Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Почетна Актуелности Вести Сајам локалне самоуправе
Сајам локалне самоуправе Штампа Ел. пошта

Сајам локалне самоуправе

Други сајам локалне самоуправе Републике Србије који се одржава од 10. до 12. новембра у “Хали спортова“ на Новом Београду, у организацији Министарства за државну управу и локалну самоуправу, града Београда, општине Нови Београд и Сталне конференције градова и општина, свечано је отворио председник Републике Србије Борис Тадић.

На свечаном отварању Сајма присутнима су се обратили и министар за државну управу и локалну самоуправу Милан Марковић, градоначелник Београда Драган Ђилас и председник Сталне конференције градова и општина Саша Пауновић.

Сајам је прилика да градови и општине у Републици Србији прикажу своје активности и представе своје ресурсе и потенцијале за све заинтересоване компаније, инвеститоре и донаторе. Током Сајма организују се и округли столови и тематски догађаји са темама које су од значаја за развој локалних самоуправа у Србији.

Sajam lokalne samoupraveСајам локалне самоуправе
Сајам локалне самоуправеОпштина Ариље је своје представљање заснива првенствено на туристичким потенцијалима и могућностима.
Сајам локалне самоуправе
Сајам локалне самоуправе
Сајам локалне самоуправе

Сајам је окупио 90 локалних самоуправа, које представљају своје привредне, културне и туристичке потенцијале.

Општина Ариље учествује на заједничком штанду са општинама Косјерић, Пожега, Ивањица и Нова Варош и своје представљање заснива првенствено на туристичким потенцијалима и могућностима, и представници општине су искористили прилику да са осталим градовима и општинама размене искуства и примере добре праксе.

Председник Србије Борис Тадић, након уводног обраћања, обилазећи штандове разговарао је са представницима локалних самоуправа о актуелним проблемима у локалним самоуправама.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018