Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Књиге најбољима
Књиге најбољима Штампа Ел. пошта

Књиге најбољима

Скупштина општине Ариље, по традицији, најбољим ученицима осмих разреда и завршних разреда средње школе дарује књиге на Видовдан. Тим поводом је и ове године, 28. јуна у сали Соколског дома, орgaнизована пригодна свечаност на којој је председница општине, др Мирјана Авакумовић, одличним ученицима честитала на постигнутом успеху у основном и средњем образовању и уручила им књиге и захвалнице.

Обраћајући се младима, пожелела им је успех у даљем школовању, као и да се врате у Ариље и допринесу да ова средина буде још пожељнија за живот. Поред председнице, одличним ученицима на постигнутом успеху честитали су заменик председника општине, проф. др Светислав Петровић и начелница општинске управе Биљана Аћимовић.

У четири основне школе, са одличним успехом осми разред завршило је 65 ученика, од којих 42 у ОШ "Стеван Чоловић" у Ариљу, 14 у ОШ "Јездимир Трипковић" у Латвици, 6 у ОШ "Ратко Јовановић" у Крушчици и 3 у ОШ "Бреково" у Брекову. Међу одличним ученицима у овој генерацији је 18 носилаца Вукове дипломе, 15 у Основној школи у Ариљу, и по један у Латвици, Крушчици и Брекову.

Са одличним успехом четврти разред Средње школе "Свети Ахилије" завршио је 61 ученик, а вуковци су Стефан Пеливановић и Стефан Мићић који је ове године проглашен за ђака генерације.

Knjige najboljima
Књиге најбољимаСа одличним успехом четврти разред Средње школе "Свети Ахилије" завршио је 61 ученик.
Књиге најбољима
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018