Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Од идеје до стварности
Од идеје до стварности Штампа Ел. пошта

Од идеје до стварности

Свечани пријем за учеснике прве Ариљске летње школе младих музичара, Арлем 2010. орgaнизовали су представници локалне самоуправе, 27. јула, у сали Општинског суда. Речи добродошлице, деци и њиховим професорима, упутио је др Момо Плазинчић, председник Скупштине општине. Он је том приликом, нагласио да су идеју професора о орgaнизовању Школе, заједнички подржали представници општинског руководства и захвалио се на разумевању и подршци групе ариљских привредника и установе Народна библиотека.

Профосори Школе, Младеновићи, Наталија, Милица, Милутин и Драгутин су са своје стране, изнели утиске и захвалили се свима који су помогли да идеја о Школи постане стварност: –Драго нам је што смо у овом тихом и мирном окружењу, divне природе, изванредне климе и могућности за рекреацију успели да орgaнизујемо наставу класичне музике и деци омогућимо да науче нешто ново. Посебно истичемо да су ретке прилике као што је ова, да се класична музика прикаже у свој својој лепоти. Нарочито нам је драго што се све ово дешава у малом месту као што је Ариље.

Искрено и са пуно утисака, о претходној недељи проведеној у Школи, говорила су деца која кажу да ће им у сећању остати река Рзав, плажа, нове музичке лекције а нарочито нова пријатељства…

Od ideje do stvarnostiОд идеје до стварности
Од идеје до стварностиСвечани пријем за учеснике прве Ариљске летње школе младих музичара, Арлем 2010. орgaнизовали су представници локалне самоуправе, 27. јула, у сали Општинског суда.
Од идеје до стварности
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018