Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Обележен светски дан борбе против АИДС-а
Обележен светски дан борбе против АИДС-а Штампа Ел. пошта

Обележен светски дан борбе против АИДС-а

Светски дан борбе против АИДС-а обележен је јуче и у Ариљу акцијом коју су орgaнизовали ученици Средње школе "Свети Ахилије" у сарадњи са Црвеним крстом из Ариља.

На главној улици и у холу средње школе били су постављени штандови са промотивним материјалом који је садржао најважније информације о вирусу ХИВ-а, начину његовог преношења и о томе како ga спречити. Заинтересованим пролазницима и ученицима дељени су флајери са овом темом а такође су и попуњавали анкету са циљем да се ближе упознају са овом темом.

Ученици који су орgaнизовали ову акцију били су гости на локалном радију, у емисији која је емитована уживо, у трајању од 45 минута. У овој емисији орgaнизован је и наградни квиз где су слушаоци одговарали на постављена питања на тему АИДС-а. Три слушаоца који су тачно одговорили на постављена питања добили су по две улазнице за филм "Шишање" који се приказује у ариљском Биоскопу.

Obeležen svetski dan borbe protiv AIDS-a
Обележен светски дан борбе против АИДС-аУ овој емисији орgaнизован је и наградни квиз где су слушаоци одговарали на постављена питања на тему АИДС-а.
Обележен светски дан борбе против АИДС-а
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018