Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Конкурси Финансијска подршка за инвеститоре у Србији
Финансијска подршка за инвеститоре у Србији
Актуелности - Конкурси
Чланак написао/ла: администратор ,  четвртак, 21 фебруар 2013 18:33

ГрбОбјављен је XВИИИ Јавни позив за доделу бесповратних финансијских средстава за директне инвестиције XВИИИ Јавни позив за доделу бесповратних финансијских средстава за директне инвестиције.
На основу члана 20. Уредбе о условима и начину привлачења директних инвестиција („Службени гласник РС” број 20/2012, 123/2012 и 14/2013), Агенција за страна улаgaња и промоцију извоза Републике Србије (СИЕПА) расписала је 18. по реду Јавни позив за доделу бесповратних финансијских средстава за директне инвестиције привредним друштвима која реализују инвестиционе пројекте у производном сектору, сектору услуga које могу бити предмет међународне трговине или стратешке пројекте из области туризма.

Средства се не могу доделити за инвестиционе пројекте у области примарне пољопривредне производње, трговине, угоститељства, производње угља и синтетичких влакана.

Рок за слање пријава за доделу средстава по овом јавном позиву је до 1. марта 2013. године. Документација достављена након истека овог рока неће се узимати у обзир.

Сву неопходну документацију и више информација наћи ћете на страници намењеној финансијској подршци за инвеститоре.


Новији чланци:
">Јавни позив за реализацију програма "Менторинг за 100 новооснованих и постојећих МСПП"
  • 13/05/2013 - Јавни конкурс у области пољопривреде

  •  
    Општина Ариље.  © 2005 - 2018