Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Кредити и субвенције Кредитна линија Холандске развојне банке ФМО за мала и средња предузећа у Србији
Кредитна линија Холандске развојне банке ФМО за мала и средња предузећа у Србији Штампа Ел. пошта

Комерцијална банкаХоландска развојна банка ФМО и Комерцијална банка Београд потписале су уговор о кредитној линији у износу од 20 милиона евра за развој малих и средњих предузећа у Србији. Овим кредитом ФМО жели да стимулише развој сектора МСП, који би моgaо да преузме водећу улогу у привредном развоју и снижавању стопе незапослености. Комерцијална банка ће кроз своју раширену мрежу филијала и експозитура омогућити да кредити под повољнијим условима, буду доступни предузећима у целој земљи.

Са инвестиционим портфолиом од 6,3 милијарде евра, Развојна банка ФМО је једна од највећих билатералних развојних банака, која улаже новац у пројекте приватног сектора на тржиштима у развоју, водећи се убеђењем да јак приватни сектор води ка економском и друштвеном развоју. Њихове инвестиције усмерене су на три сектора, за које се сматра да имају велики развојни потенцијал: финансијске институције, енергија и агробизнис.

Детаљније овде.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018