Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Пети Стреет баскет турнир Штампа Ел. пошта

Стреет баскет 2010

Стреет баскет турнир, ове године, биће одржан 14. и 15. августа, на Градском тргу у Ариљу. Организатор, Клуб Демократске Омладине Ариље, овом манифестацијом жели да помогне у ширењу спортског духа и толеранције међу младима. До сада је најављено учешће око 25 екипа из целе западне Србије, Шапца, Коцељева, Малог Зворника…

 

Првог дана, екипе 3+1, завршавају елиминациони круг, а потом следи борба до финала, 15. августа. Најбоље у овом екипном такмичењу , тројкама и закуцавању очекују вредне робне и новчане награде. Као и у претходних четири године, и ове се очекује присуство бројних навијача, између осталог и због тога што је у Ариљу, током лета, доста младих.

Такође, гости Ариља, овим поводом, биће чланови 40-так клубова ДС-а са територије западне Србије. Зато организатори, 15-так младих активиста ДС-а у Ариљу, ништа не препуштају случају. Обилазе спонзоре, активни су у припреми промотивног материјала, организују смештај за госте, месец дана унапред. Такође, најављују посету и подршку високих функционера из Београда.

Street basket 2010Стреет баскет 2010
Стреет баскет 2010Фотографија са прошлогодишњег Стреет баскет турнира у Ариљу.
Стреет баскет 2010
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018