Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Почетна Актуелности Обавештења Јавна презентација урбан. пројекта
Јавна презентација урбан. пројекта Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  среда, 15 јун 2011 07:02

Средњи грб Ариља

Обавештавају се грађани, предузећа, јавне установе са подручја општине Ариље да општинска управа општине Ариље организује јавну презентацију урбанистичког пројекта за кат.парцелу бр. 35/3 ко Ариље (инвеститор Шаптовић Чедомир). Јавна презентација ће трајати у периоду од 15. јуна до 21. јуна 2011.године.

Урбанистички пројекат се може видети сваког радног дана у периоду у холу зграде Услужног центра, ул. Светог Ахилија 53 у Ариљу, у времену од 8 до 14 часова. Сва ближа обавештења и образложења, по потреби, даваће стручна служба ЈП "Дирекција за изградњу" која је уједно и обађивач урбанистичког пројекта.

Урбанистички пројекат обухвата катастарску парцелу бр. 35/3 КО Ариље са планираном наменом пословног простора, инвеститора Шаптовића Чедомира.

Током јавне презентације сва заинтересована лица и организације имају право да разгледају урбанистички пројекат, прегледају изложену документацију и ставе сугестије и примедбе на исти. Сугестије и примедбе на изложени урбанистички пројекат давати искључиво у писаној форми на за то припремљеним обрасцима који се могу узети на месту увида и у Служби за урбанизам општинске управе. Примедбе се предају писарници Општинског услужног центра, општинске управе Ариље до окончања јавне презентације, закључно са 21.06.2011. до 15 часова. Неуредне и неблаговремене примедбе биће одбачене.

Позивају се сви заинтересовани грађани, предузећа, јавне установе и организација да остваре увид у изложени пројекат како би својим примедбама и предлозима допринели да донесемо најбоља урбанистичка решења.

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ АРИЉЕ.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018