Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Одржана седница Општинског већа
Одржана седница Општинског већа Штампа Ел. пошта

Одржана седница Општинског већа

Јуче је у згради општине одржана 26. седница Општинског већа. На Дневном реду ове седнице, којом је председавала, др Мирјана Авакумовић, председница општине, било је 20 –ак тачака из више области које су чланови Већа разматрали и усвојили.

Они су разматрали извештај о раду Општинске управе као и извештаје о раду следећих инспекција: комуналне, еколошке, грађевинске, инспекције за путеве, саобраћајне и општинске просветне инспекције за 2009. годину.

На Дневном реду ове седнице било је и неколико предлоga Одлука: о измени Статута општине Ариље, измени Одлуке о расписивању општинског референдума, обезбеђењу средстава у буџету општине Ариље за реализацију Пројекта реконструкције општинске зграде, о усвајању Споразума о сарадњи градова и општина, као и предлог Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине општине Ариље за 2010. годину. Поред ових и сличних питања, решавани су и појединачни захтеви грађана који су се обратили општини ради финансијске помоћи.

Највећи број тачака усвојен је једногласно, а оне ће поново бити тема наредне седнице Скупштине општине Ариље и о њима ће се изјашњавати одборници.

Чланови већа били су једногласни да наша општина упути помоћ општини Краљево у циљу санирања штете од последица земљотреса.

Održana sednica Opštinskog većaОдржана седница Општинског већа
Одржана седница Општинског већаНа Дневном реду ове седнице, којом је председавала, др Мирјана Авакумовић, председница општине, било је 20–ак тачака.
Одржана седница Општинског већа
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018