Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Конкурс за графичко решење визуелног идентитета мреже прЕУговор Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  среда, 11 септембар 2013 01:54

ЦИНСМрежа шест организација цивилног друштва „прЕУговор“ основана на иницијативу БЦБП позива све заинтересоване да пошаљу своје радове на конкурс за решење визуелног идентитета мреже.

прЕУговор“ је мрежа шест организација цивилног друштва из Србије, формирана маја 2013. године са мисијом да надгледа спровођење политика из области владавине права (поглавље 23) и слободе безбедности и правде (24) и предлаже мере за унапређење стања, користећи процес ЕУ интеграција за остварење суштинског напретка у даљњој демократизацији Србије.

Мрежа прЕУговор је основана на иницијативу Београдског центра за безбедоносну политику (БЦБП) и чини је још пет организација цивилног друштва: Центар за примењене европске студије (ЦПЕС), Група 484, АСТРА, Транспарентност Србија (ТС) и Центар за истраживачко новинарство Србије (ЦИНС).

Рок за слање предлога је 20. септембар 2013. године у 12 сати.

Наградни фонд је 500 еура.

Контакт: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

ЛОГОТИП

  • - Мрежа организација „прЕУговор“
  • - латиница / ћирилица
  • - српски / енглески
  • - црно-бела и колор варијанта

Предложено решење треба да се састоји од 3 варијанте комбинација знака – визуелног идентитета и исписа Мрежа „прЕУговор“ на ћирилици, латиници и на енглеском језику „преЕУнап“.

Такође су потребна решења за изглед меморандума мреже за саопштења за медијско представљање, дописе и публикације.

У погледу геометријског облика не постоје посебна ограничења, осим општих ограничења да решење визуелног идентитета не сме бити вулгарно, спорно или забрањено, док његова величина мора омогућити свакодневну употребу и примену.

Напомена: Аутор/ка победничког решења приликом преузимања награде (потписивања уговора) прихвата чланове уговора да је решење оригинално, и у случају спора са трећим лицем, везано за оригиналност решења, самостално сноси целокупну правно материјалну одговорност. Прихваћено решење постаје власништво Мреже, аутор/ка прихвата одрицање од свих ауторских права, односно интелектуалног власништва, те исто преноси на Мрежу, која има право даљег неограниченог располагања истим.

(Извор: безбедност.орг)

 

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018