Opština Arilje - Najnovije vesti

Opština Arilje - Najnovije vesti Opština Arilje - Najnovije vesti
 • Povećajte veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanjite veličinu slova
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
 • Страна
 • 1

ТЕМА: Opasnosti vakcinacije - sve na jednom mestu

14 мар 2018 06:25 Opasnosti vakcinacije - sve na jednom mestu #9012

 • Lorimer
''Педијатри су једна врло чудна сорта која нема способност аутентичног размишљања. То је професија у којој је конформизам у размишљању најизраженији од свих других професија које ја познајем. Значи, педијатар ће рећи све оно што му каже министар здравства ресорни. Ако министар каже рецимо: ''То није добро'', педијатар ће поновити исто: ''То није добро'', иако је сам убјеђен да то јесте добро. Значи постоји, тај неки, како ми то кажемо, ред кљуцања, односно хијерархијско устројство у здравству, у ком Министарство здравства, односно челни човек како каже, тако остали слушају. И основни проблем у нашем здравству јесте тај конформизам, неспособност аутономног расуђивања и неспособност побуне против ауторитета. То су неке социолошке категорије које једноставно показују једну велику трулеж у том сектору''.

Јагода Савић, социолог

youtu.be/u8-_xOQ2a8s?t=300

И пре више од 100 година велике фармако корпорације су присилно уводиле вакцинацију, а људи су од вакцина умирали масовно, жртве су биле милионске, прављени су протести против вакцинације, али број лекара и научника који су јавно иступали није досегао критичну бројку каја би била довољна да се сруши теорија о вакцинацији коју је измислио један лаик преварант тако што је на основу Дарвинове теорије сматрао да људи и животиње оболевају од истих вируса, па је у вакцине за људе стављао животињске бактерије. Моћници су у вакцинама видели одлично оружје за контролисање маса, па су тако под изговором науке имали одрешене руке да раде шта хоће - производе доживотне пацијенте ширећи вакцинама разне болести, врше експерименте а да сами људи тога нису свесни, стерилишу и убијају људе трећег света, а ту је сада и нано технологија (микроскопски роботи који се убацују у крвоток путем вакцина и извршавају шта год им се нареди). Чекати на лекаре да се побуне је исто као и чекати их док су били бубатори петичари у основној школи да кажу целом одељењу нпр. неко питање из биологије на контролном - они ће урадити контролни и ћутаће да би само они добили петицу. Школски систем их је профилисао да буду себични и сада ћуте о штетности вакцина да не би изгубили посао који морају да задрже по цену милионских жртава, па цео живот су се школовали за тај посао, просто не смеју да га изгубе. Част изузецима који су стварно људи на месту, прави јунаци. Ту борбу за истину мора да добије обичан народ који ће да подржи те јунаке лекаре који иступају јавно.

Много је доказа да вакцине производе болести и само врло необразован, глуп или подмићен човек то не види.

Вакцине којима је истекао рок трајања не смеју да се бацају било где јер се сматрају токсичним отпадом!
Зашто се тај токсични отпад сматра безбедним када се убацује у крвоток деце и људи?!

“Ако узмете ту бочицу вакцине и сломите је, морате се тога отарасити као опасног отпада. Морате евакуисати зграду. Зашто бисте то узели и убризгали у дете?“

Али он није ту завршио. Роберт Ф. Kенеди Јуниор се такође дохватио и Била Гејтса, који је недавно признао да је рекао председнику Трампу да “нема потребе“ за независном истрагом о безбедности вакцина, јер их је он “погледао“ и оне су “потпуно безбедне.“

На питање како су ствари могле постати овако лоше, Роберт Ф. Kенеди Јуниор је објаснио да је 1989. године Kонгрес одобрио фармацеутској индустрији “комплетан правни имунитет“ када су у питању вакцине.

Фармацеутска индустрија је постала закон за себе. Они могу ставити токсичне састојке у ваше вакцине, могу озбиљно повредити ваше дете – али их ви не можете тужити.

“Оно што треба да разумете је да се режим вакцина драстично променио око 1989. године. Разлог због ког се променио, Такере, је тај што је Kонгрес, који се давио у новцу фармацеутске индустрије, урадио нешто што никада нису урадили ни за једну другу индустрију – они су дали комплетан правни имунитет свим компанијама вакцина.“

“Тако да, без обзира на то колико су немарни протоколи, без обзира на то колико недостаје контроле квалитета, без обзира на то колико су отровни састојци, или колико је озбиљна повреда вашег детета, ви их не можете тужити.“

“Дакле, нема изјава, нема откривања, нема тужби. Одједном су вакцине постале изузетно профитабилне.“

“Па зашто је поента коју ви истичете, и која не изгледа ненормално, тако дисктредитована?“

Роберт Ф. Kенеди Јуниор је одговорио: “Ја сам позивао против вакцинације све време, јер је фармацеутска индустрија толико моћна. Они дају 5,4 милијарди долара годишње медијима. Отарасили су се адвоката, тако да не постоји правни интерес у тим случајевима. Они су заиста били у стању да контролишу дебату и ућуткају људе попут мене. Зато сам теби изузетно захвалан што си имао храбрости да ми дозволиш да говорим о овоме у емисији. Ово је друга емисија у 10 година где ми је дозвољено да причам о томе.

Наводећи нову независну студију, коју је финансирала данска влада, и која је испитивала сигурност Тдап вакцина када се дају афричкој деци, Роберт Ф. Kенеди Јуниор је све запрепастио када је открио да вакцина, коју је на афричку децу гурнуо Гејтс, убија више људи него болест против које би она требала да штити.

“Практично свако дете у Африци је добије. Оно што су пронашли… они су провели студију о вакцинисанима против невакцинисаних, што никада није урађено… оно што су закључили било је… рекли су да вакцина убија више људи него дифтерија, пертусис (велики кашаљ) и тетанус заједно (против чека се и даје Тдап вакцина).“

Деца која су добила вакцину су имала “десет пута веће шансе да умру од вакцине“ у два месеца након вакцинације, него она деца која нису добила вакцину''.

Robert F Kennedy Jr
borbazaveru.info/content/view/9736/33/

Боље прележати дечје болести као дете и тако стећи доживотни имунитет, него се вакцинисати отровним вакцинама пуним живе, алуминијума, остатака днк абортираних фетуса, животињских ћелија и других токсичних материја и тако купити тикет за лутрију у којој се као награда добијају тешке болести, као на пример: аутизам, шизофренија, депресија, опсесивно компулсивни помемећаји, тикови, други ментални поремећаји, поремећај учења и памћења, упала мозга, енцефалитис, менингитис, парализа, грчеви, мултипла склероза, Алцхајмер, синдром хроничног умора, озбиљни поремећаји у крви, тумори, реакције преосетљивости, поремећај имунитета, упала бубрега, поремећај кретања, алергије, астма, артритис, дијабетес, аутоимуне болести, Гиљен- Баре синдром, Кронова болест, леукемија... па онда промене на кожи тј. алергије, температура, мучнина, губитак апетита, поспаност, главобоља, смрт... Али нас лекари и државни апарат приморавају да радимо супротно од здраве логике.

Медицинска струка је утабала пут стварању нацизма у Немачкој. Немци су се, уз помоћ моћних интересних група са стране, прогласили за супериорну нацију и ко год није припадао њима могао је бити подвргнут најсуровијој тортури и убиству. У ту тортуру спадају и најстрашнији медицински експерименти који су се присилно обављали, без информисаног пристанка људи и деце на којима је експериментисано. Уплашени за своју плату и статус у друштву, немачка интелигенција и немачки лекари су ћутали, нису подигли свој глас на почетку, да би касније учествовали и кренули да спроводе све оно што им пропишу и нареде њихове надређене колеге лекари, гласноговорници политичких партија и других интересних група. Част изузецима. У Другом светском рату страдало је од 50 до преко 80 милиона људи! После Другог светског рата, бројни водећи немачки научници и лекари, заједно са официрима, пребегли су у Америку и тамо наставили свој рад. Немци који су били на челу великих компанија које су производиле хемијске отрове за тровање људи, одслужили су затворске казне од свега пар година и после тога су основали велике фармацеутске компаније у Америци уз помоћ америчке фармако мафије и наставили заједно са њима да спроводе своје циљеве, терор и експерименте из Другог светског рата по целом свету. Други светски рат није завршен, још се води.

www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-MED...ICINA-DRUGI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/DYNCORP.html
www.modricainfo.com/vakcine-i-bolesti-ob...limo-pravo-na-zivot/
www.modricainfo.com/genocid-vakcinama-i-...oja-ljudi-na-zemlji/
IG Farben, The Rockefellers & The NWO


Данас се сличне присиле у медицини јављају у Србији од стране државног апарата и државних службеника, укључујући ту и лекаре и медицинске раднике.

У Србији, па и у Ариљу, управници вртића плаше и условљавају родитеље тако што им забрањују да доводе у вртић децу која нису вакцинисана и тако посредно приморавају родитеље да вакцинишу децу.

Домови здравља каче обавештења да родитељи морају да вакцинишу децу јер у супротном она неће моћи у вртић ни у школу, при том наводећи члан актуелног Закона који то наређује, али заборављају да је тај закон донет незаконито јер је у супротности са Уставом Републике Србије, и међународним законима - Нирнбершким кодексом, Нирнбершким принципима, Универзалном декларацијом о биоетици и људски правима, Хипократовом заклетвом, а у супротности је и са моралним Законом који каже да свако може да одбије наредбу која се коси са моралним принципима у нама...

Углавном, свако може да одбије присилну вакцинацију под изговором верског или моралног (филозофског) разлога.

Верско изузеће и феталне ћелије у вакцинама


Родитељи се плаше и приморавају да вакцинишу децу вакцинама за које све више врхунских светских научника доказује у својим студијама да изазивају тешке болести, док судови домаћи и страни пресуђују да су вакцине тешко оштетиле децу и додељују им новчане одштете. Те студије и те судске пресуде за лекаре као да не постоје, они само читају оно што им се потури под нос. Док су студирали медицину имали су читавих 19 страна да науче о вакцинама и то само историју вакцина и хвалоспеве, тако да они то понављају у току читаве своје каријере као папагаји, не погледавши самоиницијативно студије најеминентнијих светских стручњака, не запитавши се ни једног тренутка - па да ли све ове многобројне болести деце изазивају управо вакцине?! Ако и схвате да су вакцине штетне, немају храбрости да то кажу а камо ли да реагују, преча им је плата и друштвени статус од заклетве коју су положили, иначе таквих присила по домовима здравља и вртићима не би ни било.

Казне тек треба да уследе али онима који су ту присилу донели и који је спроводе.

Овде имате наведених 11 доктора из Србије, 6 доктора из Хрватске, 50 доктора из осталих земаља (може лако да се сакупи и пар стотина) који се јавно противе присилној вакцинацији. То је велики број храбрих доктора који јавно иступају упркос притисцима, претњама и онемогућавањима. Када види оволики број лекара који се буне против присилне вакцинације сваки здраворазумни човек схвата да је у питању велика превара у вези са вакцинама у којој су жртве њихови најмилији - деца. Лекари који и поред оволико доказа о штетности вакцина приморавају људе да вакцинишу децу да би им дали уверење за вртић или школу, само зато што су им надређени тако наредили иако не знају пун састав вакцина и иако не спроводе све алерго тестове, понашају се веома неодговорно, недопустиво неодговорно, прокоцкали су поверење које им је струка дала, одговорни су за обмањивање пацијената, кршење Хипократове заклетве и сваки такав лекар требао би да добије отказ и да заглави озбиљну робију, без да икада више ради као лекар било у државном или приватном сектору.

Нирнбершки принципи су донети 1950.г. и они гласе:

4. принцип: ''Чињеница да је особа поступала по наређењима власти или надређеног не ослобађа је одговорности по међународном праву, под условом да је имала могућност моралног избора''.

Значи, није прихватљив изговор да се каже "само сам обављао своју дужност, тј. извршавао наредбе претпостављене особе.

Део женевске модификације Хипократове заклетве коју лекари полажу:

''У вршењу дужности према болеснику неће на мене утицати никакви обзири (обзири фармакомафије, сопствени обзири дубоког новчаника, плаћених семинара и друге повластице, обзири евентуалног губитка посла...), вера, националност, раса, политичка или класна припадност''.

''Имаћу максимално поштовање према људском животу од времена зачећа, чак и под претњом, нећу користити своје медицинско знање супротно законима хуманости''.

А сад мало да видимо шта је са правима невакцинисане деце и правима њихових родитеља.

Вакцинисана деца двадесетак дана после вакцинације могу бити преносници оних болести против којих су вакцинисана, тако да их тих дана не треба мешати са невакцинисаном децом, да не би заразили невакцинисану децу. Невакцинисана деца не могу да заразе вакцинисану децу, али зато вакцинисана деца могу да заразе невакцинисану децу, тако да, ако неко хоће да уведе забрану, онда би она требало да се односи на вакцинисану децу, требало би забранити приступ вакцинисаној деци 20 дана после вакцинисања да долазе у вртић јер су они тада могући носиоци заразе, а не обрнуто, да се забрањује приступ вртићима невакцинисаној деци. Невакцинисана деца могу и да оболе од болести против којих су вакцинисана, а знаци оболења да се не примете видно и тако шире болести на остале, док вакцинисана деца чим оболе то се види на кожи па могу да се ставе у кућни карантин - то је јаш једна ставка у корист невакцинисане деце и вртића. Али фармакомафији, па тако и њиховим потчињенима (лекарима, политичарима и државним службеницима) су важнија вакцинисана деца, која ће како сазревају постати њихови доживотни потрошачи лекова и скупим оперативним захватима ће пунити буџет неким страним земљама.

Родитељи невакцинисане деце очекују да им држава тј. локална самоуправа, тј. општинска управа града Ариља, ако им децу истерује из вртића, изгради нови вртић у коме ће ићи само невакцинисана деца, јер су они плаћали порез између осталог и за изградњу вртића, а док се нови вртић не изгради, да им обезбеди одговарајуће просторије у којима ће вртић за невакцинисану децу бити привремено или да родитељима да одговарајућу надокнаду за приватног васпитача.

Велики број вакцина се гаје на абортираним фетусима (раније на животињским ћелијама), а делови днк тих фетуса се путем вакцина убацују у крвоток детета, заједно са алуминијумом, живом и другим отровима, што је чист сатанизам. Родитељи зато очекују да се укључи и православна црква и заштити њихову децу од сатанистичких ритуала и експеримената над децом на које их присиљавају државни органи и њихови радници.

Присила у медицини је недопустива!

"Након Другог светског рата, свет је прихватио принципе људских права Нирнбершког кодекса, сет етичких принципа који забрањују експериментисање на људским бићима без њиховог слободног и информисаног пристанка. Данас је универзално прихваћено да све медицинске интервенције морају бити засноване на добровољном и информисаном пристанку. Суђење у Нирнбергу представља темељ савремене медицинске етике и информисаног пристанка и обезбеђује право пацијента на одбијање медицинског поступка." (Проф. Мери Холанд - Mary Holland)

''Било која медицинска интервенција може да се уради само после слободног и информисаног пристанка особе на основу адекватне информације. Интерес науке или друштва не може да буде изнад овога'' - Универзалну декларацију о биоетици и људски правима, 2005.г.

Прво поглавље, Члан 2, Примат људског бића, Закон о потврђивању Конвенције о заштити људских права и достојанства људског бића у погледу примене биологије и медицине: Конвенција о људским правима и биомедицини, Службени гласник РС – Међународни уговори бр.12/10.

„Интереси и добробит људског бића имају предност над самим интересом друштва или науке“.

Значи по питању медицинских интервенција интерес и добробит људског бића су изнад интереса науке или друштва.

Друго Поглавље, ПРИСТАНАК, Члан 5, Опште правило, Закон о потврђивању Конвенције о заштити људских права и достојанства људског бића у погледу примене биологије и медицине: Конвенција о људским правима и биомедицини, Службени гласник РС – Међународни уговори бр.12/10.

''Захват који се односи на здравље може се извршити само након што је лице на које се захват односи о њему информисано и дало слободан пристанак на њега.
Том се лицу претходно дају одговарајуће информације о сврси и природи захвата као и његовим последицама и ризицима.
То лице може слободно и у било које време повући свој пристанак''.

ravnopravnost.gov.rs/wp-content/uploads/...0i%20biomedicini.pdf

Устав Републике Србије, члан 25.
''Физички и психички интегритет је неповредив.
Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка''.

Вакцине спадају у медицински експеримент јер не постоји ниједна клиничка студија која потврђује ефикасност и безбедност вакцина.
Вакцине се дају без претходне имунолошке провере детета и отпорности на вакцину, што значи да је поступак вакцинације експерименталан.
Нико не гарантује да ће дете остати живо и здраво после примања вакцине!
Нико не гарантује да дете неће имати контраиндикације, а ако до контраиндикација дође, живот једног детета не може да се надокнади ни са чим!
Вакцинација се заснива на ПРЕТПОСТАВЦИ о будућој болести и аутоматски спада у медицинске огледе или ЕКСПЕРИМЕНТЕ, а не у медицинско лечење.

Устав Републике Србије, члан 71.
''Свако има право на образовање.
Основно образовање је обавезно и бесплатно, а средње образовање је бесплатно''.

Хијерархија домаћих и међународних општих правних аката
Члан 194.

Правни поредак Републике Србије је јединствен.
Устав је највиши правни акт Републике Србије.
Сви закони и други општи акти донети у Републици Србији морају бити сагласни са Уставом.
Потврђени међународни уговори и општеприхваћена правила међународног права део су правног поретка Републике Србије. Потврђени међународни уговори не смеју бити у супротности са Уставом.
Закони и други општи акти донети у Републици Србији не смеју бити у супротности са потврђеним међународним уговорима и општеприхваћеним правилима међународног права.

www.ustavni.sud.rs/page/view/139-100028/ustav-republike-srbije

Србија је потписница Међународне класификације болести, Ревизија 10, Књига 1, Члан З 28 – Тачке 0,12,8,9, у којима пише да се:

Вакцинација може одбити не само ради здравствених разлога већ и зарад личног и верског убеђења или притиска средине.

Ова књига је објављена од стране Светске Здравствене Организације, а Република Србија је члан СЗО и прихватила је обавезе које произилазе из тог чланства.

www.batut.org.rs/download/MKB102010Knjiga1.pdf

Чланови 29, 31, 32, 35. и 39. Закона о здравственој заштити нам гарантују право на слободан избор од различитих медицинских процедура.

www.zdravlje.gov.rs/tmpmz-admin/download...ravstvena_zastit.pdf

Закон о правима пацијената Србије, чланови 11, 15 и 17 у потпуности подржавају право сваког грађана на самостално одлучивање о свом здрављу што подразумева и право на невакцинисање.

www.obsm.rs/obsm/wp-content/uploads/2013...AVIMA-PACIJENATA.pdf

Члан 11. Пацијент има право да од надлежног здравственог радника благовремено добије обавештење, које му је потребно како би донео одлуку да пристане или не пристане на предложену медицинску меру. Обавештење из става 1. овог члана обухвата: 1) дијагнозу и прогнозу болести; 2) кратак опис, циљ и корист од предложене медицинске мере, време трајања и могуће последице предузимања, односно непредузимања предложене медицинске мере; 3) врсту и вероватноћу могућих ризика, болне и друге споредне или трајне последице; 4) алтернативне методе лечења; 5) могуће промене пацијентовог стања после предузимања предложене медицинске мере, као и могуће нужне промене у начину живота пацијената; 6) дејство лекова и могуће споредне последице тог дејства. Обавештење и з ст. 1. и 2. овог члана надлежни здравствени радник дужан је дати пацијенту и без тражења.

Члан 15. Пацијент има право да слободно одлучује о свему што се тиче његовог живота и здравља, осим у случајевима када то директно угрожава живот и здравље других лица. БЕЗ ПРИСТАНКА, НЕ СМЕ СЕ, по правилу, над њим предузети НИКАКВА медицинска мера. Медицинска мера противно вољи пацијента, односно законског заступника детета, односно пацијента лишеног пословне способности, може се предузети само у изузетним случајевима, који су утврђени законом и који су у складу са лекарском етиком.

Члан 17. Пацијент, који је способан за расуђивање, има право да предложену медицинску меру одбије, чак и у случају када се њоме спасава или одржава његов живот. Надлежни здравствени радник дужан је да пацијенту укаже на последице његове одлуке о одбијању предложене медицинске мере, и да о томе од пацијента затражи писмену изјаву која се мора чувати у медицинској документацији, а ако пацијент одбије давање писмене изјаве, о томе ће сачинити службену белешку. У медицинску документацију надлежни здравствени радник уписује податак о пристанку пацијента, односно његовог законског заступника на предложену медицинску меру, као и о одбијању те мере.


КАЗНЕНЕ ОДРЕДБЕ
Прекршаји

Члан 44
Новчаном казном од 300.000 до 1.000.000 динара казниће се за прекршај здравствена
установа, односно друго правно лице које обавља здравствену делатност ако:

2) без пристанка пацијента, односно противно његовој вољи или без пристанка законског
заступника детета, односно пацијента лишеног пословне способности, буду предузете медицинске
мере (члан 15. ст. 2. и 3);

6) прекрши обавезу чувања нарочито осетљивих података о личности пацијента, односно располаже или
рукује подацима из медицинске документације пацијента супротно одредбама чл. 21. и 22;

За прекршај из става 1. овог члана тач. 2) до 7), 9) и 10) казниће се и здравствени радник
предузетник новчаном казном од 100.000 до 500.000 динара.

Члан 46
Новчаном казном од 10.000 до 50.000 динара казниће се за прекршај здравствени радник ако:

3) другим лицима саопшти личне информације за које је сазнао, односно које му је пацијент у току
пружања здравствене заштите саопштио (члан 14. став 2);

4) без пристанка пацијента, односно противно његовој вољи или без пристанка законског
заступника детета, односно пацијента лишеног пословне способности, над пацијентом предузме
медицинску меру (члан 15. ст. 2. и 3);''После Другог светског рата, међународна заједница је препознала велику опасност у научним и медицинским експериментима на људским субјектима без њиховог пристанка. После откривања нацистичког медицинског зверства свет је изгласао Нирнбершки кодекс који каже да добровољна сагласност људског субјекта је апсолутно обавезна.

Међународни пакт о грађанским и политичким правима је додатно ојачао ову забрану против експеримената на људским субјектима без њиховог пристанка, где пише:

''Нико неће учествовати у медицинском или научном експерименту без слободно датог пристанка''.

Ова забрана је универзално позната, тако да неки судови и научници су изјавили да право на информисани пристанак је уобичајена ствар међународног закона. То значи да се тај закон односи на цео свет, без обзира да ли у некој држави то пише у књигама. То је исто као и норме које забрањују ропство, геноцид, мучење и пиратство.

Али шта се дешава са слободним пристанком када су третмани у питању укључујући и превентивне третмане као што су вакцине? Ово је контраверзна тема у многим земљама данас, укључујући и САД.

2005. године, UNESCO - Организација за образовање, науку и културу Уједињених нација је говорила о овој теми и прихватила је Универзалну декларацију о биоетици и људски правима на основу консензуса 93 државе, укључујући и САД. Државе које су учествовале су се надале да ће ова декларација, исто као и Универзална декларација о људским правима раније, постати сет водећих принципа.

По питању пристанка, у декларацији пише:

''Било која медицинска интервенција може да се уради само после слободног и информисаног пристанка особе на основу адекватне информације. Интерес науке или друштва не може да буде изнад овога'' - Универзалну декларацију о биоетици и људски правима, 2005.г.

Ова изјава је наставак медицинске заклетве која се приписује Хипократу пре 2500 година: ''Доктор мора да ради за добро својих пацијената, и не сме никада да их повреди''. Ово је скраћено за принцип ''Прво не шкодити''. Овај кредо оличава принцип предострожности у медицини где јасно ставља интерес индивидуалног пацијента изнад колектива или такозваног ''стада''. Овај принцип предострожности директно доводи до тога да политика вакцинације може да буде само препорука, а никако принуда.

Веза између доктора и пацијента се пре свега заснива на поверењу и било каква присила то поткопава. Када је веза доктора и пацијента заснована на присили, ту се одмах губи поверење и онда лекари раде за државу и надаље за друштво што значи да су изнад пацијента појединца. Ово је клизав терен на коме је медицина много пута раније пала на тесту. Др. Лео Александар који је био главни амерички саветник у Нирнбершком процесу 1949. године је упозорио: ''Од скромних почетака, вредности читавог друштва могу да се сруше''.

Скренуо је пажњу да много раније, пре него што су нацисти дошли на власт у Немачкој, промена у медицинској заједници је већ припремила пут за прихватање утилитаристичке тачке гледишта са литературом о еутаназији и уништавању оних са инвалидитетом, још 1931. године.

Пратећи принцип предострожности у медицини, основна позиција са вакцинама може да буде искључиво препорука, никако обавеза.

Појединци за себе и своју малолетну децу имају право да прихвате или одбију превентивну медицинску интервенцију на основу адекватних информација и без присиле претњом губитка економских и образовних бенефиција. Основна позиција вакцинације мора да буде информисан пристанак јер присилна обавеза уништава поверење и смањује основно право на живот, слободу, телесни интегритет, приватност информисаног пристанка и право родитеља да донесу одлуку.

У већини развијених земаља се користи овај принцип и вакцинација се само препоручује и ту такође спадају спонзори ове конференције, Немачка и Јапан. Друге развијене земље имају импресивно здравство и не морају да користе принуду, то су Велика Британија, Аустралија, Аустрија, Данска, Исланд, Холандија, Нови Зеланд, Шведска, Норвешка, Финска, Данска, Јужна Кореја, Шпанија и многе друге.

И поред тога, Универзална декларација о биоетици и људским правима дозвољава ограничење фундаменталног права, али та ограничења морају бити наметнута законом и морају да постоје због заштите јавног здравља или због заштите права и слободе других. Осим тога, такви закони морају да буду у складу са Међународним законом за људска права. Међународни судови су направили тест помоћу којег процењују да ли су ограничења фундаменталних права легитимна и законита. Тест процењује да ли је законито, строго потребно и пропорцијално ризику. Држава која је донела закон којим ограничава мора и да докаже да је обавезна медицинска интервенција законита, преко потребна и пропорцијална ризику. Генерално, ''преко потребно'' мора да буде најмање рестриктивна алтернатива да би се дошло до циља за јавно здравље, и прво морају да се узимају у обзир ненасилни начини. Држава мора да докаже да мање рестриктивна алтернатива није изводљива, пре него што прихвати и имплементира високо ограничавајућу. Поред овог критеријума, ако држава тражи обавезну вакцинацију, онда мора да има јаку обавезу да обезбеди делотворан правни лек за оштећене од вакцина. Као и сви лекови на рецепт, вакцине носе ризик оштећења и смрти за неке људе. Гаранција делотворног правног лека је основни стуб у законодавству, демократском друштву и правни лек мора да буде ефикасан, а не илузорни правни лек који не обезбеђује олакшање.

Политика вакцинације се драстично променила од почетка 20. века када су вакцине биле само хитна медицинска интервенција за целу популацију у време епидемија великих богиња. А по данашњој политици за примарне мете имамо бебе и малу децу, у време када нема хитних медицинских интервенција за превенцију, а вакцинишу за велики број болести које варирају по тежини. Законодавство и судови су морали да се суочавају са много различитих проблема због ове политике, где имамо компензације за повреде од вакцина, верско изузеће, филозофско изузеће, право на образовање, право на информисани пристанак и право на родитељско одлучивање.

Имам неколико примера судских пресуда везано за вакцине из различитих земаља. 1992. године у Јапану Виши суд у Токију је имао случај са 459 особа оштећених или преминулих због вакцине. Суд је закључио да је Министарство здравља било немарно у свом раду где су требали да направе програм провере помоћу којег би могли да издвоје људе који имају контраиндикације на вакцинацију. Суд је приметио да се Министарство здравља фокусирало на мере за повећање стопе вакцинације науштрб потребне пажње за нежељене последице вакцинације. Суд је такође приметио да Министарство није обезбедило довољно информација о нежељеним последицама вакцинације лекарима и јавности. Суд је закључио да оштећене жртве имају право да добију одштету од државе.

2004. године у Украјини, њихов уставни суд је тумачио да Устав гарантује образовање на основу равноправности и сматрају да свако дете има право на основно образовање без обзира на њихов статус са вакцинама.

2015. године, Уставни суд у Турској је подржао право родитеља да дају сагласност и изјавио да је то неопходно у случају вакцинације деце. Упркос уверењима Министарства здравља да је вакцинација у ''најбољем интересу'' детета, закључили су да телесни интегритет детета може да се наруши само у случају медицинске потребе и по закону, а то није био случај са рутинском вакцинацијом.

С друге стране, у јануару 2015. године, пресуда чешког Уставног суда је подржала закон за јавно здравље који забрањује да деца похађају школу и обданиште ако нису вакцинисана против 9 болести, осим у случају да дете има перманентне контраиндикације. Пресуда је жестоко нападнута са тврдњом да је пресуда суда политички мотивисана, а није заснована на ригорозним анализама Устава.

Одбрана је открила да они који су донели одлуку су се оглушили на неуставност закона и да ће одлука суда поткопати, уместо да помогне напретку вакцинацијских мандата.

У САД, легитимност обавезног вакцинисања за школу је био у фокусу прошле године, када је скоро 20 америчких држава увело у законодавство забрану коришћења изузимања од вакцинације, осим за врло лимитиран медицински разлог. Само у Калифорнији је изгласан закон који забрањује сва изузећа осим лимитираних медицинских, иако слични закони су изгласани у још две државе, Мисисипи и Западна Вирџинија. У блиској будућности ћемо имати прилике да видимо да ли ће судови у Калифорнији прихватити или одбацити овај нови закон, који је у директној супротности са Уставом који гарантује право на основно образовање за сву децу. Видећемо да ли су судови спремни да подрже нову врсту сегрегације у школама, против 225000 деце чији статус вакцинације није у савршеном складу са калифорнијским диктатом.

У глобалном истраживању и развоју нас чека нових 270 вакцина, а улога законодавства и судова у прихватању и одбијању мандата за вакцине и у компензацијама за оштећене вакцинама је критична.

Сви знамо да је здравство велики бизнис у целом свету и вакцине представљају све веће медицинско тржиште са све већим профитним маргинама. Ако се не придржавамо основних принципа права на живот, слободу и телесни интегритет појединца и права на слободан и информисан пристанак у медицини, можемо себе довести до познате и непознате штете.

За закључак ћу парафразирати опроштајни говор председника Ајзенхауера из 1961. године када је говорио о бенефицијама и ризицима војно-индустријског комплекса. Заменићу назив са медицинско-индустријски комплекс који по мом мишљењу данас исто представља бенефиције и ризике. Предвидео је:

''Потенцијал катастрофалног успона погрешне власти постоји и истрајаће. Никада не смемо дозволити да овај комплекс угрози наше слободе или демократске процесе. Ништа не треба да узимамо здраво за готово. Само опрезни и образовани грађани могу да присиле правилан рад огромне индустријске и медицинске машине за здравље са нашим методама и циљевима, тако да безбедност и слобода могу заједно да напредују. Ми треба да гледамо на научна истраживања и открића са поштовањем, али морамо да будемо опрезни са једнако важном опасношћу са друге стране, где јавна политика може да постане заробљеник научно-технолошке елите''.

Будимо опрезни, образовани да би на прави начин интегрисали глобалну здравствену безбедност и глобалну слободу. Хвала вам''.

Мери Холанд (Mary Holland) је научни истраживач на Правном факултету Универзитета Њујорк, Директор Програма за Правне вештине на Правном факултету Универзитета Њујорк, специјалиста за међународна људска права, Јавно право и Закон о сигурности вакцина и накнаду услед повреда од вакцина. Мери Холанд је коаутор студије „Епидемија вакцина: Како корпоративна похлепа, контролисана наука и силеџијска Влада угрожавају наша људска права, наше здравље и нашу децу“.


www.facebook.com/VakcineINFO/posts/1450542358388640


Календар обавезне имунизације у Републици Србији
www.batut.org.rs/download/izdvajamo/Kale...publici%20Srbiji.pdf


''Molimo za PAŽNJU! Dokaz iz TORLAKA!

Prvo dvoje obolelih od morbila u K. Mitrovici, zbog kojih je 29. septembra proglašena epidemija u Srbiji, bili su VAKCINISANI I REVAKCINISANI MMR-om!

Zato su od 5.-7. oktobra, vakcinaški lobisti iskoristili GSK-ove "Pedijatrijske dane" u Nišu, da izvrše organizovan pritisak na pedijatre i potpišu sporazum sa predstavnicima medija, u cilju "gušenja antivakcinalnog pokreta u Srbiji"!

Morali su da podignu veliku paniku u javnosti, lažu i varaju, prete i ucenjuju roditelje nevakcinisane dece, podnose krivične prijave protiv boraca za slobodu izbora i još mnogo toga, SAMO DA SAKRIJU KLJUČNE DOKAZE KOJI POTVRĐUJU DA VIRUS MORBILA ŠIRE VAKCINISANI I REVAKCINISANI MMR-om''!

www.facebook.com/VakcineINFO/posts/1472792882830254

14 мар 2018 06:29 Odg: Opasnosti vakcinacije - sve na jednom mestu #9013

 • Lorimer
Србски сајтови:

vakcinainfo.org
www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje...e%20i%20zdravlje.htm
sites.google.com/site/debunkersvoice/
cps.org.rs/vakcine/index.html


Црногорски сајтови

www.buditezdravi.info/medicina-i-farmacija


Хрватски сајтови:

2012-transformacijasvijesti.com/category...a-istina-o-cjepivima
cijepljenje.info


Страни сајтови:

vaxxter.com
www.cmsri.org
www.stopmandatoryvaccination.com
avn.org.au


Facebook групе:

Nevakcinisana Deca su Zdravija od Vakcinisane
www.facebook.com/groups/204234299684425/?ref=bookmarks

Upis deteta u školu bez izveštaja o vakcinaciji
www.facebook.com/groups/442667882485089/

Stop obaveznoj vakcinaciji u Srbiji!
www.facebook.com/groups/1563091740629871/?ref=bookmarks

STOP OBAVEZNOJ VAKCINACIJI
www.facebook.com/groups/165899303137/?ref=bookmarks

UG "Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju", Srbija
www.facebook.com/groups/843060252456661/?ref=bookmarks

Dr Priroda
www.facebook.com/groups/1150365448322141/?ref=bookmarks

Информације & Eдукацијa
www.facebook.com/Информације-Eдукацијa-164194657274796/?hc_ref=ARSJbd37-umehTtcmQq5moeZDRvdumXOlRHPuZzObpHiE9Zvj7RZ0HoPka5yg7Uk0js&fref=nf

VAKCINE - zašto im kažemo NE?
www.facebook.com/VAKCINE-zašto-im-kažemo-NE-224380144568994/

Vakcine INFO
www.facebook.com/VakcineINFO/?ref=py_c

Vakcina (saznanja i neki fakti)
www.facebook.com/Vakcina-saznanja-i-neki...9937907093/?ref=py_cYoutube канали:

Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију
www.youtube.com/channel/UCWjbyq2eK2x_t6nl0aPS58w/videos

Vakcine Info
www.youtube.com/channel/UCPh5L6zV4PMXbN8wDOIqFRQ/videos

Marija S
www.youtube.com/channel/UC5qfPgqDiAWEtUlFjPIWTlw/videos

jazz62
www.youtube.com/user/jazz023zr/videos

Izlečite se sami
www.youtube.com/channel/UCg1X0oEAv6wtRJ5M2a_FdnQ/videos

Jedina Istina
www.youtube.com/channel/UCxkjberDONx-8V8eKIjtJ1w/videos

VAXXED TV
www.youtube.com/channel/UCwZDSEpPvE398OLazdituKQ/videos


Јутјуб листе (избрисати празнину и прекопирати линк)

www.youtube.com /watch?v=BZb7oBBBvr0&list=PLiZb2KtYeepACPC4vbi_P25SpSXo7IY3H&index=1

www.youtube.com /watch?v=X2SHxU0MeC4&list=PLiZb2KtYeepB_I0Yt5tBVJNChmWbHQxkH

www.youtube.com /watch?v=N5WmuudNnpU&list=PL7QPsrJlAUmwtQ0d3ADZjncYduu6B23WI

www.youtube.com /watch?v=ecz6fKLWLIc&list=PL7QPsrJlAUmwi8kmwldbtjL_mJgP2-NhU

www.youtube.com /watch?v=4eVmlAi1FG0&list=RD4eVmlAi1FG0&t=104

www.youtube.com /watch?v=WyS4DqvwiuY&list=LLxkjberDONx-8V8eKIjtJ1w


Трибине:

08.12.2017 - Prof. dr Mirjana Sovilj - Tribina o (ne)obaveznoj vakcinaciji - Šabac


25.11.2017.- Dr Marko Marjanović - Niš


26.05.2016. - Advokat Milorad Mihailović - Pravni aspekti vakcinacije - Novi Sad


19.02.2018. - UG "NOVA" Tribina o vakcinaciji - Novi Sad


02.02.2018. - Vakcinacija - slobodan izbor ili obaveza? - Subotica


02.02.2018. - Tribina o vakcinaciji - UG za neobaveznu vakcinaciju "NOVA" - Subotica


08.12.2017. - Tribina o vakcinaciji - UG za neobaveznu vakcinaciju "NOVA" - Šabac


25.11.2017 - Debata o (ne)obaveznoj vakcinaciji - Niš
youtu.be/QXy2HsmMVe4?t=2514

25.11.2017. - NOVA - Udruzenje za Neobaveznu Vakcinaciju - tribina u Nišu


25.11.2017. - Dr Jovana Stojković NIŠ - OTVORENA JAVNA DEBATA O NE OBAVEZNOJ VAKCINACIJI - EKOLOŠKI POKRET NIŠ


06.11.2017. - Tribina o MMR vakcini, Skupština grada Beograda, NOVA


06.11.2017. - Tribina: MMR i autizam, Beograd


06.11.2017. - Snimak sa tribine "Istina o MMR vakcini i vakcinaciji" I deo, Beograd


06.11.2017. - Snimak sa tribine "Istina o MMR vakcini i vakcinaciji" II deo, Beograd


9.10.2017. - Vakcinacija i njeni neprijatelji


22.01.2017. - Tribina o vakcinaciji, UG za neobaveznu vakcinaciju "NOVA" - Subotica


07.12.2016. - Трибина Одговорно родитељство – Информисана одлука о вакцинацији, Београд


26.05.2016. - Tribina o neobaveznoj vakcinaciji, Pitanja i odgovori, Novi Sad


Вакцинација или слобода - трибина
Јавни протести:

05.04.2015. - Protest roditelja protiv prisilne vakcinacije u Srbiji, Beograd
ZA SLOBODU IZBORA - STOP PRISILNOJ VAKCINACIJI


05.04.2015. - PROTEST RODITELJA PROTIV OBAVEZNE VAKCINACIJE DECE, BEOGRAD


10.05.2015. - Protest protiv mandatorne vakcinacije. Beograd


12.03.2016. - STOP VAKCINACIJI - Srbija


12.03.2016. - Dr Jovana Stojković vakcine Trg Republike Beograd Za Slobodu Izbora


12.3.2016. - Monah Antonije - protest protiv prisilne vakcinacije


14.05.2017. - Сверодитељски Протест - др Јована Стојковић


14.05.2017. - Сверодитељски Протест - Владислав Ђорђевић


14.05.2017. - Сверодитељски Протест


14.05.2017. - Први сверодитељски састанак - Београд
Сведочанства родитеља:


www.youtube.com/channel/UCJ3An5HWrfhps8ICbVMeRlQ/videos

"Od vakcine za školu dobila sam leukemiju“ – Tara Petrović (12) u emisiji „Žikina šarenica“ 16.01.2016.
vimeo.com/152135876

Svedočanstva roditelja dece oštećene vakcinama


Život priča: Vakcine


Iskustva roditelja djece kojima je dijagnosticiran autizam su uvijek ista


Roditelji zar ćete prije povjerovati novinarima nego li vlastitim očima


Sara Popčetović: Autizam mog sina je izazvala MMR vakcina.


www.facebook.com/photo.php?fbid=10206387...p;type=3&theaterСтудије које доказују да вакцине изазивају болести

144 студије које доказују да вакцине изазивају аутизам:
www.scribd.com/doc/220807175/144-Researc...e-Autism-Link#scribd

childhealthsafety.wordpress.com/graphs/
sanevax.org/wp-content/uploads/2012/10/T...167-7689-S12-001.pdf

www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763
www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0162013417303380
worldmercuryproject.org/?s=white+paper
www.doctorschierling.com/blog/new-study-...um-vaccine-adjuvants

www.greenmedinfo.com/guide/health-guide-vaccine-research
cdn.greenmedinfo.com/sites/default/files..._vaccination_all.pdf
www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all
www.greenmedinfo.com/guide/health-guide-vaccine-research
www.greenmedinfo.com/greenmed/display/disease/l

www.greenmedinfo.com/blog/millions-globa...fatigue-syndrome-cau

www.greenmedinfo.com/blog/600-reasons-tu...-most-important-herb
www.greenmedinfo.com/substance/curcumin

KAKO FARMACEUTI LAŽIRAJU STUDIJE O VAKCINAMA


NIKADA NISU URAĐENE STUDIJE O SADAŠNJEM RASPOREDU VAKCINACIJE!


FDA PRIZNALA DA GARDASIL VAKCINA UZROKUJE RAK UMESTO DA ŠTITI!
Састав вакцина - шта се налази у вакцинама

www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...e-nalazi-u-vakcinama
www.buditezdravi.info/images/dokumenta/l...sina_u_vakcinama.pdf
tinkturedrsulca.com/otrovi-u-vakcinama/

" U prvih 6 godina života vaše će dijete primiti sljedeće (putem cjepiva):
17.500 µg 2-fenoksietanola (antifriza)
5.700 µg aluminija (nervnog otrova)
nepoznate količine fetalnog goveđeg krvnog seruma (krv abortiranog teleta)
801,6 µg formaldehida (poznatog karcinogena, tvari za balzamiranje)
23.250 µg želatine (smrvljene životinjske strvine)
500 µg ljudskog albumina (iz ljudske krvi)
760 µg mononatrijevog glutaminata (uzrokuje pretilost i dijabetes)
nepoznate količine ljudskih stanica MRC-5 (stanice abortirane djece)
preko 10 µg neomicina (antibiotika)
preko 0,075 µg polimiksina B (antibiotika)
preko 560 µg polisorbata 80 (dokazanog karcinogena)
116 µg kalijevog klorida (koji je sastojak smrtonosnih injekcija)
188 µg kalijevog fosfata (tekuće gnojivo)
260 µg natrijevog bikarbonata (sode bikarbone) - malo svjetla u mraku
70 µg natrijevog borata (boraksa) - ovo uništava gljvice, pa nije tako loše
54.100 µg natrijevog klorida (kuhinjske soli)
nepoznate količine natrijevog citrata (dodatak prehrani) - najlošiji citrat, bolji su K, Mg i Ca
nepoznate količine natrijevog hidroksida (opasne i korozivne lužine)
2.800 µg natrijevog fosfata (toksičnog za životinje i ljude)
nepoznate količine natrijevog fosfata monobazičnog monohidrata (toksičnog za ljude i životinje)
32.000 µg sorbitola (šećernog alkohola - nikako ne injektirati u tijelo)
0,6 µg streptomicina (antibiotika)
preko 40.000 µg sukroze (šećera iz trske)
35.000 µg proteina kvasca (gljvica)
5.000 µg uree (metaboličkog otpada iz ljudskog urina)
ostali kemijski ostaci
(iz knjige "Što farmaceutske tvrtke ne žele da znate gled cjepiva" doktora Todda M. Elsnera)
Nije naveden aluminijev hidroksid, aluminij je također nervni otrov (Alzheimerova bolest). Neka cjepiva (npr. protiv gripe) sadrže otrovni spoj timerosal koji u 50% količini sadrži živu. Neka cjepiva sadrže proteine iz kokošjih

jaja."

www.pathlights.com/nr_encyclopedia/onlin...accine/chapter12.htm

''Prema FDA (The Food and Drug Administration), lekovi koji se daju intravenozno a u sebi sadrze ALUMINIJUM, imaju jasno naznacen nivo, tj kolicinu aluminijuma u sebi, i ona ne sme biti prekoracena.
Maksimalna dnevna kolicina koja se sme uneti intravenozno je 25 mcg. 'Preporucena' doza aluminijuma po kilogramu telesne tezine pacijenta je do 5 mcg (sto znaci da na primer beba od 3 kg ne bi smela primiti vise od 15

mcg). Ovi lekovi MORAJU imati jasnu oznaku o kolicini aluminijuma koji sadrze.

Da li znate da, iz nekog razloga, vakcinama nisu potrebne te oznake, odnosno uputstvo na kome jasno stoji kolicina aluminijuma, a ni lekari nisu u obavezi da se drze tog protokola o maksimum 25 mcg?!

Koristeci prostu matematiku, a prema tvrdnjama FDA, evo primera telesne tezine, sa odgovarajucim nivoom aluminijuma:

*zdrava beba, 8 funti (3,62kg) - 18,16 mcg
*zdrava beba, 15 funti (6,8kg) - 34,05 mcg
*zdravo dete, 30 funti (13,60kg) - 68,1 mcg
*zdravo dete, 50 funti (22,6kg) - 113 mcg
*zdrav odrastao covek, 150 funti (68kg) - 340,5 mcg
*zdrav odrastao covek, 350 funti (158,7kg) - 794,5

A sada.., koliko aluminijuma ima u vakcinama koje se rutinski daju deci:

*HIB (PedVaxHib) - 225 mcg po injekciji
*Hepatitis B - 250 mcg
*DTaP (kolicina varira u zavisnosti od proizvodjaca) - od 170 do 625 mcg
*Pneumococcus - 125 mcg
*Hepatitis A - 250 mcg
*HPV - 225 mcg
*Pentacel (DTaP, HIB i Polio, visevalentna) - 330 mcg
*Pediarix (DTaP, HIB i Polio, visevalentna) - 850 mcg

A da se podsetimo malo i ovog:
Prema FDA i AAP (Americka Akademija Pedijatara), sta se desava ako dete primi vise od maksimalno dozvoljene kolicine aluminijuma?
*Aluminijum se talozi u kostima i mozgu, i moze biti TOKSICAN za telo i organe.
*Aluminijum moze izazvati NEUROLOSKU 'stetu'.
*Predoziranje aluminijumom moze biti FATALNO kod pacijenata sa slabim bubrezima ili sa poremecajem rada bubrega, i kod prevremeno rodjenih beba.
(Aluminum Toxicity in Infants and Children, Committee on Nutrition, American Academy of Pediatrics, Pediatrics Volume 97, Number 3 March, 1996, pp. 413-416)

Dakle, ovo su sve zvanicne informacije koje je iznela FDA i AAP''.

www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdo...earch.cfm?fr=201.323
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25428645Судске одштете

Амерички федерални суд признаје: вакцина против хепатитиса Б (то је она што је наше бебе добију у року од 24 сата по рођењу!!!) узрокује ЛУПУС (аутоимуна болест).
childhealthsafety.wordpress.com/2011/04/...-hep-b-causes-lupus/

''Italijanski sud je doneo presude u korist 580 slučajeva dece oštećene vakcinama i dodelio im značajne odštete. Ima i smrtnih slučajeva za koje je dokazano da su posledica vakcine. Sve presude se objavljuju uz dozvolu

advokata Luke Ventalora, koji je učestvovao u suđenju i dostavio presude koje se mogu slobodno deliti. Za razliku od balkanskih zemalja, u Italiji na stotine lekara i advokata zajedno rade na donošenju PRAVDE za decu

oštećenu vakcinama''.

sites.google.com/site/debunkersvoice/home/presude-u-italiji

Македонија - ''Isplaćena odšteta za teško oštećenje od vakcine u vrijednosti od 7 milijuna dinara''

sites.google.com/site/debunkersvoice/hom...acionog-suda-u-stipu

Листа са 333 пресуде у корист оштећених од вакцина у Сједињеним америчким државама:

www.mctlawyers.com/vaccine-injury/cases/

Zašto zabranjuju dokumentarni film Vaxxed?Metodičko demontiranje srpskog vakcinalnog lobija

Убијање лекара који су против вакцина

www.examinus.org/razotkrivanje/bradstreet-gcmaf/
webtribune.rs/smrt-pod-cudnim-okolnostim...om-pronadeno-u-reci/
www.balkanspress.com/index.php/zanimljiv...rokuju-autizam-videoОдбијање вакцинације:

Бојана Рајковић
www.православнапородица.орг.срб/index.php/porodicno-zdravlje/1511-odbrana-protiv-postupka-vakcine
www.koreni.rs/pisana-odbrana-u-vezi-zaht...bijanja-vakcinacije/

Izjava Zlatka Božovića zašto je odbio MMR vakcinu


Како одбити вакцинацију у Црној Гори
www.buditezdravi.info/zdravlje-djece/228...djeteta-u-crnoj-gori


Књиге

Вакцине - Нови геноцид? Основи биолошког ратовања - Венс Ферел (Vence Ferrell)
www.ivonazivkovic.net/Vens_Ferel_Vakcine.pdf
Како одгојити здраво дете и сачувати га од лекара - др. Роберт Менделсон
www.prirodnamedicina.org/knjige/zdravo_dete.pdf
www.buditezdravi.info/images/dokumenta/o...pasnosti_od_njih.pdf
www.prirodnamedicina.org/?page_id=11
prirodnamedicina.org/knjige/V.Piters--Misticna_medicina.pdf
tinkturedrsulca.com/e-biblioteka/
www.creation6days.com/zakoni_zdravlja_knjige.htm
Последња измена: 14 мар 2018 07:53 Написао: .

14 мар 2018 06:46 Odg: Opasnosti vakcinacije - sve na jednom mestu #9014

 • Lorimer
Србски доктори који имају храбрости да јавно иступају против вакцинације:

1. Др. Слађана Велков

www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...du-vakcina-i-bolesti
Вакцине не штите већ изазивају болести
sr-rs.facebook.com/notes/sladjana-velkov/vakcine-ne-štite-već-izazivaju-bolesti/10152310731339974/
www.facebook.com/notes/sladjana-velkov/l...na/10151793010959974
www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.ph...22&articleId=585
www.ivantic.info/Magacin/Potresna%20ispo...0je%20napustila.html
www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...du-vakcina-i-bolesti
www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...ne-izazivaju-bolesti

"Boje jutra" sa dr Slađanom Velkov, tema - štetnost vakcina


Vakcinacija - za ili protiv? dr Slađana Velkov, dr Miroljub Petrović, advokat Ivo Strujić2. Др. Јована Стојковић

INTERVJU: Jovana Stojković - Ne želimo da vakcinacija bude obavezna za sve građane! (04.02.2018)


INTERVJU: Jovana Stojković - Vakcine predstavljaju najveću opasnost za našu decu! (05.09.2017)


U CENTAR dr Jovana Stojković i Zlatanović: Idemo u zatvor, ne vakcinišemo svoju decu


Paradigma "belog mantila" - Dr. Jovana Stojkovic | NovosadskaTV


www.globalmediaplanet.info/vakcine-9-pit...dr-jovana-stojkovic/

Dr Jovana Stojković o štetnosti vakcina! 23.04.2015.


Буквално, гост др Јована Стојковић 16.09.2016


НОВО НА РАДИЈУ СНАГА НАРОДА - Женска снага 17.10.2016.


Има ли нам лека? 21 9 20153. Др. Мирјана Совиљ, Институт за експерименталну фонетику и патологију говора Ђорђе Костић
''У институт долазе деца са поремећајем говора, а преко 75% родитеља тврди да се поремећај јавио након примања ММР вакцине''.
4. Проф. др. Бранимир Несторовић, дечји алерголог и пулмолог, Универзитетска дечја клиника у Тиршовој

– Потпуна је бесмислица да вакцине немају нежељена дејства. Све имају нежељена дејства. У пропратном листићу за ММР вакцину пише да може да изазове промене у централном нервном систему које одговарају благом облику аутизма. То је изјавила и директорка Америчког центра за контролу болести и рекла да ће се код мањег процента, односно да ће се код 1, 5 одсто мушке деце развити симптоме који личне на благи аутизам. То, уосталом, пише у пропратном лифлету за вакцину – напомиње Несторовић.

– Њима се не свиђа то што ја мислим. Вероватно ће покушати да ми узму лиценцу. Ја сам две године пред пензију. Али нисам узбуђен. Мислим да је дужност неког ко је стар као ја, и ко има 38 година стажа да каже истину. не морам као млади лекари да се плашим, а цео живот сам радио поштено.

Dr Branimir Nestorović, pedijatar - MMR vakcina izaziva autizam!


Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Branimir Nestorović je rasvijetlio smrt beba iz Lukavca iz Doboja, umrlih 2010. i 2011. godine.
www.mojportal.ba/2012/03/12/rasvijetljen...-u-lukavcu-i-doboju/

''Ona je navela da je nakon njemačkog ljekara Volfganga Vodarga i Osmana Sinanovića, neurologa iz Tuzle, Nestorović treći ljekar koji je potpisao stručni nalaz da je smrt beba iz Lukavca i Doboja uzrokovana komplikacijama usljed primanja vakcina DiTePer i HIB.

"Naši ljekari negiraju da je smrt uslijedila nakon primanja vakcine, ali konačno su počeli govoriti istinu. Ne znam da li doktor Nestorović može svjedočiti, ali to nam je jako važno, kako roditelje niko ne bi pravio budalama", kazala je Savićeva.

Prema Nestorovicevom mišljenju, postoje vakcine koje su potpuno nepotrebne, kao što je vakcina protiv hepatitisa B''.

www.nezavisne.com/novosti/bih/Vakcine-kr...avca-i-Doboja/132241

Prof. dr Branimir Nestorović, pedijatar o štetnosti vakcina


Dr Branimir Nestorović pedijatar o štetnosti žive u vakcinama


www.mamaklik.com/2017/08/06/dr-branimir-...avajte-ove-materije/


5. Проф. др. Петар Иваниовски, педијатар, хематолог, професор педијатрије на Медицинском факултету Универзитета у Београду
Шеф службе хитне педијатријске амбуланте Универзитетске дечје клинике у Тиршовој у Београду

Dr Petar Ivanovski pedijatar: DTP vakcina izaziva leukemiju!


Dr Petar Ivanovski pedijatar DTP vakcina izaziva leukemiju - deo6. Примаријус др. Тодор Јовановић, имунолог

www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje...iji%20u%20Srbiji.pdf

INTERVJU: Todor Jovanović - Vakcine su opasne, jer ubijaju decu i izazivaju autizam! (17.10.2016)


INTERVJU: Todor Jovanović - Farmaceutska mafija zarađuje na stvaranju novih bolesti! (10.09.2016)


Dr. Todor Jovanovic - razgovori o viruse,vakcine,epidemije,kancer,sida i hepatit C


Dr Todor Jovanović o štetnosti vakcina. 21.04.2015.7. Др. Лела Шурлан, доктор биолошких наука и клинички ембриолог

Лела Шурлан о вакцинама


Lela Šurlan (biolog-embriolog) o vakcinama


KAKO VAKCINE IZAZIVAJU AUTIZAM I AUTOIMUNE BOLESTI - Lela Šurlan (biolog-embriolog)8. Професор др. Борислав Каменов, имунолог

9. Др. Марко Марјановић, Институт за мајку и дете

10. Др. Александра Аранђеловић, кардиолог у КБЦ Звездара

11. Др. Александар Радојевић

Dr Aleksandar Radojević - jedini poslanik koji se zalaže za slobodu izbora!


Doktor Aleksandar Radojević o vakcinama i vakcinaciji
Хрватски доктори који имају храбрости да јавно иступају против вакцинације:

01 - Проф. др. Жељко Пољак

Prof. Dr Željko Poljak, imunolog, o štetnosti vakcina


Preispitujte sve - Imunolog Prof Dr. Željko Poljak o štetnosti cjepiva


02 - Проф. др. Срећко Сладољев

Kontekst: Za ili protiv vakcinacije?
youtu.be/05tTRk39ZZY?t=925

ВАКЦИНАЦИЈА ДЕЦЕ: ИМА ЛИ ИСТИНЕ У ЗВАНИЧНОЈ ВЕРЗИЈИ? (ТРИБИНА)
youtu.be/0TzuXFLUefk?t=352

dr Srećko Sladoljev


Srecko Sladoljev dobio sudski spor protiv Imunoloskog zavoda (Dnevnik 2011-05-12)


dr Slobodan Lang o dr Srećku Sladoljevu


www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...ni-psa-ne-vakcinisem
www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dr-srecko...og-ljubimca-1000689/

03 - Др. Лидија Гајски

Dr Lidija Gajski: Vakcinacija je srednjovekovna dogma!


04 - Dr. Lucija Tomljenovic

''Razlog zašto se aluminij dodaje u većinu cjepiva je baš zbog toga jer sam antigen (ukoliko se ne radi o cijelom „oslabljenom“ ili „umrtvljenom“ virusu ili bakteriji) nije u stanju potaknuti odgovarajući imunološki odgovor. Dakle, sam po sebi, aluminij u određenom kemijskom obliku (npr. aluminijev hidroksid) ima inherentu sposobnost izazivanja imunološkog odgovora. Osim toga, znanstvene studije jasno pokazuju da istotako sami po sebi, aluminijski adjuvansi mogu izazvati štetne autoimune manifestacije i imunološki posredovane bolesti u životinja i ljudi.

Aluminij se koristi u cjepivima jer je prilično efikasan stimulator imuniteta. Medicinski autoriteti nadalje tvrde da su rizici za zdravlje zanemarivi, no takve izjave su u oštroj suprotnosti s gomilom znanstvene literature. Na primjer, injekcija 1 mg / kg aluminijskih nanočestica u odrasle štakore je dovoljna da prouzroči značajne upalne manifestacije u mozgu životinja. Prema američkom rasporedu cijepljenja, djeca u dobi od 2, 6 i 15 mjeseci primaju slične količine aluminija putem rutinskih pedijatrijskih cjepiva. Dobro je utvrđeno da jaka stimulacija imunološkog sustava može direktno stimulirati sintezu pro-upalnih citokina u mozgu. Štoviše, pro-upalni citokini koji su obično uzrokovani stimulacijom cjepivima, povišeni su u krvi, cerebrospinalnoj tekućini i mozgu autističnih osoba.

Najnovija istraživanja također pokazuju da nanočestice aluminijskih adjuvansa imaju jedinstvenu sposobnost da prijeđu krvno-moždanu barijeru i potaknu štetne upalne reakcije u središnjem živčanom sustavu. Ta zapažanja djelomice pojašnjavaju zašto velika većina prijavljenih nuspojava nakon cijepljenja spada u kategoriju neuroloških i neuropsihijatrijskih poremećaja.

Danas je znanstveno utemeljeno da aluminijski adjuvansi mogu prouzročiti ozbiljne autoimunološke sindrome uključujući i one koji zahvaćaju središnji živčani sustav. Najčešće manifestacije tih sindroma su deficiti kognitivnih sposobnosti i psihomotorne funkcije, kronična zamorenost, upala mišića i artritis. Pouzdano je utemeljeno da se takve manifestacije mogu pojaviti u manjem postotku odraslih osoba koje su u razdoblju od nekoliko godina primile između jednog do osam cjepiva s aluminijem. Štoviše, deficit kognitivnih sposobnosti i kronična zamorenost kod sindroma izazvanog aluminijskim adjuvansom kojeg su otkrili francuski istraživači (tzv. macrophagic myofasciitis -MMF) zabilježeni su u 87% i 53% slučajeva te znatno onemogućuje profesionalne aktivnosti i negativno utječe na brojne aspekte svakodnevnog života.

Usprkos ovim saznanjima, dojenčad i djeca u većini razvijenih zemalja rutinski primaju i do 18 cjepiva koja sadržavaju aluminij putem pedijatrijskih cjepiva. Mislim da nije potrebno posebno naglašavati da su djeca puno osjetljivija na toksične učinke aluminija od odraslih osoba. No ipak, čini se da se ta činjenica uporno ignorira u većini medicinske profesije''.

biologija.com.hr/modules/tinycontent/index.php?id=60

2012-transformacijasvijesti.com/alternat...a-vrlo-su-pretjeraneomsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf
sanevax.org/wp-content/uploads/2012/10/T...167-7689-S12-001.pdf
childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/...-up-vaccine-hazards/
childhealthsafety.wordpress.com/2012/10/...-daughters-and-sons/

childhealthsafety.wordpress.com/2012/11/...-english-parliament/
childhealthsafety.wordpress.com/2013/03/...us-wrongly-promoted/
childhealthsafety.wordpress.com/2014/11/...rological-disorders/
www.researchgate.net/publication/2663854...Neurological_Disease


05 - Др. Нада Јуринчић, педијатар

''Izmislili ste nepostojeće PRAVO NA ZDRAVLJE DJETETA kako biste oduzeli POSTOJEĆE PRAVO RODITELJA DA DOBIJE KOMPLETNU INFORMACIJU I DONESE ODLUKU.

Američki povjerenik za zdravstvo, Kennedy, je prije mjesec dana ponudio 200.000 USD kao nagradu znanstveniku koji DOKAŽE da živa iz vakcina nije štetna! Drage kolege – što čekate? To je fina hrpica novaca. U USA se do sada nitko nije javio, možda vi, tako žestoko pametni, dokažete da živa i ostali otrovi u vakcinama – nisu štetni. Jer takvi doktori kao vi, stalno govore da nisu, ali NE DOKAZUJU. I jer odgovornost ne prihvaćaju''.

2012-transformacijasvijesti.com/cjepiva-...e-to-je-zastrasujuce

cijepljenje.info/pedijatrica-nada-jurinc...-osobnu-odgovornost/

06 - Др. Антун Лисец
cijepljenje.info/lijecnik-otvoreno-evo-z...-djecu-protiv-hpv-a/
srbin.info/2018/01/30/dr-antun-lisec-mno...ma-abortirane-djece/

youtu.be/V-dLxiBzjbc?t=196Босна и Херцеговина

Јагода Савић, социолог

''Педијатри су једна врло чудна сорта која нема способност аутентичног размишљања. То је професија у којој је конформизам у размишљању најизраженији од свих других професија које ја познајем.

Значи, педијатар ће рећи све оно што му каже министар здравства ресорни. Ако министар каже рецимо: ''То није добро'', педијатар ће поновити исто: ''То није добро'', иако је сам убјеђен да то јесте добро.

Значи постоји, тај неки, како ми то кажемо, ред кљуцања, односно хијерархијско устројство у здравству, у ком Министарство здравства, односно челни човек како каже, тако остали слушају. И основни проблем у нашем здравству јесте тај конформизам, неспособност аутономног расуђивања и неспособност побуне против ауторитета. То су неке социолошке категорије које једноставно показују једну велику трулеж у том сектору''.www.klix.ba/vijesti/bih/udruzenje-rodite...dozvoljene/170110051

Јагода Савић из Удружења родитеља тешко болесне дјеце у БиХ саопштила је раније да је од 2002, до 2010. године број умрлих беба старих до 12 мјесеци у БиХ, 2249.

„Постоји оправдана сумња да је овај трагични број од 2249 малих гробова повезан са увођењем ГАВИ пројекта вакцинације здравих новорођених беба у БиХ против хепатитиса Б у прва 24 сата живота, казала је она.

www.in4s.net/generacija-vakcina-protiv-generacija-djece-ii-dio/

Bosanska aktivistkinja i predsednica Odbora Udruženja roditelja teško bolesne dece Bosne i Hercegovine Jagoda Savić tvrdi da je u toj zemlji 2.249 beba umrlo, jer su na njima testirane Novartisove vakcine protiv hepatitisa B. Navodno, u ovoj zaveri učestvuju Svetska zdravstvena organizacija, UNICEF, ali čak i Bil Gejts!

www.telegraf.rs/vesti/390511-unicef-ubij...-neproverene-vakcine
balkans.aljazeera.net/vijesti/vakcinacij...opasnost-po-zdravlje

http://православнапородица.орг.срб/index.php/porodicno-zdravlje/238-vakcine-bila-gejtsa-ubile-bebeЦрна Гора

Здравко Вучинић, доктор природне медицине
www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...si-vazniji-od-zivotaСловенија

Карин Рижнер
cijepljenje.info/bilo-koja-nuspojava-je-...pravno-prihvatljivo/SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE JE PROTIV OBAVEZNE VAKCINACIJE:

facebookreporter.org/2016/03/05/%d1%81%d...5%d1%82%d0%b5%d0%b2/Србске медијске личности које су против вакцина:

01 - Др. Душан Дунђер


02 - Др. Мирољуб Петровић, Центар за природњачке студије


03 - Др. Андреј Фајгељ

04 - Проф. др. Маја Волк, драматург, писац, сценариста, универзитетски професор


05 - Никола Алексић, председник Еколошког покрета Новог Сада


06 - Мирјана Бобић Мојсиловић, новинар и писац

07 - Биљана Ђоровић, новинар

08 - Милан Видојевић, новинар


09 - Душан Велковски, новинар

10 - Марија Стојаковић, новинар

11 - Милан Зарић, новинар

12 - Јелена Карлеуша, певачица


13 - Дејан Лучић, новинар

14 - Петар Челик, спортиста

15 - Маја Оџаклијевска, певачица
www.blic.rs/zabava/vesti/maja-odzaklijev...e-progovorio/c4kvkm5
Страни доктори

01 - Tetyana Obukhanych, PhD, Immunologist
Dr Tetyana Obukhanych Talk At Aligned Chiropractic Kelowna B.C. March 2013Vaccination: how safe & effective? Issues with endotoxin contamination & vaccine-resistant pertussisThe Future of Immunity: Session 5sciencebasedmedicine.org/why-does-this-i...reject-vaccinations/
www.facebook.com/TetyanaObukhanychPhD/
vaccinesworkblog.wordpress.com/2017/06/2...nych-become-antivax/

Tetyana Obukhanych, PhD, Immunologist
02 - Dr. Raisa Sadikovna Amandžolova (1918. - 2011.) profesor, doktor medicinskih nauka, dugogodišnji šef katedre za ginekologiju Medicinskog fakulteta u Almati i autor preko 150 publikacija.

www.bebamur.com/blog/prof-dr-rs-amandzol...-i-bolesti-xx-vijeka

03 - Dr. Stephanie Seneff

Vakcine su neefikasne i treba ih ukinuti! - Dr Stephanie SeneffVakcine izazivaju autizam - Dr. Stephanie SeneffRUSKI LEKARI O BESMISLU VAKCINACIJE!

04 - Virusolog dr G.P. Červonskaja
05 - Imunolog dr G.B. Kirilličeva
06 - Prof. dr Pavel Vorobjev
07 - Akademik prof. dr G.G. OniščenkoProf. dr Pavel Vorobjev

08 - Dr. Romain Gherardi
Injecting Aluminum (2017.) - Dr. Romain Gherardi

vimeo.com/238122323

Prof. Gherardi: aluminum in vaccines ends up in the brain


Vaccine Safety Conference Session 18: Dr. Romain Gherardi09 - Dr. Russell L. Blaylock

NAUČNIK DOKAZAO DA VAKCINE IZAZIVAJU AUTIZAM! - dr. Russell L. Blaylock
Dr Blejlok je dugo istraživao uticaj čestih vakcinacija kod beba i dece i otkrio je mehanizam na koji način vakcine izazivaju SIDS, epileptične napade, autizam, šizofreniju, opsesivno kompulsivni poremećaj i druge poremećaje neurološkog sistema.ZAŠTO NE TREBA VAKCINISATI - DR BLEJLOK


Vakcine oštećuju razvoj mozga kod dece - dr. Rasel Blejlok (dr. Russell L. Blaylock)


Session 22, The Vaccine Safety Conference: Dr. Russell Blaylock, MD, CCN10 - Dr. Tedd Koren


11 - Dr. Rima E. Laibow

Сребрна вода убија све вирусе, чак и еболу


NCF Dr Rima Laibow Codex Alimentarius and the Nazi Agenda 21 depoulation plan


12 - Dr Suzanne Humphries


13 - Dr. Sherri Tenpenny


14 - Dr. Arthur Krigsman
DOKAZ DA AUTIZAM NIJE GENETSKA BOLEST I DA AUTISTIČNA DECA NEMAJU PSIHIJATRIJSKI POREMEĆAJ!


15 - Dr. Andrew Moulden
Vakcinacija - najveći greh protiv čovecanstva - Dr. Andrew Moulden


Naučnik dokazao da vakcine izazivaju šizofreniju i autizam!


16 - Dr. Michael Farley


17 - Dr. Andrew Wakefield
DO 2025 SVAKO DRUGO DETE AUTISTIČNO! - Dr. Andrew Wakefield


Vaccine Safety Conference Session 15 Dr. Andrew Wakefield


18 - Dr Pol Tomas
LEKAR POTVRDIO DA DECA KOJA NISU VAKCINISANA SU NAJZDRAVIJA U NJEGOVOJ PRAKSI!


19 - Christopher A. Shaw, Ph.D, Professor


20 - Др. Анита Петек


21 - Др. Елбиета Добровска (Elzbieta Dabrowska), педијатар
cijepljenje.info/poljska-pedijatrica-cij...vate-svoje-zdravlje/

22 - Dr. Beatrice Golomb, PhD, MD


23 - Dr. Vicky Debold, PhD, RN


24 - Dr. Yehuda Shoenfeld, MD, FRCP


25 - Dr. Christopher Exley

Vaccine Safety Conference Session 16 Dr. Christopher Exley


26 - Dr. Richard Deth, PhD


27 - Dr. Christopher A. Shaw, Ph.D, Professor


28 - Dr. Larry Palevsky
29 - Dr. Heather Wolfson
30 - Dr. Jack Wolfson
31 - Dr. Sherri Tenpenny
32 - Dr. Toni Bark
33 - Dr. Boyd Haley, professor and Chair, Dept. of Chemistry, University of Kentucky
34 - Dr. Robert Mendelsohn, M.D.


Руски округли сто је за необавезну вакцинацију

facebookreporter.org/2015/04/03/%D1%80%D...-%D0%BB%D0%B5%D0%BA/

Учесници:

35 - Боровеева Ксения Владимировна – детский психолог – дефектолог
36 - Боровикова Татьяна Михайловна – председатель Совета Всероссийской общественной организации «Сообщество многодетных и приемных семей России «МНОГО ДЕТОК – ХОРОШО!»»:
37 - Брусов Олег Сергеевич – кандидат биологических наук
38 - Закревский Вячеслав – доктор-акушер
40 - Калинина Марина Анатольевна – кандидат мед. наук – психиатр детский
41 - Кирилличева Галина Борисовна – иммунолог, кандидат медицинских наук
42 - Козловская Галина Вячеславовна – доктор медицинских наук, психиатр детский, профессор
43 - Крылатова Татьяна Александровна, доктор – психиатр
44 - Кузьменко Лариса Григорьевна – доктор мед. наук, профессор, педиатр
45 - Перхова Екатерина – главный редактор журнала «Домашний ребенок»
46 - Покровская Арина – юрист Общественной организации «Здоровье – информированный выбор»
47 - Радомская Наталья Анатольевна – доктор гомеопат, директор гомеопатического центра
48 - Самохвалова Елена – ведущий круглого стола, представитель Общественной организации «Здоровье – информированный выбор», внештатный корреспондент журнала «Домашний ребенок»
49 - Царева Галина Ивановна, режиссер фильма «Пандемия лжи»
50 - Червонская Галина Петровна – доктор биологических наук, вирусолог
Стране медијске личности:

01 - Роберт Ф. Кенеди Јуниор

Robert F Kennedy Jr
borbazaveru.info/content/view/9736/33/

Robert F. Kennedy Jr. on Mercury
youtu.be/icSIbnHR4XE?t=209

Robert F. Kenedi Junior govori o vakcinaciji dece


Роберт Де Ниро и Роберт Ф. Кенеди Јуниор одржали су конференцију за новинаре у Вашингтону, да би понудили 100 000 долара свима који могу доказати да је жива у вакцинама сигурна за децу.02 - Роберт Де Ниро


03 - Jane Burgmaister
Svinjski grip,prevara veka! Jane Burgmaister

www.vaseljenska.com/misljenja/legija-casti-u-rukama-mafije/

04 - Džim Keri i Dženi MekKarti o autizmu i vakcinama


06 - Micheal Vonn, Lawyer


07 - Barbara Loe Fisher08 - Доналд Трамп, председник САД
''Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp smatra da su vakcine odgovorne za epidemiju autizma i obećao je da će otkriti istinu i “sačuvati našu djecu i njihovu budućnost“ kada stupi na dužnost u januaru.

Tramp je odbacio zvaničnu tvrdnju da ne postoji veza između vakcina i autizma, tvrdeći da je došlo do zataškavanja istine i da će “negativci ubrzo shvatiti.“

“Imao sam toliko primjera ljudi koji rade za mene. Baš prije neki dan, dvogodišnjak, dijete od dvije i po godine, prelijepo dijete je otišlo na vakcinu, i vratilo se, a nedelju dana kasnije je dobilo ogromnu temperaturu, postalo veoma, veoma bolesno, i sada je autistično'' ''.

www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...odgovorne-za-autizam

Доктори који се залажу за присилну вакцинацију

01 - Др. Зоран Радовановић

Зоран Радовановић тврди да осиромашени уранијум којим нас је НАТО бомбардовао није штетан, иако је већ 300 италијанских војника од њега умрло и 4000 оболело:

www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/osiro...m-i-obogacena-masta/
bujanovacke.co.rs/2016/10/10/prof-dr-zor...um-ne-izaziva-tumor/

kossev.info/strana/arhiva/tv_prva_tragom...siju_na_kosovo/13858
www.ekspres.net/drustvo/zasnovano-na-tuz...romasenim-uranijumom

Exploziv - I oni su zrtve osiromasenog uranijuma


Exploziv - Najveci razlog zbog koga stanovnici Srbije dobijaju teske bolesti


Exploziv - Nastavak price o vojnicima iz Italije cije zivote odnosi osiromaseni uranijum


Exploziv - Da li osiromaseni uranijum danas utice na nase zdravlje?


Малагурски: Србија заувек затрована?


Upitnik - Tužba protiv zemalja NATO: Srbija plaća danak uranijumu?


''Главни заговорник вакцинисања у Србији је др Зоран Радовановић , познат, између осталог, и по томе што је својевремено жустро заступао тезу како осиромашени уранијум којим су нас амерички бомбардери засипали током агресије 1999. нешкодљив – још мало па добар за здравље.

Ако обични предавачи на симпозијумима на којима се промовишу лекови спонзора за једно предавање добијају и по 1.000 евра, питање је колико пара за своје пискарање по новинама и друштвеним мрежама добијају др Радовановић и његови саучесници: др Предраг Кон, др Владимир Ђурић и други''.

www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08
www.carsa.rs/na-platnom-spisku-farmakomafije/02 - Др. Томислав Стевановић, Зрењанин

Др. Томислав Стевановић из Зрењанина написао је преко 800 тужби против др. Слађане Велков и свака тужба је одбијена.
Да је писао по једну тужбу сваки дан, то је посао од две и по године - да ли је то сам радио или му је помагала група плаћеника фармакомафије?
Као председник удружења ''Педијатрија заснована на доказима'', заједно са др. Владимиром Цимерманом тужио је 43 особе међу којима су доктори медицине, епидемиолози, медијске личности, родитељи деце одштећене вакцинама који се залажу за необавезну вакцинацију и који јавно показују доказе да вакцине изазивају опасне болести.

Тужба
informer.rs/vesti/drustvo/368918/tuzbe-p...-novinari-1518122208

www.srbijadanas.com/vesti/info/tuzbe-pro...-imena-na-2018-02-08

У телевизијској емисији обмануо је јавност да има троје деце и да су сва вакцинисана - истина је да нема децу по тврђењу његових суграђана.

Novo Jutro - Dea I Sarapa - dr Tomislav Stevanovic, Miroljub Petrovic, Snezana Terzic - 09.02.2018.


Кога треба да туже родитељи деце одштећене вакцинама?!03 - Др. Владимир Цимерман (Zimmerman), Београд
Човек који је осуђиван због претњи.

''Владимир Цимерман из Новог Сада је вођа медијског тима лобиста вакцинације. Кривичном пријавом Одељења за високотехнолошки криминал МУП Србије КУ број 34/17 од 8. марта 2017. на терет му је стављено угрожавање сигурности др Слађане Велков, познате противнице обавезног вакцинисања.

Цимерман је прихватио нагодбу са тужилаштвом, признао кривицу и обавезао се да плати новчану казну у висини од 50.000 динара. Поступак против његове девојке за исто кривично дело још увек се води, пошто је она неспособна да присуствује суђењу, јер је на лечењу у психијатријској установи „Др Лаза Лазаревић”.

Др Бранислав Блажић је на једној седници скупштинског Одбора за здравље демонстративно показао како би ногама газио и рукама давио противнике вакцинације. После тога је Цимерман формирао интернет тим да популарише ове шеријатске методе, због чега је и осуђен.''.

www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08
www.carsa.rs/na-platnom-spisku-farmakomafije/

''...Vladimir Zimmerman, a koji otvoreno ismeva i poziva na linč antivaksera tako što bi za njihove skupove „uhvatio neko dete, opasao ga eksplozivom i detonirao“, na čemu mu se dr Zoki Radovanović javno zahvaljuje u svojoj knjizi „Istina o vakcinama“.

sr-rs.facebook.com/permalink.php?story_f...p;id=15457993790709304 - Др. Славица Ђукић Дејановић

Predsednica Odborа za zdravlje i porodicu, dr Slavica Đukić Dejanović, koja je plaćenica proizvođača vakcina „Merck Sharp & Dohme Corp i koja kao takva, a shodno Zakonu o sukobu interesa, ne bi smela ni da prođe pored skupštinske zgrade u vreme sednice a kamoli da predsedava gorespomenutim skupštinskim odborom.

www.srbijadanas.net/skandal-ministarka-z...a-proizvodi-vakcine/
sr-rs.facebook.com/permalink.php?story_f...p;id=15457993790709305 - Др. Душан Милисављевић

''dr Dušan Milisavljević, koji poziva policiju na „lociranje“ tzv antivakcinalnog lobija, dok sa druge strane ne ume da nađe naučne studije koje ukazuju na pogubnost vakcina... verovatno zato što mu „internet slabo dobacuje“ ''.

Dr Milisavljević i internet koji slabo dobacuje


sr-rs.facebook.com/permalink.php?story_f...p;id=154579937907093


06 - dr Nedeljko Radlović, koji krši elementarne demokratske slobode i poziva na „sankcionisanje svih koji imaju drugačije mišljenje“, i na „CENZURU MEDIJA“, kako bi istina o vakcinama ostala skrivena od javnosti
sr-rs.facebook.com/jazz023/videos/829631...05919/?fref=mentions
sr-rs.facebook.com/permalink.php?story_f...p;id=154579937907093


07 - Др Бранислав Блажић
''...dr Branislav Blažić, koji poziva školsku decu da na internetu ismevaju tzv antivaksere a koje naziva „pobeglima iz mentalnih institucija“ ''.

dr Branislav Blažić, hirurg: "DA KRENE AKCIJA PO ŠKOLAMA..."
sr-rs.facebook.com/permalink.php?story_f...p;id=154579937907093

sr-rs.facebook.com/permalink.php?story_f...p;id=15457993790709308 - Dejan Stanković, dečji psihijatar i specijalista za neuropsihologiju
09 - Epidemiolog Ivana Begović Lazarević
10 - dr Ruža Bajić
11 - epidemiolog beogradskog Zavoda za javno zdravlje Predrag Kon
12 - епидемиолог др Радмило Петровић


13 - Др. Срђан Јанковић, имунолог
14 - Др. Снежана Рсовац, начелник педијатријске интензивне неге у дечјој клиници у Тиршовој

IDIOTIZAM SRPSKOG VAKCINALNOG LOBIJA U PUNOM SJAJU - ZA NEVERICU!

''Posle 13 minuta stare pokvarene ploče o kolektivnom imunitetu (pored silnih vakcinisanih zdravstvenih radnika koji oboleše od morbila), i par bisera kako kod nas ljudi umiru od upale pluća usled morbila zato što nacija mnogo puši (a ne zbog prepisivanja potpuno pogrešnih terapija) i kako oni koji se protive obaveznoj vakcinaciji lepo zarađuju, iz polusna nas je trgao vrhunac besmisla aktuelne propagande:

Dr Snežana Rsovac, načelnik pedijatrijske intenzivne nege u dečijoj klinici u Tiršovoj, koja svakodnevno radi sa bebama na intenzvnoj nezi, NIJE VAKCINISANA, NIJE PRELEŽALA MALE BOGINJE I NE PLAŠI SE DA ĆE SE RAZBOLETI I MORBILE PRENETI NAJOSETLJIVIJOJ POPULACIJI!!!

Pored nje, hiperaktivni dr Janković, poznatiji kao dr Čuma, izjavio je kako je IMAO SREĆU DA PRELEŽI MALE BOGINJE! Ono što je za njega sreća, kako objašnjava, za današnju decu je tragedija!

I dok nevakcinisanu decu izbacuju iz vrtića, jer su "potencijalna opsnost za ostalu decu i nacionalno zdravlje", nevkcinisana doktorka neguje bebe na Intenzivnoj nezi i toliko se ne sekira za njih i sebe, da je u šali i NAMIGNULA voditelju.

Ovo je definitivno kampanja za idiote, neka oproste oni koji su, u sopstvenoj naivnosti, naseli.

Prvih 13 minuta možete i preskočiti, ali nikako nemojte propustiti poslednja 3''.

youtu.be/vz6CDdx8WHE?t=775

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=224380144568994
www.facebook.com/224380144568994/videos/584527828554222/
Медијске личности које су за присилну вакцинацију

01 - Небојша Крстић
Nebojša Krstić
@Krle22
"Ranije sam mislio da likove iz antivakcinacijskog lobija treba pohapsiti.
Promenio sam mišljenje.
Treba ih izlagati, vezane, na gradskim trgovima, tako da svaki prolaznik može da im izrazi zahvalnost na način na koji misli da je adekvatan".
twitter.com/Krle22/status/969525707482259456
www.espreso.rs/vesti/politika/229985/krl...na-gradskim-trgovima

02 - Саша Јанковић, заштитник грађана

14 мар 2018 06:49 Odg: Opasnosti vakcinacije - sve na jednom mestu #9015

 • Lorimer
Домаће емисије:

Vakcinacija - za ili protiv? dr Slađana Velkov, dr Miroljub Petrović, advokat Ivo Strujić


Stop vakcinama - Vakcinacija nikad nije bila bezbedna!


ДТП ВАКЦИНА ИЗАЗИВА ЛЕУКЕМИЈУ Др Петар Ивановски педијатар


Dr Slađana Velkov o vakcinama na TV PRVA, 05.04.2014.


Vakcinacija - za ili protiv? dr Slađana Velkov, dr Miroljub Petrović, advokat Ivo Strujić


Интервју недеље 10.01.2018. гост, Др Јована Стојковић


Вакцинација, право, а не обавеза. 17.11.2017


VAKCINACIJA U SRBIJI / KURIR- prvi zvanicni film


VAKCINACIJA - ISTINE, LAŽI I POTRESNA SVEDOČANSTVA (dr Jovana Stojkovic)


3. Pozivajući se na jedno starije istraživanje, naučnika Spensera, Dr Stojković navodi da se male boginje kod dece mlađe od 2 godine, masovnije javljaju tek uvođem vakcinacije, to jest, kod majki rođenih nakon 1971. godine. Kao razlog ona navodi da te majke nisu preležale male boginje prirodnim putem, te da zbog toga nisu prenele imunitet detetu koji traje prirodno do 2.godine života.

4. Dr Stojković navodi i statističke podatke prema kojima smrtnost od malih boginja i drugih zaraznih bolesti u najvećem procentu opada pre uvođenja vakcinacije.

6. Zaključujući svoje izlaganje na tribini u Šapcu, dr Jovana Stojković citira istraživača Levija koji u američkom naučnom časopisu 1984.godine predviđa da će rezultat aktuelnog koncepta vakcinacije biti manja otpornost stanovništa, što će stvoriti uslove za nove velike epidemije.

7. Dr Marko Marjanović koji radi na Institutu za majku i dete, odlučio je da, nakon saznanja koje je stekao na osnovu podataka iz stranih naučnih radova, svoju decu ubuduće ne vakciniše. Na tribini Inicijative za neobaveznu vakcinaciju, on je izneo podatak da se vakcine danas prave od abortiranih fetusa, te da zbog toga u kontaminatu sadrže ljudski DNK, to jest DNk fetusa.

9. Dr Marjanović je prezentovao statističke podatke iz naučnih radova koji upućuju na zaključak da se autizam, dečja šizofrenija i druge psihičke bolesti kod dece pojavljuju u mnogo većem procentu od 1987.godine, kada se sa životinjskih ćelijskih linija prešlo na ljudske, to jest na ćelije abortiranih fetusa.Документарци:

Vakcine - Smrt za čovečanstvo! Profit za vladare sveta!


PRAVA ISTINA O VAKCINAMA - prvi deo

Домаћи клипови:

Kazne od 1500 evra za nevakcinaciju, nisu uplašile roditelje!


VAKCINACIJA - ISTINE, LAŽI I POTRESNA SVEDOČANSTVA (dr Jovana Stojkovic)


Metodicko demontiranje srpskog vakcinalnog lobija


VAKCINE IZAZIVAJU RAK I LEUKEMIJU KOD DECE!


JEZIVA ISTINA O VAKCINAMA ! Zdravlje ne možemo poboljšati injekcijom toksičnih stvari!


DEBATA LEKARA O VAKCINACIJI
Страни клипови:

VAZNO! - Američki Kongres o autizmu


Jedino ispitivanje bezbednosti Timerosala (zive) do sada


VAKCINE IZAZIVAJU RAK I LEUKEMIJU KOD DECE!


Posle vakcine protiv tuberkuloze dete postalo invalid


Posle vakcine protiv malih boginja umrla učenica 24 02 2015


Stradali lekari otkrili direktnu vezu izmedju autizma i vakcina!


OTAC NA SUDU DOKAZAO DA VAKCINE IZAZIVAJU AUTIZAM!


"ISTINA O VAKCINAMA": epizoda 1, deo - Vakcinacija nije imunizacija


Bivša direktorka CDC-a priznala da vakcine izazivaju autizam


Virusi i vakcinacija, dr Leonard Horowitz, 3.deo


KAKO TRETIRATI I ZAUSTAVITI EPILEPTIČNE NAPADE PROUZROKOVANE VAKCINAMA


Lekari i naučnici o urađenim studijama o vakcinama


SAZNAJTE ZAŠTO NIKADA NE TREBA DA PRIMITE VAKCINU PROTIV GRIPA!


Istina o aluminijumu u vakcinama i njegovom uticaju na nervni sistem
Стране емисије:

Истине о вакцинама - dr. Tedd Koren, D.C.


Žrtva BCG vakcine (Vakcina straha)


ISTINA O VAKCINAMA - PRVA EPIZODA


KOLIČINE U TRAGOVIMA - FILM O AUTIZMU


The Greater Good - Real Stories of Vaccine Injury


Real Truth Behind Vaccines


Vaccines - The truth behind vaccinations


Sacrificial Virgins: Part I - Not for the greater good


Sacrificial Virgins: Part II - Pain and suffering


Sacrificial Virgins: Part III - A penny for your pain


Istina o cjepivima - Epilepsija, autizam, smrt u kolijevci... samo su neke od posljedica cjepiva


Вакцинисани - VAXXED: Od zataškavanja do katastrofe (Dokumentarac koji nečete gledati na televiziji)
vimeo.com/180244371
vimeo.com/191173761

Vakcine - smrt na recept!


Prisilna vakcinacija - Kako zaustaviti katastrofu!
vimeo.com/170607858

Zašto zabranjuju dokumentarni film Vaxxed?


Tiha Epidemija - Neispričana priča o vakcinama


Nacija pod vakcinama

Стране трибине и предавања

Anita Petek Vakcine , smisao ili besmisao Kompletan video


Вакцине: Састав вакцина је "пословна тајна" произвођача вакцина, и све је по закону!?


Poreklo SIDE i Ebole

Домаће радио емисије:

Savestan lekar o štetnosti vakcina! - 23.04.2015


Struka protiv obavezne vakcinacije! 23.04.2015.


SputnjikIntervju: Vakcinacija, biološko oružje ili spas čovečanstva.


ZA SLOBODU IZBORA! Protest roditelja protiv obavezne vakcinacije! Beograd, 5. april, 2015.


Јована Стојковић ''Вакцинација'' (03.02.2017.)


Dr Jovana Stojković o štetnosti vakcina! 23.04.2015.


Predstavnik udruženja Dragana Baša


Zoon politikon - druga epizoda - intervju sa dr Jovanom Stojković


Gnev Srbije 06.12.2017. - MILAN MILENKOVIĆ (uživo) - gost dr Jovana Stojković (psihijatar) (video)


"Ima li nam leka" - govori dr Sladjana Velkov


Savestan lekar o štetnosti vakcina! - 23.04.2015


Dr Jovana Stojković o štetnosti vakcina! 23.04.2015.


Буквално, гост др Јована Стојковић 16.09.2016


НОВО НА РАДИЈУ СНАГА НАРОДА - Женска снага 17.10.2016.


Има ли нам лека? 21 9 2015. - др. Јована СтојковићИма ли нам лека? 28 9 2015


Има ли нам лека? 05 10 2015


Има ли нам лека? 12.10.2015. - др Слађана ВелковИма ли нам лека? 19 10 2015


Има ли нам лека? 26.10.2015.Има ли нам лека? 02 11 2015


Има ли нам лека? 9 11 2015Има ли нам лека? 16 11 2015Има ли нам лека? 23 11 2015Има ли нам лека? 30 11 2015Има ли нам лека? 07.12.2015. - Снежана Турунчић


Има ли нам лека? 21.12.2015.


Има ли нам лека? 28.12.2015.


Има ли нам лека? 04.01.2016.


Има ли нам лека? 11.01.2016.


Има ли нам лека? 18.01.2016.


Има ли нам лека? 25.01.2016.


Има ли нам лека? 01.02.2016.


Има ли нам лека? 08.02.2016. - мр Весна Нинковић


Има ли нам лека? 15.02.2016.


Има ли нам лека? 22.02.2016.


Има ли нам лека? 07.03.2016.


Има ли нам лека? 14.03.2016.


Има ли нам лека? 21.03.2016.


Има ли нам лека? 28.03.2016.


Има ли нам лека? 11.04.2016.


Има ли нам лека? 18.04.2016.


Има ли нам лека? 25.04.2016.


Има ли нам лека? 09.05.2016.


Има ли нам лека? 16.05.2016.


Има ли нам лека? 23.05.2016.


Има ли нам лека? 30.05.2016. - Снежана Терзић


Има ли нам лека? 06.06.2016.


Има ли нам лека? 13.06.2016.


Има ли нам лека? 20.06.2016.


Има ли нам лека? 27.06.2016.

14 мар 2018 06:58 Odg: Opasnosti vakcinacije - sve na jednom mestu #9016

 • Lorimer
Чланци

www.ivonazivkovic.net/istina%20o%20vakcinama.htm
www.ivonazivkovic.net/UZASI-VAKCINACIJE.html
www.ivonazivkovic.net/SALI-KLARK.html
www.ivonazivkovic.net/TETANUS.html
www.ivonazivkovic.net/AUTIZAM/AUTIZAM.html
www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-MED...CINA-PRVI%20DEO.html
www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-MED...ICINA-DRUGI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/KAPITALISTICKA-MED...ICINA-TRECI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/DYNCORP.html
www.ivonazivkovic.net/KLOSTRIDIJA/KLOSTRIDIJA.html
www.ivonazivkovic.net/VIRUS-ZAPADNOG-NILA.html
www.ivonazivkovic.net/Vojskom%20protiv%20h5n1%20virusa.htm
www.ivonazivkovic.net/POLIO.html
www.ivonazivkovic.net/HELA-CELIJE.html
www.ivonazivkovic.net/KAKO-NASTAJU-BOLESTI-PRVI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/KAKO-JE-NASTAO-ZIVOT.html
www.ivonazivkovic.net/KAKO-NASTAJU-BOLESTI-TRECI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/KAKO-NASTAJU-BOLESTI-CETVRTI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/TUBERKULOZA-ILI-GRIP.html
www.ivonazivkovic.net/VIKILIKS.html
www.ivonazivkovic.net/EBOLA/ebola.html
www.ivonazivkovic.net/DIJABETES.html
www.ivonazivkovic.net/virusi-prvi-deo.html
www.ivonazivkovic.net/virusi-drugi-deo.html
www.ivonazivkovic.net/BESNILO.html
www.ivonazivkovic.net/AIDS%20TEROR.htm
www.ivonazivkovic.net/B17.htm
www.ivonazivkovic.net/RAJF%20KANCER.htm
www.ivonazivkovic.net/Vojskom%20protiv%20h5n1%20virusa.htm
www.ivonazivkovic.net/KLOSTRIDIJA/KLOSTRIDIJA.html
www.ivonazivkovic.net/MULTIPLA-SKLEROZA.html
www.ivonazivkovic.net/ATALI-PRVI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/ATALI-DRUGI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/KAKO-MOBILNI-DELUJU.html
www.ivonazivkovic.net/mobilni%20zracenje.htm
www.galaksija.com/planeta/smrtonosni_valovi.pdf
www.ivonazivkovic.net/LAJMSKA-BOLEST/KRPELJI.html
www.ivonazivkovic.net/HEMOTERAPIJA-NAJVECA-PREVARA.html
www.ivonazivkovic.net/KANCER-1.html
www.ivonazivkovic.net/KANCER-2.html
www.ivonazivkovic.net/KANCER-3.html
www.ivonazivkovic.net/KANCER-4.html
www.ivonazivkovic.net/KANCER-5.html
www.vitamini.rs/
www.ivonazivkovic.net/MAMOGRAFIJA.html
www.ivonazivkovic.net/MATICNE-CELIJE-LECENJE-ILI-OBMANA.html
www.ivonazivkovic.net/TUBERKULOZA-ILI-GRIP.html
www.ivonazivkovic.net/LECENJE-NARKOMANIJE-ASKORBATOM.html
www.ivonazivkovic.net/LECENJE-NARKOMANIJ...TOM-DRUGI%20DEO.html
www.ivonazivkovic.net/NEMACKA-NOVA-MEDICINA-PRVI-DEO.html
www.ivonazivkovic.net/Vojskom%20protiv%20h5n1%20virusa.htm
www.ivonazivkovic.net/drGajski.htmlTabloid istražuje - Koga je u Srbiji podmićivala farmaceutska mafija iz vodećih svetskih farmaceutskih kompanija - Srbi za eksperiment bolji od pacova
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=399&cl=07
Feljton - Vens Ferel: Vakcine, novi genocid? (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=358&cl=32
Vens Ferel: Vakcine, novi genocid? (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=359&cl=29
Vens Ferel: Vakcine, novi genocid? (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=360&cl=32
Vens Ferel: Vakcine, novi genocid? (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=361&cl=32
Тетанус
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=237&cl=28
Хепатитис
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=271&cl=24
Ko i kako perfidno opstruiše rad virusologa koji se protive vakcinaciji?
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=338&cl=27
Užasi vakcinacije
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=193&cl=27
Kako sačuvati decu od vakcine
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=391&cl=10
Princip zdravstvene mafije: svako je bolestan dok se ne dokaže da je zdrav
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=304&cl=29
Šta Srbi moraju da znaju, da bi opstali
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=242&cl=32
Dyncorp
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=203&cl=30

Farmaceutska mafija hara Srbijom, ministar zdravlja najkorumpiraniji. Špricaju nas kao životinje
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08

Kako sačuvati decu od vakcine
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=391&cl=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=162&clanak=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=391&cl=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=397&cl=20
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=304&cl=29
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=08
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=331&cl=26
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=373&cl=19
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=377&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=254&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=241&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=259&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=385&cl=19
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=295&cl=06
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=201&cl=28
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=392&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=403&cl=08
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=368&cl=09
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=347&cl=13
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=354&cl=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=343&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=408&cl=17
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=211&cl=29
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=197&cl=02
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=394&cl=27
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=217&cl=26
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=293&cl=15
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=366&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=340&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=263&cl=12
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=188&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=317&cl=33
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=378&cl=23
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=202&cl=11
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=233&cl=22
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=356&cl=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=402&cl=01
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=359&cl=06
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=81&clanak=6
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=300&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=280&cl=18
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=276&cl=18
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=398&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=295&cl=08
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=201&cl=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=373&cl=07
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=13
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=223&cl=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=344&cl=14
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=198&cl=26
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=259&cl=15
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=285&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=406&cl=10
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=202&cl=16
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=373&cl=17
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=329&cl=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=223&cl=28
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=407&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=408&cl=22
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=198&cl=13
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=393&cl=22
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=162&clanak=24
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=225&cl=04
Kako je jedna manifestacija tuberkuloze nazvana "svinjski grip"?
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=194&cl=27
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=397&cl=09

Kako nastaju bolesti (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=177&cl=26
Kako nastaju bolesti (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=178&cl=23
Kako nastaju bolesti (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=179&cl=22
Kako nastaju bolesti (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=180&cl=22
Kako nastaju bolesti (5)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=181&cl=25
Kako nastaju bolesti (6)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index?id...amp;br=182&cl=23

Sve što ne biste voleli da znate o savremenoj medicini (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=261&cl=24
Sve što ne biste voleli da znate o savremenoj medicini (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/index?id...amp;br=262&cl=24
Sve što ne biste voleli da znate o savremenoj medicini (3)- Beli mantili dileri farmakomafije

www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=263&cl=25
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=377&cl=09
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=284&cl=24


Da li je savremena medicina postala protivprirodna nauka? (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=169&clanak=30
Da li je savremena medicina postala protivprirodna nauka? (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=170&clanak=26
Da li je savremena medicina postala protivprirodna nauka? (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=171&clanak=23
Da li je savremena medicina postala protivprirodna nauka? (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=172&clanak=26
Da li je savremena medicina postala protivprirodna nauka? (5)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=173&cl=24
Da li je savremena medicina postala protivprirodna nauka (6)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=174&cl=24

Najveći mirnodopski zločin protiv čovečanstva (1)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=151&clanak=21
Najveći mirnodopski zločin protiv čovečanstva (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=152&clanak=20
Najveći mirnodopski zločin protiv čovečanstva (3)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=153&clanak=21
Najveći mirnodopski zločin protiv čovečanstva (4)
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=154&clanak=22

Medicina: Od masovnog zastrašivanja do unosnog biznisa
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=211&cl=29
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=215&cl=31
Kako su sintetičke hemikalije postale vitamini? Askorbinska kiselina nije vitamin C
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=205&cl=33
Vitamini - Sintetičko pre prirodnog - najveća tragedija ljudske civilizacije (2)
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=206&cl=29
Vitamin C
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=204&cl=28
Kako je hrana postala roba i kako je industrija hrane postala masovni ubica
www.magazin-tabloid.com/casopis/clanak.php?br=155&clanak=4
Nebeske trodimenzionalne obmane
www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=200&cl=26
Beli kriminal
www.magazin-tabloid.com/casopis/index.ph...amp;br=408&cl=17

www.modricainfo.com/vakcine-i-bolesti-ob...limo-pravo-na-zivot/
www.modricainfo.com/genocid-vakcinama-i-...oja-ljudi-na-zemlji/
flick.rs/2013/06/17/vakcine-bolesti-obav...limo-pravo-na-zivot/
flick.rs/2013/05/16/novartis-vakcine-da-...-je-stvari-novartis/
IG Farben, The Rockefellers & The NWO


www.globalmediaplanet.info/vakcine-9-pit...dr-jovana-stojkovic/
www.globalmediaplanet.info/srbi-za-ekspe...farmaceutska-mafija/
www.globalmediaplanet.info/vrhovni-sud-e...ne-uzrokuju-bolesti/
www.globalmediaplanet.info/dr-jovana-sto...roditelj-predavanje/
www.globalmediaplanet.info/11754-2/
www.globalmediaplanet.info/why-japan-banned-mmr-vaccine/
www.globalmediaplanet.info/dr-cosimo-bag...cije-imunog-sistema/
www.globalmediaplanet.info/dr-srecko-sla...dicinski-neispravna/
www.globalmediaplanet.info/fda-priznala-...ne-uzrokuju-autizam/
www.globalmediaplanet.info/12127-2/
www.globalmediaplanet.info/jeziva-izjava...mijom-aids-om-video/
www.globalmediaplanet.info/odbili-da-vak...v-nesavesnih-lekara/
www.globalmediaplanet.info/crni-humor-am...eci-srbe-od-kancera/

facebookreporter.org/2015/04/03/русија-округли-сто-о-вакцинацији-2010-лек/
facebookreporter.org/2018/02/21/novi-sad...a-za-i-protiv-video/

www.intermagazin.rs/mirjana-bobic-mojsil...-u-svim-zemljama-eu/
www.intermagazin.rs/sokantno-vrhovni-sud...ne-uzrokuju-bolesti/
www.intermagazin.rs/monstruozan-plan-vel...eca-bez-znanja-zena/
www.intermagazin.rs/panika-u-francuskoj/
www.intermagazin.rs/strasno-vlada-vojvod...ilizaciju-devojcica/
www.intermagazin.rs/amerikanci-namerno-i...ima-pravili-vakcine/
www.intermagazin.rs/rokfelerove-vakcine-...ti-dan-vakcinisanja/
www.intermagazin.rs/ministarka-zdravlja-...ne-obavezne-za-decu/
www.intermagazin.rs/vakcine-unicefa-i-bi...bosni-i-hercegovini/
www.intermagazin.rs/ako-su-vakcine-bezbe...h-je-japan-zabranio/
www.intermagazin.rs/rusiji-prekipelo-naj...kazacemo-da-vakcine/
www.intermagazin.rs/dr-jovana-stojkovic-...akcinama-i-medijima/
www.intermagazin.rs/o-vakcinaciji-i-auti...res-sve-rekao-video/
www.intermagazin.rs/za-i-protiv-vakcine-...iologa-i-psihijatra/
www.intermagazin.rs/maja-odzaklijevska-p...m-posle-mmr-vakcine/
www.intermagazin.rs/robert-de-niro-objav...o-su-stetne-vakcine/
www.intermagazin.rs/senzacionalno-prizna...ne-uzrokuju-autizam/
www.intermagazin.rs/iluminati-ubili-8-do...okuju-autizam-video/
www.intermagazin.rs/britanci-otkrili-dok...okuju-mnoge-bolesti/
www.intermagazin.rs/roditelji-iz-sivca-t...-govor-zbog-vakcine/
www.intermagazin.rs/edvard-grifin-hemote...avi-lek-protiv-raka/
www.intermagazin.rs/iskustvo-i-misljenje...u-istoriji-medicine/
www.intermagazin.rs/al-cia-ida-evo-kako-...sticka-organizacija/
www.intermagazin.rs/un-sterilisu-milione...ije-protiv-tetanusa/
www.intermagazin.rs/monstrumi-vladari-iz...bije-dovoljno-ljudi/
www.intermagazin.rs/zasto-se-smrtonosna-...-sta-stoji-iza-toga/
www.intermagazin.rs/ebola-je-biolosko-or...je-broja-stanovnika/
www.intermagazin.rs/amerika-namerno-izazvala-epidemiju-ebole/
www.intermagazin.rs/farmaceuti-se-bogate...miji-groznice-ebole/
www.intermagazin.rs/zagonetka-deca-amisa...-bolesti-i-alergije/
www.intermagazin.rs/italijanski-novinar-...ecu-u-homoseksualce/
www.intermagazin.rs/otkrivena-jedinstven...tiv-svih-vrsta-raka/
www.intermagazin.rs/edvard-grifin-hemote...-medicinska-prevara/
www.intermagazin.rs/na-vakcini-jasno-pis...s-uciniti-neplodnim/
www.intermagazin.rs/teorija-zavere-ili-n...nficiraju-bolestima/
www.intermagazin.rs/neverovatno-u-eu-nij...i-ne-vakcinisu-dete/
www.intermagazin.rs/trovaci-u-srbiji-bi-...uju-narod-vakcinama/
www.intermagazin.rs/alarmantno-vakcinaci...a-za-nase-devojcice/
www.intermagazin.rs/tajne-vitamina-c-lec...d-30-teskih-bolesti/
www.intermagazin.rs/nacela-globalizacije...i-osvojili-ceo-svet/
www.intermagazin.rs/zapanjujuca-slicnost...og-svetskog-poretka/
www.intermagazin.rs/ovo-je-istina-o-mmr-...-se-krije-iza-svega/
www.intermagazin.rs/cija-su-nasa-deca/
www.intermagazin.rs/prava-revolucija-u-s...je-evo-i-kako-video/
www.intermagazin.rs/roditelji-niko-nista...telje-i-uzbunjivace/
www.intermagazin.rs/novi-zakon-o-vakcina...-nece-smeti-reci-ne/
www.intermagazin.rs/uzasno-evo-kako-amer...su-decu-po-ukrajini/
www.intermagazin.rs/neverovatno-u-eu-nij...i-ne-vakcinisu-dete/

vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...u-dovoljno-ispitane/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/1...-za-vakcine-cjepiva/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2017/0...-medicinska-prevara/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2015/0...reme-da-ga-upoznate/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2014/1...ut-torlak-novartisu/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2014/0...-dr-todor-jovanovic/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...ja-zena-sirom-perua/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/1...tiv-grlica-materice/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...d-ostale-populacije/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...aka-grlica-materice/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...pravi-hrana-za-decu/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...rmantno-o-vakcinama/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...trica-vlada-ljudima/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...v-a-ziveo-17-godina/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...alno-i-neortodoksno/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...r-med-lidija-gajski/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...ta-samo-stado-ovaca/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...-dr-sladjana-velkov/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...iz-aviona-gmo-hrani/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...oga-vujcin-pavlicic/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...-i-promenicemo-svet/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...-na-vlastitoj-djeci/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...opasnost-od-vakcina/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...-autora-virusa-side/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...ecenijama-misterija/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...e-bolesti-i-recepti/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...rod-i-2012-godina-2/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...-o-vakcinamacjepivu/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...u-kartonskoj-kutiji/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...-pie-ivona-zivkovic/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...a-da-se-ne-zaboravi/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...nima-koji-nas-truju/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...oji-zivimo-u-srbiji/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...cid-vakcinama-hvala/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/1...zmedju-dede-i-unuka/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/1...-dr-sladjana-velkov/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/1...trica-vlada-ljudima/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/1...-koja-imaju-autizam/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/1...to-vise-ljudi-sazna/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2011/09/19/opasna-duhovnost/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2018/0...stavlja-i-sta-znaci/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2018/0...ome-ciste-u-dojkama/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2017/1...e-stomacni-pritisak/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2017/1...-znate-sta-to-znaci/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/0...ta-samo-stado-ovaca/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...-na-vlastitoj-djeci/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...-o-vakcinamacjepivu/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/1...ecenijama-misterija/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...a-da-se-ne-zaboravi/
vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/0...log-i-dalje-ne-znam/

www.carsa.rs/vakcinacija-fantomsko-udruz...tih-lekara-gradjana/

НА ПЛАТНОМ СПИСКУ ФАРМАКОМАФИЈЕ

''Да би зарадили провизију коју плаћају фармацеутске куће, наши лекари преписују и лекове који пацијенту не требају, као и оне који су штетни. Министарство здравља се не бави таквим “ситницама”, јер његови челници зарађују милионе евра годишње од увоза тих лекова.

Проблем у тим набавкама је да се узимају, за велике паре, лекови уског спектра деловања, тако да се одређене болести недовољно или се уопште не третирају. Веома често се узимају искључиво вакцине (на пример против тетануса) које су најјефтиније, јер их субвенционише „Фондација Била Гејтса” или Међународни монетарни фонд у склопу неке „хуманитарне” помоћи, а које садрже контрацептивну вакцину (развијену у међувремену и за мушкарце и за жене)''.

www.carsa.rs/na-platnom-spisku-farmakomafije/

www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...si-vazniji-od-zivota

2012-transformacijasvijesti.com/category...a-istina-o-cjepivima
2012-transformacijasvijesti.com/manipula...sastavni-dio-cjepiva

www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...si-vazniji-od-zivota

cijepljenje.info/zasto-ne-zelim-cijepiti-svoje-dijete/
cijepljenje.info/lijecnik-otvoreno-evo-z...-djecu-protiv-hpv-a/

skajvok3r.blogspot.rs/2018/02/na-nasem-z...mafija-ministra.html
skajvok3r.blogspot.rs/2011/09/vakcinacij...drzavnog-terora.html
skajvok3r.blogspot.rs/2012/02/fondacija-...-finansira-nove.html
skajvok3r.blogspot.rs/2012/01/novi-naciz...pada-rat-protiv.html
skajvok3r.blogspot.rs/2012/01/naucna-dik...genika-kontrola.html
skajvok3r.blogspot.rs/2011/11/noc-vestic...rni-genocid-txt.html
skajvok3r.blogspot.rs/2018/02/10-najgori...stvenih-prevara.html
skajvok3r.blogspot.rs/2015/08/tiha-epide...pricana-prica-o.html
skajvok3r.blogspot.rs/2015/08/ugledni-da...raskrinkava-ovo.html
skajvok3r.blogspot.rs/2015/04/tedx-talkk...tska-industrija.html
skajvok3r.blogspot.rs/2015/04/anita-pete...ao-ili-besmisao.html
skajvok3r.blogspot.rs/2012/01/najpoznati...orija-zavera-iz.html
skajvok3r.blogspot.rs/2015/04/tiha-epide...pricana-prica-o.html
skajvok3r.blogspot.rs/2011/09/biotehnolo...perijalizam-txt.html

www.buditezdravi.info/medicina-i-farmaci...ina-uzrokuje-autizam

facebookreporter.org/2014/01/08/%D0%BC%D...B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE

%D0%BD%D0%B8-%D1%99%D1%83%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D0%BA/

matrixworldhr.com/2015/05/29/priznanje-z...-leukemijom-i-rakom/

Bivši liječnik Bill Gatesa rekao da je milijarder ‘odbio cijepiti svoju djecu’
www.novi-svjetski-poredak.com/2018/02/08...ijecnik-bill-gatesa/

SKANDAL SKRIVAN 30 GODINA Loša vakcina uništila život 15 mališana
www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-skriva...-15-malisana/s279cf1

Posto cuh da UNICEF poziva nasu decu na vakcinisanje, evo malo i o njima:

UNICEF, UJEDINJENE NACIJE I SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA STERILISALI 500000 ZENA U KENIJI

www.intermagazin.rs/un-sterilisu-milione...ije-protiv-tetanusa/
www.princip.info/2015/02/26/unicef-i-sve...0000-zena-u-keniji/#
www.novi-svjetski-poredak.com/2014/11/14...i-unicef-a-u-keniji/
www.telegraf.rs/vesti/390511-unicef-ubij...-neproverene-vakcine
www.ncronline.org/news/world/who-unicef-...ing-tetanus-vaccines
www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=20...27&nav_id=528163

Вакцине Уницефа и Била Гејтса убиле 2.249 беба у БиХ
У Босни и Херцеговини 2.249 беба умрло, јер су на њима тестиране Новартисове вакцине против хепатитиса. У овоме су учествовали Светска здравствена организација, УНИЦЕФ и Бил Гејтс.
www.vaseljenska.com/vesti/vakcine-unicef...le-2-249-beba-u-bih/
www.telegraf.rs/vesti/390511-unicef-ubij...-neproverene-vakcine
Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Branimir Nestorović je rasvijetlio smrt beba iz Lukavca iz Doboja, umrlih 2010. i 2011. godine.
www.mojportal.ba/2012/03/12/rasvijetljen...-u-lukavcu-i-doboju/


Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Branimir Nestorović je rasvijetlio smrt beba iz Lukavca iz Doboja, umrlih 2010. i 2011. godine.

Da podsjetimo, tužilaštva u Doboju i Tuzli su negirala svaku uzročno-posljedičnu vezu između njihove smrti i vakcina koju su primile.

Profesor Nestrović, dječiji ljekar za bolesti pluća, načelnik odjeljenja za pulmologiju na Univerzitetskoj dječijoj klinici u Tiršovoj, je na molbu Udruženja roditelja teško bolesne djece u BiH, dao odgovor na pitanje da li se problemi sa plućima i disanjem kod ove dvije bebe mogu smatrati postvakcinacijskim komplikacijama ili ne.

Beba B.D. iz okoline Doboja, stara dva mjeseca, je umrla dvanaest sati po prijemu DTPr i HIB vakcine isti dan. Majka ga je nahranila u ponoć. Rano sljedećeg jutra su ga pronašli mrtvog, a da nije čak ni plakao nakon vakcinacije.

Rečeno je da je B.D. umro prirodnom smrću, od ugušenja, kao posljedica atipične upale pluća. Donji djelovi bebinih pluća su bili gušćeg sastava, sa srednjom količinom tamno crvene krvi, a na pritisak dišnih puteva je izlazila ružičasta pjena. Na mozgu, srcu , jetri i uzorcima tkiva je takođe bilo izraženih promjena.

Prof. Nestorović smatra da većinu reakcija može izazvati pad elemenata krvi ( medicinski “trombocitopenija”) koja dovodi do unutrašnjih krvarenja. Inače, trombocitopenija se nalazi na američkoj listi ” Table of reportable events” koja sadrži popis onih bolesti za koje su američki pedijatri zakonom obavezani da prijavljuju američkom ministarstvu zdravstva.

Beba E.B., iz Lukavca, stara šest mjeseci, je umrla osam sati po prijemu DTPr i HIB vakcine isti dan. Pred smrt joj je iz nosa curila tamno smeđa skoro crna krv, gusta kao toz od kafe, ruke i noge su joj bile mlitave a glavica polegala prema dole.

Nakon nekoliko minuta je prestala disati. Prvo je rečeno da je E.B. umrla od SIDS-a, novorođenačke smrti bez objašnjenja, a kasnije da je uzrok smrti smanjen dotok krvi u moždano stablo uzrokovan samo- okretanjem bebe sa leđa na stomak.

Profesor Nestorović smatra da je beba koja je dobila DTPr i HiB vakcinu imala mlitavost koja je u medicinskoj literaturi prethodno već opisana kao neželjeno djestvo komponente velikog kašlja u vakcini. U zvaničnim podacima o prijavama post vakcinacijskih komplikacija Američke agencije za kontrolu lijekova Food and Drug Administration su kao neželjena dejstva i Act Hib vakcine opisani mlitavost, grčevi cijelog tijela, kao i poremećaji disanja u pojedine djece.

FDA ima najkvalitetniju bazu podataka u svijetu koja se sastoji od preko 56.000 registrovanih prijava post vakcinacijskih komplikacija.

Treća beba, preživjeli M.B. iz okoline Lukavca, star dva mjeseca, je prvu noć nakon vakcinacije preplakao, zatim je prestao jesti, neprestano je palacao jezikom, oči su mu bile kao u mrtve ribe a treće jutro mu se pojavila krv u urinu, počeo je da se guši, i u situaciji opasnosti po život je 13 dana bio priključen na aparate za disanje.

Za bebu M.B. je rečeno da je u pitanju bronhijalna astma i veliki kašalj.

Prof. Nestorović kaže da je u trećem slučaju sindrom neprekidnog plača i razdražljivosti takođe već opisan kao neželjeno dejstvo obje vakcine (ACTHiB i Infanrixa) i smatra da se sva tri slučaja potpuno uklapaju u profil neželjenih djestava vakcina jer su slične reakcije dokumentovane u literaturi.

Udruženje vjeruje da su ovakvo znanje posjedovali i sudski vještaci koji su vještačili u istrazi, ali da im je nedostajalo ljekarske etike i lične hrabrosti da ovu istinu iznesu u javnost.

Sve tri bebe su primile po dvije vakcine od dva različita proizvođača isti dan (medicinski “ko-administracija”). Radi se o DTPr vakcini Infanrix IPV i HIB vakcini ActHIB. Ni jedan od ova dva proizvođača ne posjeduje uvjerljive dokaze da ko-administracija 4+1 antigen iz dvije vakcine nije rizična po zdravlje beba.

Po informaciji Predstavništva kompanije Glaxo Smith Kline u Sarajevu, proizvođač korištene DTPr vakcine Infanrix IPV se poziva na istraživanje Schmitt i drugi iz 1997, koji po mišljenju dr. Paula G. Kinga kao dokaz nije ubjedljiv jer ne zadovoljava osnovne metodološke kriterije u medicinskom istraživanju.

Naime, ovo ispitivanje nema ni zasebnu DTPr grupu ni zasebnu HIB grupu, kao ni placebo grupu, koje su u ovakvom istraživanju obavezne. Zatim, ne zna se da li je sastav DTPr vakcine iz 1997 isti kao i vakcine iz 2010, za što postoji mala vjerovatnoća jer se sastav vakcine često mijenja, a nije navedeno ni da li se radi o Infanrix vakcini sa ili bez konzervansa , i kojeg , što je takođe vrlo bitno.

Rok za praćenje post vakcinacijskih komplikacija je prekratak jer ne obuhvata komplikacije koje potpadaju pod tzv. tiho pražnjenje centralnog nervnog sistema i koje se javljaju puno kasnije nakon prijema vakcine.

Osim toga, ispitivani uzorak je premali. U istraživanje su bile uključene tri grupe beba uzrasta od 12-16 sedmica od kojih samo jedna grupa od 216 beba odgovara Infanrix IPV- ActHIB kombinaciji koja se odnosi na slučajeve iz BiH.

Pri tom se ne zna ni da li broj od 216 beba uopšte tačan jer je iz istraživanja odstranjeno 166 beba iz sve tri grupe a nije navedeno koliko iz svake od njih.

Sanofi Avetis, proizvođač ActHIB vakcine, nije ni odgovorio na postavljeni upit, saopšteno je iz Udruženja roditelja teško bolesne djece u BiH.

www.mojportal.ba/2012/03/12/rasvijetljen...-u-lukavcu-i-doboju/
DOBOJ, LUKAVAC - Smrt beba iz Lukavca i Doboja, koje su 2010. i 2011. godine umrle nekoliko sati nakon što su primile vakcine, nastupila je usljed komplikacija izazvanih primanjem vakcina DiTePer i HIB.

To je Udruženju roditelja teško bolesne djece BiH potvrdio Branimir Nestorović, profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu i šef Službe za pulmologiju i alergologiju na Univerzitetskoj dječjoj klinici u Beogradu.

Udruženje je od Nestorovića tražilo da na osnovu obdukcijskih nalaza i opisa simptoma koje su bebe imale nakon vakcinacije utvrdi da li se problemi s plućima i disanjem mogu smatrati postvakcinakcijskim komplikacijama ili ne.

"U toj istrazi nedostajalo nam je mišljenje pulmologa jer su se kod obje bebe javljali respiratorni problemi, a i treća beba, takođe iz Lukavca, je imala slične komplikacije nakon primanja vakcine", izjavila je Jagoda Savić, predsjednica Udruženja.

Ona je navela da je nakon njemačkog ljekara Volfganga Vodarga i Osmana Sinanovića, neurologa iz Tuzle, Nestorović treći ljekar koji je potpisao stručni nalaz da je smrt beba iz Lukavca i Doboja uzrokovana komplikacijama usljed primanja vakcina DiTePer i HIB.

"Naši ljekari negiraju da je smrt uslijedila nakon primanja vakcine, ali konačno su počeli govoriti istinu. Ne znam da li doktor Nestorović može svjedočiti, ali to nam je jako važno, kako roditelje niko ne bi pravio budalama", kazala je Savićeva.

Bebe iz Lukavca i Doboja umrle su 2010. i 2011. godine nekoliko sati po prijemu vakcine, a tužilaštva u Doboju i Tuzli, koja su vodila istrage o uzrocima njihove smrti, ustanovila su da nema uzročno-posljedične veze između njihove smrti i prethodne redovne vakcinacije.

Nestorović utvrdio da su bebe umrle zbog komplikacija izazvanih primanjem vakcina DiTePer i HIB

Još jedna beba iz Lukavca imala je slične zdravstvene probleme nakon primanja vakcine i 13 dana je bila priključena na aparate za disanje.

Nestorović smatra da su sva tri slučaja potpuno uklapaju u profil neželjenih dejstava vakcina jer su slične reakcije dokumentovane u literaturi.

Prema njegovom mišljenju, postoje vakcine koje su potpuno nepotrebne, kao što je vakcina protiv hepatitisa B.

Početkom aprila prošle godine izvor "Nezavisnih" iz dobojske bolnice kazao je da obdukcija dvomjesečnog dječaka iz Brestova, koji je umro nakon vakcinacije, nije pokazala tačan uzrok smrti, zbog čega je bilo potrebno obaviti dodatne analize, ali se sumnjalo na gušenje.

"Samo obdukcijom nije se moglo ustanoviti šta je uzrok smrti, potrebno je još uraditi histološku i toksikološku analizu, nađeni su tragovi gušenja. Moguće je da postoji koincidencija smrti s vakcinacijom, a inače u medicini postoje slučajevi iznenadne smrti dojenčeta", kazao je tada naš izvor.

Dječak, rođen 3. februara, vakcinisan je 4. aprila u Osnovnoj školi "Desanka Maksimović" u selu Dragalovci, a tokom naredne noći je umro.

Beba je primila vakcinu protiv difterije, tetanusa i velikog kašlja (DiTePer), poliomijelitisa (OPV) i hemofilusa influence B (HIB).

Dragana i Radomir Drljić iz Brestova, roditelji preminule bebe, koji su tokom noći nakon vakcinacije otkrili da beba ne diše i da je umrla, nisu juče bili dostupni za komentar.

Porodica Begić iz Lukavca, otac Adnan i mama Azra, prije godinu dana pomirili su se s mišljenjem novosadskih vještaka, koji su konstatovali da je njihova šestomjesečna beba Edina preminula usljed zatajivanja rada vitalnih centara mozga zbog nedovoljnog dotoka krvi u moždano stablo, što je izazvano istezanjem i uvrtanjem kičmenih arterija između prvog vratnog pršljena i potiljačne kosti. Beba je preminula istog dana kada je vakcinisana u Domu zdravlja Lukavac. Članovi porodice Begić nisu se juče javljali na telefon kako bi komentarisali tvrdnje Nestorovića.

www.nezavisne.com/novosti/bih/Vakcine-kr...avca-i-Doboja/132241
''Panika u Novom Sadu! Roditelji mališana šokirani su saznanjem da su im deca vakcinisana cepivima koja su u ambulanti Rumenačka DZ Novi Sad zbog kvara tri dana stajala u frižideru bez struje. Tu su bile sve vakcine iz kalendara obavezne imunizacije i sve do jedne su iskorišćene iako je temperatura u frižideru čak za šest stepeni bila veća od dozvoljene.

- Imamo još jedan primer iz jedne valjevske ambulante, gde je 48 sati bio isključen frižider sa vakcinama, greškom čistačice. Umesto šest stepeni, u frižideru je bilo 16. Posle uviđaja neke su vakcine škartirali, a neke vratili u upotrebu. Imamo na 70 strana opisan ovaj slučaj - napisali su u komentaru na svojoj Fejsbuk stranici''.

www.republika.rs/vesti/drustvo/23528/dec...la-pokvarene-vakcine"GARANCIJA ZA UPOTREBNU BEZBEDNOST SE DOBIJA I ZA STVARI KOJE NIJE OBAVEZNO KUPITI-POSEDOVATI (TV,BUŠILICA,PEGLA...),ZAŠTO ONDA NEMA TAKVE GARANCIJE I ODGOVORNOSTI DRŽAVE I PROIZVOĐAČA VAKCINA,KOJI LJUDE PRISILJAVAJU DA IH DOBIJU!? VALJDA SU LJUDI-DECA DALEKO,DALEKO VAŽNIJI OD TIH ELEKTRIČNIH SKALAMERIJA"!??

www.pecat.co.rs/2016/03/ko-garantuje-bezbednost/
www.pecat.co.rs/2011/07/vakcine-u-sluzbi-profita/Коментари са интернета

Да ли ико сме да примора на вакцинацију децу РОМА, АЛБАНАЦА ИЗ
“ПРЕШЕВСКЕ ДОЛИНЕ“, БОШЊАКА, или других мањина, или да
њиховим родитељима, не дај
Боже, прете одузимањем деце?!
Очигледно да су се о врат обесили САМО СРБСКОМ НАРОДУ,
из само њима знаних разлога!
Ако одговорност за евентуалне нежељене последице примања
вакцине не сноси произвођач, увозник, дистрибутер /Министарство
здравља/ лекар који вакцину преписује и техничар који је убризгава
у тело детета, како онда може бити одговоран родитељ
који не дозвољава да се дете вакцинише?
Ово је потпуно сулудо!
Да ли то може у било којој земљи ЕУ?
Не може, јер тамо вакцинација није обавезна!

Драган Славнић

www.vidovdan.org/info/svadja-poznatih-sr...ara-oko-vakcinacije/


"Prema informaciji "Politike" iz 2008. u Srbiji godišnje oboli oko 70-toro dece od leukemije. Prema informaciji iz dnevnog lista "Alo" od pre mesec i nešto, u Srbiji godišnje oboli od leukemije oko 350 dece. Dakle, za 8 godina, broj obolele dece je povećan za 80%. Mislim da je mnogo veća dužnost našeg ministra zdravlja i naše vlade da daju odgovor na pitanja zašto se ovo dešava i šta oni preduzimaju da to spreče, nego da smišljaju zakone za obaveznu vakcinaciju od bezveznih bolesti koje je većina nas preležala bez posledica".

www.politika.rs/sr/clanak/45060/Drustvo/...je-oboli-oko-70-dece
www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/ak...-od-malignih-bolesti
www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/ak...o-dete-oboli-od-raka

POREKLO SIDE - POLIO VAKCINEUNICEF, UJEDINJENE NACIJE I SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA STERILISALI 500000 ZENA U KENIJI

UN sterilišu milione žena pod izgovorom vakcinacije protiv tetanusa
www.intermagazin.rs/un-sterilisu-milione...ije-protiv-tetanusa/

www.princip.info/2015/02/26/unicef-i-sve...0000-zena-u-keniji/#

CJEPIVO PROTIV TETANUSA STERILIZIRALO MLADE DJEVOJKE: Neviđen genocid Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a u Keniji
www.novi-svjetski-poredak.com/2014/11/14...i-unicef-a-u-keniji/

"UNICEF UBIJA DECU": Umrlo 2.249 beba u BiH zbog od neproverene vakcine?
www.telegraf.rs/vesti/390511-unicef-ubij...-neproverene-vakcine

www.ncronline.org/news/world/who-unicef-...ing-tetanus-vaccines

www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=20...27&nav_id=528163SKANDAL SKRIVAN 30 GODINA Loša vakcina uništila život 15 mališana

www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-skriva...-15-malisana/s279cf1

Vakcine u službi profita
www.pecat.co.rs/2011/07/vakcine-u-sluzbi-profita/

www.facebook.com/notes/иницијатива-нова-inicijativa-nova/даје-се-на-знање/217361165291478КАДА ЗДРАВСТВЕНА ПОСТАНЕ КРИМИНАЛНА ПОЛИТИКА: ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА ПРЕД УСТАВНИМ СУДОМ РС

Проф. др Бранислав Ристивојевић, редовни професор Правног факултета у Новом Саду је за часопис “CRIMEN”, објавио први део истоименог научног рада чији закључни део (због обима рада) објављујемо захваљујући љубазности аутора.

На крају треба рећи да сви Извештаји скоро једногласно истичу да су оболели од малих богиња углавном невакцинисани људи. Ако је то заиста тако онда нема страха за вакцинисане. Само невакцинисани могу да добију болест а ту су одлуку донели сами за себе, што значи да сами сносе одговорност за стање у које су се довели. На који начин може неко ко није вакцинисан да угрози вакцинисаног? Ако вакцине делују апсолутно, како тврди Веће (Веће тврди да су заразе спречене вакцинацијом), онда не могу и бесмислено је тврдити да невакцинисани угрожавају вакцинисане како тврди Решење.

Овај рад је указујући на појам „ризичне популације“ коју користи епидемиологија као наука показао да епидемије малих богиња које последњих година погађају не само Србију него и друге европске земље избијају управо у таквим популацијама – у нехигијенским и санитарно или комунално неопремељеним и неразвијеним ромским насељима или међу избеглицама, азилантима или емигрантима.

Сасвим су на месту научни ставови који неједнакост у здраственом стању одређених популација виде у политичкој неједанкости у расподели моћи и снаге у друштву. Неједнака расподела моћи води неједнакој расподели ресурса која опет води неједанакој расподели болести/здравља.

То све значи да би нека мера социјалне политике била далеко делотворнија у спречaвању ових епидемија него обавезна вакцинација деце у оним популацијама које не спадају у категорију ризичне. То би било у складу раније изведеним закључком овог текста о томе да је Решење Већа занемарило постојање апсолутно свих мера здравствене политике за рачун само једне мере – вакцинације.

www.facebook.com/notes/vakcine-info/када-здравствена-постане-криминална-политика-обавезна-вакцинација-пред-уставним-/1461246263984916/КАДА ЗДРАВСТВЕНА ПОСТАНЕ КРИМИНАЛНА ПОЛИТИКА: ОБАВЕЗНА ВАКЦИНАЦИЈА ПРЕД УСТАВНИМ СУДОМ РС (II ДЕО)

Проф. др Бранислав Ристивојевић, редовни професор Правног факултета у Новом Саду је објавио у Зборнику радова Правног факултета, други део истоименог научног рада који у целости објављујемо захваљујући љубазности аутора.

Незнање извршне и законодавне гране власти које су путем садејства својих неукости претвориле једну нормалну меру здравствене политике у казнену интервенцију, саучествује сада и судска грана власти овим кукавичким и штеточинским Решењем провоцирајући „вакцинациони рат“ у Србији у којем ће прва и најважније жртва бити поверење. Распаљујући један пол у расправи (заговорнике вакцинације) безрезервним прихватањем његових екстремних ставова и разјаривши оправдани гнев другог пола (противника вакцинације) неоснованим и неутемељеним одбацивањем њихових иницијатива, Прво велико веће Уставног суда је нахушкало на избијање „Првог вакцинационог устанка“ у Србији тиме што је онемогућило трећи најбројнији пол (вакцинационе скептике) да у разумној комуникацији аргумената здравствених власти са становништвом дођу до исправних информација и обавештења за питања на која никако да добију одговоре. Проблем недовољног броја људи спремних да се вакцинишу је увек био проблем недостатног и недовољног општења здравствене власти и народа[38] где кривица увек лежи на страни власти јер она располаже стручним механизмима, ресурсима и апаратуром да у том општењу преузме иницијативу и пошаље праву поруку о сврси и смислу неке мере јавног здравља. Одбијајући да преузму одговорност здравствене власти Србије су уточиште потражиле код Уставног суда, а у свом непознавању проблематике Прво велико веће им је то уточиште пружило одбијајући да организује управо оно што је у средишту и сржи проблема – аргументовану и цивилизовану стручну јавну расправу о сврси вакцинације и њеним преедностима и манама по друштво. Тиме је само подупрло слабост здравствених власти у виду неспособности да опште са народом и пружило им оправдање да истрају у свом нераду и незнању, док је ојачало снагу ставова подносилаца иницијатива уверавајући их у њихову исправност путем избегавања јавне расправе.

Ипак, највећу штету је Прво велико веће Уставног суда нанело интересима јавног здравља у Србији тако што је горе описаним механизмом потиснуло вакцинационе скепетике у правцу ставова искључивих противника вакцинације.

Хегел је својевремено написао да се нити једна савест није ослободила на силу.[39] Насиље, било оно правно или физичко, може да савије њихова тела, али не може да промени вредносне ставове људи.

У незнању овог проницљивог запажња чувеног филозофа здравствене власти у Србији су одлучиле на штеточински корак преображаја једне мере здравствене у меру криминалне политике, а Прво велико веће Уставног суда их је у том незанању само оснажило. Тиме је по интересе јавног здравља у Србији учинило нешто горе од злочина, направило је једну кардиналну грешку.

[4] „Док у САД постоји јавно финансирани механизам за надокнаду онима који су претрпели последице штетних дејстава вакцина, нема одговарајућег јавно финансираног механизма који детету које је претрпело последице болести коју му је пренело невакцинисано дете плаћа медицинску негу или лечење. Најбољи механизам за остваривање правде у оваквим случајевима јесте одштетно право (tort law).“: Douglas Diekema, “Choices Should have Consequences: Failure to Vaccinate, Harm to Others, and civil Liability”, Michigan Law Review, 2009, 94.

[39] „Као што се слободни не могу принудити на ропство тако се ни робови не могу принудити на слободу.“: Георг Вилхелм Фридрих Хегел, Филозофија историје, Београд, 2006, 151.

www.facebook.com/notes/vakcine-info/када-здравствена-постане-криминална-политика-обавезна-вакцинација-пред-уставним-/1468141089962100/www.facebook.com/notes/vakcine-info/нема-правде-за-децу-и-родитеље-у-србији-идемо-у-стразбур/1371563659619844/

ZAHTEV RODITELJA ZA OSTVARIVANJE PRAVA U VEZI SA OBRADOM PODATAKA O LIČNOSTI NJIHOVE DECE U DOMOVIMA ZDRAVLJA
www.facebook.com/notes/vakcine-info/zaht...bradom-podataka-o-ličnosti-nji/1371612606281616/

Допунски захтев на Захтев о потпуном информисању при вакцинисању (приредио Милорад Михаиловић, адвокат)
www.facebook.com/notes/vakcine-info/допунски-захтев-на-захтев-о-потпуном-информисању-при-вакцинисању-приредио-милора/1373688849407325/

www.facebook.com/notes/vakcine-info/епидемија-медијске-манипулације-морбилама/1448299628612913/
www.facebook.com/notes/vakcine-info/uvodna-reč-snežane-terzić-na-konferenciji-efvv-oktobra-2016-te/1465870330189176/

www.politika.rs/scc/clanak/392350/Ustavn...otivnika-vakcinacije
facebookreporter.org/2017/10/14/dr-jovan...-pedijatrijski-dani/
www.facebook.com/notes/etika-u-medicini/da-li-nam-slede-žute-trake-za-nevakcinisane/782479171937967/


Aluminijum u vakcinama

Postoji jako puno publikovanih studija koja svjedoce da je aluminijum jako stetan za zdravlje i nas organizam, bilo da ulazi u organizam gutanjem, udisanjem i sl.... Gornja dozvoljena granica aluminijuma u vakcinama je 0,85 mg, medjutim pitanje se postavlja zasto bas taj broj. Naime, postoje publikovane studije koje svjedoce da je to limit kolicine aluminijuma u vakcini koji je u stanje da isprovocira odgovor imunog sistema, jer bez pojacivaca imuni sistem ne bi dao ama bas nikakav odgovor na patogene materije u vakcini. Aluminijum, tj. Aluminijumske soli se dodaju kao dodatci za provokaciju odgovora.
Malo je poznato da ne postoji apsolutno ni jedna studija koja dokazuje da je ta kolicina neurotoksicnom elementa sigurna za organizam. Apsolutno niti jedna studija....

thinklovehealthy.com/2017/06/22/aluminum...istory-and-toxicity/

Evo ko je odredio limit donje i gornje granice od 0,85 - 0,125mg US federalna agencija za hranu i lijekove

Aluminum in the form of aluminum hydroxide, aluminum phosphate or alum has been commonly used as an adjuvant in many vaccines licensed by the US Food and Drug Administration. Chapter 21 of the US Code of Federal Regulations [610.15(a)] limits the amount of aluminum in biological products, including vaccines, to 0.85 mg/dose. The amount of aluminum in vaccines currently licensed in the US ranges from 0.85-0.125 mg/dose.

Clinical studies have demonstrated that aluminum enhances the antigenicity of some vaccines such as diphtheria and tetanus toxoids. Moreover, aluminum-adsorbed diphtheria and tetanus toxoids are distinctly more effective than plain fluid toxoids for primary immunization of children. There is little difference between plain and adsorbed toxoids for booster immunization. Aluminum adjuvants have a demonstrated safety profile of over six decades; however, these adjuvants have been associated with severe local reactions such as erythema, subcutaneous nodules and contact hypersensitivity.

Citations (201)

Aluminum salts in vaccine − US perspective | Request PDF. Available from:

www.researchgate.net/publication/1120382...ine_-_US_perspective


Članak je iz 2010. godine, ali to ne menja suštinu, niti se radi samo o tom proizvodu farmaceutskih industrijskih kuća.
Šta vam ovde bode oči (ili vam zvonce zazvoni, svejedno)?

"Prema rečima Sandre Čeri, po novom, nedavno usvojenom, pravilniku koji reguliše uništavanje opasnog otpada u Srbiji, "Novartisove" vakcine koje spadaju u opasan farmaceutski otpad ne mogu se uništiti u zemlji, već isključivo u specijalnim spalionicama, kojih ima u nekim razvijenim zemljama Evrope.

- Iako je reč o izuzetno malim količinama, te vakcine sadrže živu i tretiraju se kao opasan otpad. Mi čekamo instrukcije Ministarstva zdravlja za njihov tretman, a nije neophodna nikakva žurba jer su uskladištene po sistemu hladnog lanca i mogu dugo da stoje besplatno i bezbedno, kao i sav drugi farmaceutski otpad - kazala je Čeri."

www.glas-javnosti.rs/node/113037/print

Za uništavanje vakcine potrebne instrukcije
BEOGRAD - Za početak uništavanje vakcina protiv takozvanog novog gripa virusa tipa A H1N1 kojima je istekao rok trajanja čekaju se instrukcije Ministarstva zdravlja, a najveći deo preostalih doza bezbedno je uskladišten u Institutu za imunologiju i virusologiju Torlak.

Portparolka tog instituta Sandra Čeri rekla je da je skoro pola miliona od oko 600.000 preostalih doza te vakcine bezbedno i besplatno uskladišteno u toj ustanovi i da će one biti tretirane kao sav drugi farmaceutski otpad.

Vlada Srbije nabavila je po pojedinačnoj ceni od 799 dinara ukupno oko 800.000 vakcina švedskog proizvođača "Novartis" čiji je rok trajanja bio do 31. oktobra. Iskorišćeno je oko 200.000 doza. Sem u Institutu Torlak, koji je njihov skladišter i distributer, preostalih doza ima i u domovima zdravlja i na drugim vakcinalnim punktovima.

Prema rečima Sandre Čeri, po novom, nedavno usvojenom, pravilniku koji reguliše uništavanje opasnog otpada u Srbiji, "Novartisove" vakcine koje spadaju u opasan farmaceutski otpad ne mogu se uništiti u zemlji, već isključivo u specijalnim spalionicama, kojih ima u nekim razvijenim zemljama Evrope.

- Iako je reč o izuzetno malim količinama, te vakcine sadrže živu i tretiraju se kao opasan otpad. Mi čekamo instrukcije Ministarstva zdravlja za njihov tretman, a nije neophodna nikakva žurba jer su uskladištene po sistemu hladnog lanca i mogu dugo da stoje besplatno i bezbedno, kao i sav drugi farmaceutski otpad - kazala je Čeri.

Predstavnici Radne grupe Ministarstva zdravlja za praćenje pandemije pozivali su u poslednja dva meseca u više navrata građane da se vakcinišu, ali od 15. septembra do danas nije utrošena, gotovo nijedna doza "Novartisove" vakcine.

www.carsa.rs/prekinuli-vakcinaciju-proti...smrti-srednjoskolca/
Prestala upotreba vakcine protiv malih boginja i rubeole u Ukrajini posle smrti srednjoskolca!


www.facebook.com/VakcineINFO/posts/1467999459976263

Bill Nye je poznato američko TV lice koje promoviše vakcine, Del Bigtree je bivši producent TV emisije "Doctors" i producent dokumentarnog filma "Vaxxed". Pogledajte kako svako od njih opisuje vakcinaciju.
www.facebook.com/VakcineINFO/videos/1413776548731888/

istinomprotivlazi.com/component/k2/2249-...ceutskih-korporacija

webtribune.rs/privatni-lekar-otkrio-da-j...nise-sopstvenu-decu/

www.facebook.com/permalink.php?story_fbi...p;id=224380144568994

dnevnagazeta.rs/dvostruki-standardi-deca...igrantska-deca-mogu/

Убијени лекари
www.novi-svjetski-poredak.com/2018/02/02/ugledna-istrazivacica/


ДОКАЗ ИЗ ТОРЛАКА!

Као што је најављено, Грађанска иницијатива за необавезну вакцинацију представила је јавности документацију прибављену од института Торлак, којом се потврђује:
У актуелној епидемији, МИНИМУМ ШЕСТОРО деце је ОБОЛЕЛО од морбила непосредно НАКОН ВАКЦИНАЦИЈЕ ММР-ом!
Родитељи су преко купљених медија заплашени да ће им деца тешко оболети од малих богиња ако НЕ ПРИМЕ ММР ВАКЦИНУ, изложили су децу могућим нуспојавама вакцине, да би она од живог вируса садржаног у вакцини – оболела управо од малих богиња!
„Струка“ те случајеве убраја у статистику и користи како би друге родитеље плашила епидемијом и наговарала да своју децу исто тако „заштите“!

Издвојили смо неке од случајева, а цела документа можете видети на страници Иницијативе

pravdaipravo.org/2018/02/01/dokaz-iz-torlaka/

sladjanavelkov.wordpress.com/2014/02/23/...c-izazivaju-bolesti/
sr-rs.facebook.com/notes/sladjana-velkov...e/10151793010959974/
vakcinainfo.org/2017/02/26/trece-oko-pis...-jovana-stojkovic-2/

www.novi-svjetski-poredak.com/2013/05/29...oj-svojoj-povijesti/
Последња измена: 14 мар 2018 06:59 Написао: .

14 мар 2018 07:00 Odg: Opasnosti vakcinacije - sve na jednom mestu #9017

 • Lorimer
Случај Торлак

''*Od marta 2003. godine, Vlada Republike Kazahstan je prešla na kupovinu BCG vakcine srpske proizvodnje ( Torlak Institut za imunologiju i virusologiju ) bilo je 1282 neželjene reakcije od te vakcine. Zbog toga je ministarstvo zdravlja u decembru 2005. i 2006. isplatilo 83 odštete roditeljima djece u ukupnom iznosu od 4,9 miliona tenge (u dvije rate 3,1 milion + 1,8 milion). Od februara 2004. Torlakovu vakcinu nijesu koristili.

Od marta 2005. djeca Kazahstana su vakcinisana BCG vakcinom Japanske laboratorije BCG (Tokio) bilo je dosta neželjenih reakcija većinom tuberkuloza kostiju''.

www.bebamur.com/blog/vakcina-savjesti


Bil Gejts je u Indiji tuzen zbog vakcinisanja dece stetnim, eksperimentalnim HPV vakcinama. Takodje je optuzen da je u Cadu, njegova fondacija nasilno vakcinisala decu eksperimentalnim vakcinama protiv meningitisa, bez obavestenja roditelja, a decu su lagali da ako ne prime vakcinu, nece moci da nastave skolovanje. Optuzen je i da je u Pakistanu vakcinisao decu netestiranim Polio vakcinama posle koje su deca masovno dobijala akutnu flacidnu paralizu, koja je mnogo opasnija od same decije paralize.

Izvor: www.naturalnews.com/052265_vaccine_exper...ill_Gates_India.html

Takodje je pred kamerama izjavio da su vakcine i usluge oko reproduktivnog zdravlja, odlican nacin da se populacija smanji za 10-15%."Pri tome je najavio da Makedonija moze biti jedna od pet zemalja u svetu koja ce uci u program Bila i Melinde Gejts, cime ce celokupna zenska populacija svih uzrasta biti vakcinisana novom devotovalentnom HPV vakcinom."

novamakedonija.com.mk/NewsDetail?title=Нова-деветвалентна-вакцина-за-ХПВ-ќе-се-применува-во-Македонија&id=448feaf5-fd84-4a69-920e-4b6ec17d7802

www.facebook.com/dr.sladjana.velkov/posts/10215312989320279
 • Страна
 • 1
Opština Arilje.  © 2005 - 2018