Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Одржана редовна седница Општинског већа
Одржана редовна седница Општинског већа Штампа Ел. пошта

Одржана редовна седница Општинског већа

На 23. седници Општинског већа која је одржана 10. јуна, разматрано је 25 тачака. Највећи број тачака односио се на извештаје о раду и финансијске извештаје основних школа, Средње школе "Свети Ахилије, Народне библиотеке, Дечјег вртића и Дирекције за изградњу.

Поред тоga, разматран је извештај о пословању и Програму пословања ЈКП " Регионална санитарна депонија Дубоко ", извештај о остварењу и утрошку средстава самодоприноса прикупљених у 2009. години, предлог Годишњег плана коришћења средстава прикупљених у 2010.години, као и предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о оснивању ЈП "Дирекција за изградњу". Утврђивање предлоga Одлуке о завршном рачуну буџета општине Ариље за 2009. годину, и давање сагласности на Одлуку о утврђивању цене воде ЈКП "Зелен".

Чланови већа су по свим овим тачкама имали истоветан став, тако да су све тачке усвојене једногласно.

На овој седници Већа којом је председавала председница општине, др Мирјана Авакумовић једногласно је усвојена препорука са конференције из Црне Горе за јачање квалитета локалног управљања. Председник Скупштине општине, др Момо Плазинчић, који је присуствовао конференцији у Будви информисао је чланове већа о садржају састанка и закључцима који су усвојени као препорука. О свим овим темама ће поново бити речи на скупштинском заседању које је заказано за 15.6.2010. године, и о њима ће одборници донети коначну одлуку.

Održana redovna sednica Opštinskog većaОдржана редовна седница Општинског већа
Одржана редовна седница Општинског већаНајвећи број тачака односио се на извештаје о раду и финансијске извештаје основних школа, Средње школе "Свети Ахилије, Народне библиотеке, Дечјег вртића и Дирекције за изградњу.
Одржана редовна седница Општинског већа
Одржана редовна седница Општинског већа
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018