Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Стонотениски камп у Ариљу
Стонотениски камп у Ариљу Штампа Ел. пошта

Стонотениски камп у Ариљу

Данас се у Ариљу завршава први стонотениски камп који је започео 14. јула, а затим следи и други , који ће се одржати у периоду од 23. јула до 1. августа. Орgaнизатор кампа је стонотениски клуб Ариље, у коме учествују деца из Крагујевца, Ужица и Ариља, а за који дан придружиће им се и деца из Лепосавића, са Косова.

По речима тренера Жељка Димитријевића и Радована Мијаиловића, тренинзи се одвијају у добрим условима и доста се ради на техници стонотениске игре и на кондицији. Зато им је жао што се за овај камп није пријавио већи број учесника. Уосталом, убудуће се више мора радити на популарисању овог спорта, како би клуб окупио неке нове младе снаге, истичу тренери.

Овај камп има за циљ приближавање средина и зближавање деце кроз спортске активности и популаризацију спорта уопште. Искуство и друgaрство које су стекли током овог кампа деци ће сигурно остати у лепом сећању.

Stonoteniski kamp u AriljuСтонотениски камп у Ариљу
Стонотениски камп у АриљуДанас се у Ариљу завршава први стонотениски камп који је започео 14. јула, а затим следи и други , који ће се одржати у периоду од 23. јула до 1. августа.
Стонотениски камп у Ариљу
Стонотениски камп у Ариљу
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018