Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Ариље се прикључило пројекту Поносна картица 2018 за мајке са троје и више деце
Ариље се прикључило пројекту Поносна картица 2018 за мајке са троје и више деце
Актуелности - Вести
??Чланак написао/ла:?? •администратор• ,  ••четвртак•, 19 •април• 2018 09:07•

 

 

Ариље се прикључило пројекту Поносна картица 2018 за мајке са троје и више деце
У циљу подршке вишедетним породицама општина Ариље  се потписивањем уговора о пословно-техничкој сарадњи прикључила реализацији пројекта Поносна картица 2018 "Цена минус за 3+", који спроводи Покрет за децу ТРИ ПЛУС из Чачка. Ради се о картицама које су именоване на мајке са троје и више деце, са којима оне могу остварити попусте у продавницама, јавним установама и услужним радњама.


Тим поводом председник општине Ариље, Зоран Тодоровић, потписао је са председником Покрета за децу "ТРИ ПЛУС", Владицом Гавриловићем, уговор о пословно-техничкој сарадњи, којим се локална самоуправа обавезала на финансирање израде сваке картице, као и на прикупљање пријава и административно-техничке послове на подели картица. Мајке које имају троје или више деце, од којих је бар једно малолетно, са пребивалиштем на територији општине Ариље, неопходно је да се пријаве за Поносну картицу, док ће у међувремену на локалу бити склопљени уговори са привредним субјектима који желе да се укључе у пројекат. Уз Поносну картицу, свака мајка ће добити и флајер са радњама у којима може да оствари попуст.


Пријаве ће се вршити почев од понедељка 23. априла до 1. маја, у интервалу од 08-14х, у Услужном центру Општине Ариље. За више информација контактирати координаторку на пројекту, Миљану Симановић  на телефон 031/ 315 0143.


Реализација пројекта обавља се у сарадњи са локалним самоуправама (које покрету достављају имена мајки са троје и више деце) и Покрета за децу ТРИ ПЛУС (који је потписник уговора са правним субјектима о попусту). Поделу картица врши локална самоуправа, а са истима ће мајке остварити попусте у у продавницама, јавним установама, услужним радњама.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018