Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Конкурси Јавни конкурс у области пољопривреде
Јавни конкурс у области пољопривреде Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  среда, 16 октобар 2013 11:14

Општина АриљеОпштина Ариље у 2013 години спроводи мере подршке ради унапређења пољопривредне производње у општини Ариље. Мере подршке су дефинисане у програмском делу Буџета Општине Ариље за 2013 годину у оквиру пројеката „УСПОСТАВЉАЊЕ ПИЛОТ ЗАСАДА МАЛИНЕ ЗА ПЛАСМАН У СВЕЖЕМ СТАЊУ“.

Програм пројекта:

Обезбеђивање 2000 садница малине сорте Туламин по једном одабраном кориснику, за садњу у јесен 2013. Укупно 40 000 садница.

За потребе спровођења пројекта, Општина Ариље спроводи Јавни конкурс, ради избора корисника који ће учествовати у пројекту. На Јавном конкурсу право учешћа имају носиоци породичног пољопривредног gaздинства који се налазе у активном статусу.

Пријава на конкурс се врши подношењем попуњеног пријавног обрасца, који је саставни део јавног конкурса и прописане додатне документације, преко писарнице Општинске управе Општине Ариље, најкасније до 23 октобра 2013 године до 15 часова.

Детаљне информације о Јавном конкурсу, обавезама учесника, начину одабира и критеријумима за одабир корисника, као и обрасци за пријаву на Јавни конкурс могу се добити у Одсеку за локални економски развој, Општинске управе општине Ариље, у току трајања јавног конкурса, сваког радног дана од 08 до 14 часова (зграда Општинског услужног центра – први спрат).

 

Преузмите:

1. Текст јавног конкурса

2. Образац пријаве

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018