veznom-vakcinacijom/

PO ZAKONU REPUBLIKE SRBIJE IMAMO PRAVO NA NEVAKCINISANJE

www.facebook.com/notes/10151793010959974/

Ustav Republike Srbije, a pre svega čl. 25 štiti vaše dete s pravne tačke gledišta od obaveznog (prisilnog) vakcinisanja:

m.facebook.com/permalink.php?id=15457993...fbid=929984567033289

Dr Sladjana Velkov:

"Zakon je na strani pacijenata.
U Ustavu Republike Srbije, član 25, piše: “Fizički i psihički integritet je nepovrediv. Niko ne moše biti izložen mučenju ili nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavanju niti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka." Prema tome, prisiljavanje na vakcinaciju je protivustavno. Takođe je protivustavno uslovljavanje vakcinacijom za upis u školu ili vrtić.
Srbija je potpisnica Međunarodne Kasifikacije Bolesti, Revizija 10, Knjiga 1, Član Z 28 - Tačke 0 i 1, u kojoj piše da se: “Vakcinacija može odbiti ne samo radi zdravstvenih razloga već i zarad ličnog i verskog ubeđenja. Ova knjiga je objavljena od strane Svetske Zdravstvene Organizacije a Republika Srbija je član SZO i prihvatila je obaveze koje proizilaze iz tog članstva.
Vakcine spadaju u medicinski eksperiment jer ne postoji nijedna klinička studija koja potvrđuje efikanost i bezbednost vakcina".

(„Службени гласник РС“ број 45/13)

Право на пристанак
Члан 15.
(1) Пацијент има право да слободно одлучује о свему што се тиче његовог живота и
здравља, осим у случајевима када то директно угрожава живот и здравље других лица.

Tvoje dijete nije ni bolesno i zarazeno da ugrozava druge, tako da ovaj drugi dio recenice ne vazi smile emoticon wink emoticon

(2) Без пристанка пацијента не сме се, по правилу, над њим предузети никаква медицинска
мера.
(3) Медицинска мера противно вољи пацијента, односно законског заступника детета,
односно пацијента лишеног пословне способности, може се предузети само у изузетним
случајевима, који су утврђени законом и који су у складу са лекарском етиком.

www.zdravlje.gov.rs/downloads/2013/Jun/J...ravimaPacijenata.pdf


"GARANCIJA ZA UPOTREBNU BEZBEDNOST SE DOBIJA I ZA STVARI KOJE NIJE OBAVEZNO KUPITI-POSEDOVATI (TV,BUŠILICA,PEGLA...),ZAŠTO ONDA NEMA TAKVE GARANCIJE I ODGOVORNOSTI DRŽAVE I PROIZVOĐAČA VAKCINA,KOJI LJUDE PRISILJAVAJU DA IH DOBIJU!? VALJDA SU LJUDI-DECA DALEKO,DALEKO VAŽNIJI OD TIH ELEKTRIČNIH SKALAMERIJA"!??

www.pecat.co.rs/2016/03/ko-garantuje-bezbednost/

2. ZAKON O PRAVIMA PACIJENATA ("Sl. glasnik RS", br. 45/2013), Pravo na informacije
član 7, Pravo na bezbednost pacijenta član 10, Pravo na obaveštenje član 11, na osnovu
koga svako ima pravo da dobije obaveštenje o rizicima vakcinacije i na osnovu toga
donese odluku da li će pristati ili ne na vakcinaciju. Po članu 11, nadležni zdravstveni
radnik dužan je da ida obaveštenje (pismeno ili usmeno) i bez traženja, o vrsti i
verovatnoći mogućih rizika i mogućim posledicama. Pravo na pristanak član 15, pacijent
ima pravo da slobodno odlučuje o svemu što se tiče njegovog života i zdravlja. Pravo na
prigovor član 30, ako mu je uskraceno bilo koje pravo.
3. Pozivanje na Međunarodnu klasifikaciju bolesti i povezanih zdravstvenih problema
revizija 10, knjiga 1, član Z 28, gde u tačkama 0 i 1 stoji da se vakcinacija može odbiti ne
samo radi zdravstvenih razloga, već i zarad ličnog i/ili verskog ubeđenja. Ova knjiga
objavljena je od strane Svetske Zdravstvene Organizacije (SZO) a R. Srbija je član SZO-a i
prihvatila je obaveze koje proizilaze iz tog članstva.
4. ZAKON O PRAVIMA PACIJENATA ("Sl. glasnik RS", br. 45/2013) Kaznene odredbe, po
članu 46, kazniće se za prekršaj zdravstveni radnik ako: pacijentu uskrati pravo na
informacije, ili ne da obaveštenje o mogucim rizicima, a koje je potrebno kako bi
pacijent, odnosno zakonski zastupnik doneo odluku o pristanku, ili nepristanku na
predloženu medicinsku meru.


ZAKON O PRAVIMA PACIJENATA ("Sl. glasnik RS", br. 45/2013)

KAZNENE ODREDBE
Prekršaji
Član 44
Novčanom kaznom od 300.000 do 1.000.000 dinara kazniće se za prekršaj zdravstvena
ustanova, odnosno drugo pravno lice koje obavlja zdravstvenu delatnost ako:
2) bez pristanka pacijenta, odnosno protivno njegovoj volji ili bez pristanka zakonskog
zastupnika deteta, odnosno pacijenta lišenog poslovne sposobnosti, budu preduzete medicinske mere (član 15. st. 2. i 3);

Kaznene odredbe, po članu 46, kazniće se za prekršaj zdravstveni radnik ako:
pacijentu uskrati pravo na informacije, ili ne da obaveštenje o mogucim rizicima, a koje je potrebno kako bi
pacijent, odnosno zakonski zastupnik doneo odluku o pristanku, ili nepristanku na predloženu medicinsku meru.


www.dnevne.rs/magazin/potresna-ispovest-...-u-istoriji-medicine

www.balkanspress.com/index.php/vesti/srb...ljuje-cipovanje-beba

www.peticije24.com/peticija_za_ukidanje_...vakcinacije_u_srbiji

www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/dru...adjedovskog-ordenja/

www.srbijadanas.net/oprez-doktor-smrti-u...volu-evropske-unije/

www.krik.rs/ministar-loncar-u-stanu-zemunskog-klana/

ODLICAN BLOG

sites.google.com/site/debunkersvoice/o-v...-bez-dlake-na-jeziku

www.balkanspress.com/index.php/zanimljiv...okuju-autizam-video#

anti-censura.com/udruzenje-gradjana-za-z...posledica/?pismo=lat


ISTINA O VAKCINAMA

www.ivonazivkovic.net/istina%20o%20vakcinama.htm

m.facebook.com/notes/sladjana-velkov/sav...ic/10153288999964974

m.facebook.com/notes/sladjana-velkov/dok...cine-jovana-stojković-o-vakcinama-i-vakcinaciji/10153315086484974/

www.nexus-svjetlost.com/vijesti/zdravlje...ncionalnim-cjepivima


FILMOVI, DOKUMENTARCI I KLIPOVI O STETNOSTI VAKCINA:

Metodičko demontiranje srpskog vakcinalnog lobija"Od vakcine za školu dobila sam leukemiju“ – Tara Petrović (12) u emisiji „Žikina šarenica“ 16.01.2016.

vimeo.com/152135876

anti-censura.com/od-vakcine-za-skolu-dob...6-01-2016/?pismo=lat

STOP PRISILNOJ VAKCINACIJI! - Protest "Inicijative NoVa"STOP VAKCINACIJI - Srbija 12 mart 2016Zašto ne treba vakcinisati - Dr.Ted Koren i dr.Džef HokingsGardasil vakcina ne štiti od raka, a izaziva permanentna oštećenja!VAKCINE IZAZIVAJU RAK I LEUKEMIJU KOD DECE!Moramo da ukinemo vakcinaciju dece, jer u suprotnom sledi katastrofa!Vakcine oštećuju razvoj mozga kod dece - dr. Rasel BlejlokVakcine su neefikasne i izazivaju dečje hronične bolesti!Svedočanstva roditelja dece oštećene vakcinamawww.srbijadanas.net/vakcinom-smo-30-mili...kom-i-aids-om-video/

Vakcina ga paralizovala, a on se prirodno izlečio postom na vodi i sirovom hranom!Prof. dr Pavel Vorobjev - O vakcinamaSergey Lazarev | O vakcinamaNaučnik dokazao da vakcine izazivaju šizofreniju i autizam!Hrabra majka autističnog deteta otkrila uzrok autizma i način da se izleči!Evo zašto će vakcinacija morati da se ukine kao tretman za zaštitu od bolestiEdukacija o MMR vakcini na naučnoj osnoviDžim Keri i Dženi MekKarti o autizmu i vakcinamaDr Jovana Stojković o štetnosti vakcina! 23.04.2015.Zašto ne treba vakcinisati - Dr.Ted Koren i dr.Džef HokingsDr Sladjana Velkov - "Srbija zemlja čuda" 17.12.2015.Vakcine kao biološko oružje - dr. Rebeka KarliKako farmaceutska industrija uspeva da prevari javnostOvaj video će vas uveriti da se vakcinacija mora zakonom zabraniti!Farmakomafija - Kupoprodaja zdravlja - Insajder (1.epizoda)Kazahstanci odbijaju vakcinaciju, smatraju je ubistvenom!Zašto je važno da se svi informišu o vakcinama? Zato što su vakcine neefikasne i opasne po zdravlje. Vreme je da i medicinska struka prizna da one donose samo štetu i nikakvu korist. Vreme je da se ukinu.
Ispovest Skot Kopera (bivšeg radnika na prodaji proizvoda kompanije Merck) - roditelja koji je doneo odluku o nevakcinisanju svog deteta nakon što se dobro informisao.Polio vakcina je velika prevara!Naučna istraživanja - Vakcine su neefikasne i jako opasne!Ko su odgovorni za masovna stradanja ljudi na planeti i kada su to planiraliDr Petar Ivanovski pedijatar: DTP vakcina izaziva leukemiju!VAKCINE IZAZIVAJU RAK I LEUKEMIJU KOD DECE!"Još jedan bivši Merkov predstavnik za prodaju vakcina:
Brandy Vaughan objašnjava kako kompanije koje proizvode vakcine koriste svoje proizvode za profit a ne za javno zdravlje (nadam se da će ovo da odgleda gđa pedijatrica koja je javno u emisiji kod Olje Bećković izjavila kako ona ne zna sastav vakcina i kako VERUJE PROIZVOĐAČIMA).
Brandy je istraživala bezbednost vakcina i ustanovila da vakcine ne samo da sadrže poznate toksine koji mogu da dovedu do neuroloških oštećenja, nego i da proizvođači studije o bezbednosti vakcina ne rade na isti način kao i za ostale lekove. Ovo NEpostojanje pravih istraživanja o vakcinama kao i poznate neželjene reakcije na vakcine pomogle su Brandy da odluči da nikada ne vakciniše svoje dete. Brandy kaže da je davanje vakcina deci isto što i igranje ruskog ruleta sa sopstvenom decom i da je obavezna vakcinacija samo jednostavan način za proizvođače vakcina da profitiraju na našoj deci".

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=164194657274796

www.stopmandatoryvaccination.com/

arilje.org.rs/forum/Zdravstvo/4940-Vakci...ipa-ubija-ljude.html
Poslednja izmena: 03 apr 2016 21:06 Napisao: Lorimer.

03 apr 2016 22:07 Odg: Vakcinacija - genocid protiv ljudske rase #8916

 • Lorimer
 • VAN MREŽE
 • Prolaznik
 • Poruka: 17
 • Karma: 0
 • Strana
 • 1
Opština Arilje - Zvanična internet prezentacija.  © 2005 - 2015