Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Позив младима из златиборског округа Штампа Ел. пошта

Европска Унија

Пословно-технолошки инкубатор техничких факултета Београд и Бизнис инкубатор центар Ужице реализују пројекат Подршка предузетничким активностима младих у оквиру Програма прекограничне сарадње Републике Србије и Босне и Херцеговине, уз финансијску подршку Европске заједнице.

Пројекат реализују Пословно-технолошки инкубатор техничких факултета Београд као водећи партнер и Бизнис инкубатор центар Ужице (са ове стране границе), и БИТ центар Тузла као водећи партнер и Универзитет у Тузли (са друге стране границе).

Позивамо младе из Златиборског округа да нам се придруже и користе наше услуге: Захваљујући финансирању Европске Уније у оквиру овог пројекта нудимо низ бесплатних тренинга у сфери предузетништва и започињања бизниса, бесплатно финансијско и правно саветовање, помоћ у заштити интелектулне својине, праксу у успешним фирмама, повезивање са важним партнерима (од научноистраживачких до финансијских институција) као и прекограничну сарадњу.

Да бисте користили наше услуге молимо попуните Анкету.

У циљу што свеобухватније подршке младима у региону, подршку пројекту пружају град Ужице, Висока пословно- техничка школа, НСЗ – Филијала у Ужицу, Регионална развојна агенција „Златибор“ и Регионална канцеларија за младе.

Позив младима из златиборског округаПозив младима из златиборског округа

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018