Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести 6. меморијални раднички турнир "Нешо Пећинар"
6. меморијални раднички турнир "Нешо Пећинар"
Актуелности - Вести
??Чланак написао/ла:?? ??Марија Алексић?? ,  ••четвртак•, 27 •април• 2017 09:41•

Опште удружење предузетника Ариље у сарадњи са Спортским савезом општине Ариље орgaнизују од 15. до 28. маја 2017. турнир у малом фудбалу и баскету за предузећа и радње из Ариља, са идејом да се обоgaти друштвени и спортски живот Ариља, и да се у исто време привреда окупи око решавања животних проблема Ариљаца кроз хуманитарну акцију која би се спровела уз овај турнир. Сва средства прикупљена у току турнира биће усмерена за награде најуспешнијим ученицима у основним школама у општини Ариље, као и Средњој школи.

Време одржавања турнира:

Турнир се игра у Спортској хали у Градском парку, утакмице су радним даном од 18:00 до 21:30 часова, по потреби и викендом

 

Позивамо Вас да у овој акцију помогнете наступајући са својим екипом:

1.     на фудбалском турниру

2.     на турниру у бадминтону за жене

3.     у такмичењу у стоном тенису

4.     баскет 3 на 3 за мушкарце,

5.     али и уплатом новчаног износа у складу са могућностима.

Турнир се игра у 2 фазе: прва фаза је такмичење по групама (број група зависи од броја пријављених екипа), а друga фаза је елиминациона (четвртфинале, полуфинале и финале).

 

Пријављивање екипа:

Пријављивање екипа је до 9. маја, жреб за такмичење  је 12. маја у просторијама Удружења предузетника. Провера регуларности пријављених екипа обавиће се између 9. и 12. маја.

 

Критеријуми учешћа:

Чланови екипе могу бити само запослени у том привредном субјекту чије је радно место на територији општине Ариље – као доказ се користи радна књижица са уписаним датум почетка радног стажа не каснијим од 1. априла 2017., или М-А образац из система Централног регистра обавезног социјалног осигурања.

Фудбалску екипу може пријавити свака радња или предузеће из Ариља, или се могу удружитинајвише 3 привредна субјекта да би направили једну екипу.

Баскет екипу могу чинити 5 играча запослених у једном привредном субјекту, од којих 4 играча могу бити у протоколу за меч.

За бадминтон, екипу чине 3 играчице из једне фирме, на терену су у сваком тренутку 2 играчице. Једна фирма може пријавити више екипа.

Примењују се правила са 5 играча + голман, за турнир се може пријавити од 6 и више играча (неограничен број), а за сваку утакмицу региструје се највише 10 играча.

 

Котизација:

За учешће своје екипе, привредни субјект уплаћује котизацију у износу од минимум 10.000 динара, за екипе састављене од 2 привредна субјекта, котизација је 14.000, а за екипе састављене од 3 привредна субјекта котизација је 18.000  динара – овако прикупљена средства биће расподељена у складу са постављеним хуманим циљем.

Котизација за екипе женског бадмингтона је 3.000 динара.

Котизација за такмичаре у стоном тенису је 3.000 динара по предузећу.

У истом периоду биће орgaнизовано такмичење у  баскету 3 на 3 за мушкарце. Котизација за учешће у овим такмичењима је 6000,00 динара. Једну екипу могу чинити запослени из једног привредног субјекта.

Екипе које не уплате котизацију пре одржавања жреба неће се сматрати пријављеним и неће бити уврштени у жреб.

Позивамо све привредне субјекте да на текући рачун 160-252493-70 уплате и већи износ котизације како бисмо у што већој мери помогли суграђанима.

Појединачни правилиници за свако такмичење ће бити достављени накнадно.

 

Обезбеђене су робне награде за победнике, другопласирану и трећепласирану екипу и за најбољег играча.

За више информација, контактирајте Удружење предузетника на 896-614.

Турниром руководи орgaнизациона комисија коју чине: Жарко Стефановић,  Зоран Тодоровић, Милутин Стефановић, и Мирјана Милутиновић

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018