Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Сертификација општина - рок 16. октобар Штампа Ел. пошта

сертификација

Национална Алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) у сарадњи са Министарством економије и регионалног развоја, Америчком агенцијом за међународни развој (УСАИД) и Агенцијом за страна улагања и промоцију извоза (СИЕПА) позива све заинтересоване општине да се укључе у Програм Цертификације општина са повољним пословним окружењем.

Јавни позив је отворен од 2.октобра, а право учешћа на конкурсу имају све заинтересоване локалне самоуправе у Србији. Рок за достављање пријава је 15 дана од дана објављивања јавног позива (рок почиње од дана објављивања, 2. октобра и завршава се закључно са 16. октобром 2009.године).

Пријаву и пратећу документацију доставити поштом најкасније до 16.10. на адресу НАЛЕД-а, Зетска 4а/2, 11000 Београд, или на e-mail адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Општине-кандидати пријавни формулар и осталу документацију могу преузети са сајта НАЛЕД-а www.naled-serbia.org.

Додатне информације се могу добити на бројеве телефона: 011/3347 634; 3349 899 и путем e-mail адресе Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , радним даном од 9:00 до 17:00 часова.

 

Анкета о капиталним пројектима

Анкета о капиталним пројектима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018