Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Конкурси Јавни конкурс у области пољопривреде
Јавни конкурс у области пољопривреде
Актуелности - Конкурси

Грб општине АриљеОпштина Ариље у 2013 години спроводи мере подршке ради унапређења пољопривредне производње у општини Ариље. Мере подршке су дефинисане у оквиру програмског дела Буџета Општине Ариље за 2013 годину у оквиру следећих програма и пројеката:

  • Програм 1.1. Модернизација и унапређења пољопривредне производње
    • Пројекат: Набавка садног материјала у воћарству
    • Пројекат: Подршка орgaнској производњи малине
  • Програм 1.4. Стручна помоћ, едукација и информисање пољопривредника
    • Пројекат: Студијске посете за пољопривреднике
    • Пројекат: Посете сајмовима пољопривреде за пољопривреднике

За потребе спровођења наведених пројеката, Општина Ариље спроводи Јавни конкурс, ради избора корисника који ће учествовати у наведеним пројектима. На Јавном конкурсу право учешћа имају носиоци породичног пољопривредног gaздинства који се налазе у активном статусу.

Пријава на конкурс се врши подношењем попуњеног пријавног обрасца, који је саставни део јавног конкурса и прописане додатне документације, преко писарнице Општинске управе Општине Ариље, најкасније до 13 маја 2013 године до 10 часова за посету сајму пољопривреде у Новом Саду, односно до 28 маја 2013. године до 10 часова, за све остале намене.

Детаљне информације о Јавном конкурсу, обавезама учесника, начину одабира и критеријумима за одабир корисника, као и обрасци за пријаву на Јавни конкурс могу се добити у Одсеку за локални економски развој, Општинске управе општине Ариље, у току трајања јавног конкурса, сваког радног дана од 08 до 14 часова (зграда Општинског услужног центра – први спрат).

Преузмите јавни конкурс.


Новији чланци:
">Јавни позив за реализацију програма "Менторинг за 100 новооснованих и постојећих МСПП"

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018