Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Конкурси Конкурс за пројекте у области туризма
Конкурс за пројекте у области туризма
Актуелности - Конкурси

ГрбМинистарство финансија и привреде објавило је данас Јавни конкурс за доделу субвенција и дотација за финансирање пројеката развоја туризма у 2013. години.
За финансирање пројекта промоције и унапређења квалитета понуде и едукације у туризму учешће средстава Министарства може износити највише 50 одсто укупне вредности пројекта. Корисници ових средстава могу остварити право за реализацију истог пројекта највише три пута.


Суфинансирање ових пројеката у првој години реализације може бити највише 50 одсто, у другој години највише 30 одсто, и у трећој години највише 10 одсто од укупне вредности пројекта.

Учешће средстава Министарства у финансирању пројеката намењених промоцији Србије као туристичке дестинације, унапређењу и реализацији статистичких истраживања, развоју јавних набавки, изради документације, изградњи и унапређењу комуналне инфраструктуре, као и уређењу грађевинског земљишта, може износити 100 одсто укупне вредности пројекта. Средства се такође могу користити и за суфинансирање пројеката, који се финансирају из фондова ЕУ и других иностраних донатора.

Захтеви за коришћење свих дотација, као и субвенција за пројекте промоције и унапређења квалитета понуде туристичких места, регија и простора, као и пројекте едукације у туризму подносе се закључно са 30. мартом 2013. године, а за остале наведене програме до 1. септембра 2013. године.

У року од 30 дана од дана истека рока за подношење пријава, листе вредновања и рангирања пројеката утврђује комисија коју решењем образује министар надлежан за послове туризма.

Ранг листе пројеката ће бити објављене на званичној интернет презентацији Министартва (www.mfp.gov.rs).

Све додатне информације о Конкурсу могу се добити путем линка http://www.turizam.mfp.gov.rs/index.php/ср/2010-02-11-17-29-42

 


Новији чланци:
  • 20/05/2013 - Рок за пријаву: понедељак, 17. јун 2013.Овај јавни позив за реализацију менторинг програма спроводи Национална агенција за регионални развој у сарадњи са партнерским орgaнизацијама и центрима у Суботици, Зрењанину, Новом Саду, Руми, Београду, Пожа…
">Јавни позив за реализацију програма "Менторинг за 100 новооснованих и постојећих МСПП"
  • 13/05/2013 - Јавни конкурс у области пољопривреде
  • 21/02/2013 - Финансијска подршка за инвеститоре у Србији
  • 15/02/2013 - Унапређење положаја особа са инвалидитетом
  • 14/02/2013 - Наставак јавних позива за финансирање иновативних компанија кроз Програм раног развоја и Програм суфинансирања иновација Фонда за иновациону делатност

  •  
    Општина Ариље.  © 2005 - 2018