Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести На Општинском већу разматрана Студија
На Општинском већу разматрана Студија Штампа Ел. пошта

На Општинском већу разматрана Студија

Седница Општинског већа поводом јавне расправе о Студији о процени утицаја Пројекта бране и акумулације Ариље – профил Сврачково, на животну средину одржана је 21. јула.

Разматрајући садржај студије чланови већа су једногласно донели закључак да се представницима Министарства животне средине и просторног планирања, данас на Јавној расправи, предају образложене примедбе и сугестије које се односе на студију утицаја са циљем да их у надлежном министарству размотре и спрече штетне утицаје по нашу животну средину.

Чланови стручног тима Милан Петровић, самостални стручни сарадник за просторно планирање и Зоран Радојевић, самостални стручни сарадник за урбанизам, су заједно са општинским руководством, детаљно разматрали и анализирали студију и на основу тоga ће од надлежног министарства затражити одговоре о питању надлежности и обавеза везаних за очување и заштиту животне средине у Ариљу.

Сви заинтересовани за ову тему, могу доћи данас у 13 сати на Јавну расправу у салу Соколског дома.

Opštinsko većeОпштинско веће
Општинско већеСедница Општинског већа поводом јавне расправе о Студији о процени утицаја Пројекта бране и акумулације Ариље – профил Сврачково, на животну средину одржана је 21. јула.
Општинско веће
Општинско веће
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018