Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Помоћ Краљеву Штампа Ел. пошта

Помоћ Краљеву

Хуманитарни фудбалски турнир са намером да се подрже и помогну спортски пријатељи у Краљеву, одржан је 13. и 14. новембра у Ариљу. Ову лепу спортску манифестацију организовали су управа и и ентузијасти ариљске Школе фудбала.

На турниру је учествовало 25 екипа из Чајетине, Бајине Баште, Пожеге, Гуче, Чачка… Екипе су биле састављене од дечака узраста од шест до десет година. Утакмице су игране на отвореним спортским теренима, по лепом времену.

Другог дана турнира домаћини су угостили 62 деце из Краљева и око 20-так родитеља. Осим срдачног дочека, гостима су тога дана обезбеђени пригодни поклони.

Pomoć KraljevuПомоћ Краљеву
Помоћ КраљевуДругог дана турнира домаћини су угостили 62 деце из Краљева и око 20-так родитеља.
Помоћ Краљеву

Сви учесници турнира, публика и грађани одвајали су добровољне новчане прилоге за помоћ деци Школе фудбала у Краљеву, каже Радован Вранић тренер и један од главних иницијатора одржавања турнира и наставља:

Нисмо довољно свесни последица земљотреса и заиста сматрам да треба у овом моменту да помогнемо колико је у нашој моћи. Наши пријатељи у Краљеву тренирају око 500 дечака узраста од 6 до 14 година и надам се да ће им наша подршка, између осталог, дати снаге да наставе даље. Балон сала у којој ова деца тренирају је оштећена али не у великој мери с обзиром да се налази у непосредној близини грађевина у којима има смртно страдалих. Али, породичне куће ових дечака су доста страдале. Желео бих да се захвалим свим екипама које су дошле на турнир јер су учествовале у сезони лигашких такмичења, каже г. Вранић.

Фудбалски савез Србије похвалио је овакав гест Ариљаца доделивши захвалницу организаторима турнира.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018