Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести ЈАВНУ ПОЗИВ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА ИЗГРАДЊУ СОЛАРНЕ ЕЛЕКТРАНЕ НА КАТ. ПАРЦЕЛИ БР. 804/2 КО ВИГОШТЕ-ПОГЛЕД
ЈАВНУ ПОЗИВ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА ЗА ИЗГРАДЊУ СОЛАРНЕ ЕЛЕКТРАНЕ НА КАТ. ПАРЦЕЛИ БР. 804/2 КО ВИГОШТЕ-ПОГЛЕД Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  среда, 19 новембар 2014 14:25

 

На основу члана 63. Закона о планирању и изградњи ("Службени гласник РС" бр. 72/09, 81/09, 24/11) и Правилника о начину јавне презентације урбанистичког пројекта ("Службени гласник РС" бр. 43/10)

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ АРИЉЕ

оглашава

ЈАВНИ ПОЗИВ
ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ
УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА
ЗА ИЗГРАДЊУ СОЛАРНЕ ЕЛЕКТРАНЕ
НА КАТ. ПАРЦЕЛИ БР. 804/2 КО ВИГОШТЕ-ПОГЛЕД

 

1.    ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА обавиће се у холу зграде Услужног центра, ул. Светог Ахилија 53 у Ариљу у периоду од 26.11. до 02.12.2014.г. сваког радног дана од 8 до 14 часова.
2.    Урбанистички пројекат разрађује изградњу соларне електране на кат. парцели бр. 804/2 КО Вигоште-Поглед, а инвеститор је ДОО "Радовић Енергy" из Ариља.
3.    Носилац израде предметног Урбанистичког пројекта је предузеће "Аксет" из Косјерића.
4.    У току одржавања јавне презентације службе за урбанизам Општинске управе општине Ариље даваће сва обавештења о урбанистичко архитектонском решењу Урбанистичког пројекта и сва релевантна обавештења о садржају јавне презентације.
5.    Заинтересована лица могу током јавне презентације да изврше увид у Урбанистички пројекат, као и да своје примедбе и сугестије на планирана решења у писаној форми доставе Опшинској управи општине Ариље, ул. Светог Ахилија 53, најкасније до 02. децембра 2014.г. (закључно са тим даном, до краја радног времена у 15 часова).

Позивају се сви заинтересовани грађани (нарочито они чије су парцеле обухваћене разрадом урбанистичког пројекта), предузећа, јавне установе и орgaнизација да остваре увид у изложени пројекат како би својим примедбама и предлозима допринели да донесемо најбоља урбанистичка решења.


Преузмите:

 

ОПШТИНСКА УПРАВА
ОПШТИНЕ АРИЉЕ

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018