Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Истраживање ставова учесника у саобраћају о ризицима у саобрацају у Србији, дефинисање методологије, кључних проблема и праваца деловања
Истраживање ставова учесника у саобраћају о ризицима у саобрацају у Србији, дефинисање методологије, кључних проблема и праваца деловања Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  понедељак, 17 новембар 2014 08:42

Департман за саобраћај Факултета техничких наука у Новом Саду реализује студију "Истраживање ставова учесника у саобраћају о ризицима у саобрацају у Србији, дефинисање методологије, кључних проблема и праваца деловања", финансиране од Агенције за безбедност саобрацаја Републике Србије.

У земљама Европске уније препозната је озбиљност проблема и важност праћења ставова о ризицима у друмском саобраћају на свим нивоима орgaнизовања (република, градови, општине, односно окрузи или полицијске управе). Република Србија подржава нове тенденције у овој области и активно учествује у поменутој акцији.

Значај и дубина проблема захтевају шире друштвено уцешће, стоga Вас молимо да прузите подршку и активно учествујете у предложеном истраживању. Ваше учешће огледа се у попуњавању упитника који је доступан путем следећег линка:

 

httpс://доцс.гоогле.цом/формс/д/15ЗпМв1YДгЕТегqГпЛдои_о1QwРYТ6Х6итхКе9П9зП4к/виеwформ

Такође, Упитник се налази и на сајту Удружења за безбедност саобраћаја Србије, на следецем линку:

http://www.yubs.rs/Anketa.htm

 

 

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018