Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Дани акредитације Дома здравља Ариље
Дани акредитације Дома здравља Ариље Штампа Ел. пошта
Чланак написао/ла: администратор ,  понедељак, 08 децембар 2014 08:26

У Дому здравља Ариље у току је процес акредитације.Тим екстерних оцењивача ће од 14.12. до16.12.2014. године оцењивати колико Дом здравља поштује и примењује standardе у процесима које захтева Агенција за акредитацију здравствених установа Србије.

Запослени у Дому здравља су препознали да је унапређење квалитета рада и безбедности нешто чему треба тежити, тако да свака Служба и сваки појединац да свој допринос унапређењу квалитета, односно у пружању што квалитетније здравствене заштите и здравствених услуga за све наше грађане.
Дом здравља Ариље за овај процес се припрема 6 месеци и све службе су биле у обавези да припреме документацију према задатим standardима и критеријумима и да обаве самооцењивање. Подршку Дому здравља Ариље у овом значајном процесу пружила је локална самоуправа, грађани, установе и донатори из наше средине.

Сама акредитација Дома здравља ће донети добробит нашим пацијентима у унапређењу квалитета пружених здравствених услуga који је по standardима за Домове здравља примарне здравствене заштите као и безбедности пацијената и здравствених радника, подржавајући Мисију и Визију Дома здравља Ариље.

Мисија Дома здравља Ариље:
Дом здравља Ариље је установа примарне здравствене заштите која је посвећена унапређењу здравља свих наших суграђана.

Визија Дома здравља Ариље:
Дом здравља Ариље видимо као установу примарне заштите у којој ћемо превенцију болести подићи на највећи могући ниво и допрети до свести сваког појединца и указати му на значај сопствене одговорности за здравље.

 

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018