Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Приредба у вртићу Креативна радионица
Приредба у вртићу Креативна радионица Штампа Ел. пошта

Приредба у вртићу Креативна радионица

У вртићу “Креативна радионица” орgaнизована је поводом Нове године приредба са малишанима за њихове родитеље. А децу која су била добра целу годину, обрадована су пакетићима које је лично поделио Деда Мраз, и у чијем друштву су деца имала прилику да покажу да треба да задржимо делић детета у себи чак и када одрастемо.

Јер ако не верујете у Деда Мраза и ако нисте добри током целе године нећете добити пакетић и имати прилику да чујете све те невероватне приче које нам је Деда Мраз причао и где нас је подсетио да је најлепше када празнике проведете у кругу својих најмилијих, То смо сазнали тако што је неколико пута поменуо своју Деда Мразицу и како воли њене колаче које му она спрема...

Priredba u vrtiću Kreativna radionicaПриредба у вртићу Креативна радионица
Приредба у вртићу Креативна радионицаДеца која су била добра целу годину, обрадована су пакетићима које је лично поделио Деда Мраз.
Приредба у вртићу Креативна радионица
Приредба у вртићу Креативна радионица
Приредба у вртићу Креативна радионица
Приредба у вртићу Креативна радионица

Деца су се смејала и постављала милион питања на које се чак и Деда Мраз збунио. На нека питања чак није знао ни одговоре, јер дете је нешто најлепше на свету.

Радознали су, истражују, ствари су им једноставније и онакве су какве заиста и јесу. Имају пријатеље и ништа им није тешко. Воле да се друже, да причају и да буду најбољи и највећи у свему. Имају сан да буду шта год пожеле и веровали или не у сваком од њих смо препознали велике људе који ће једног дана гледајући слику са Деда Мразом раширити осмех преко лица и сећати се тог дана као једним од лепших из свог детињства и желеће да и његово дете осети исту чар празника која нас све негде повезује...

Вртић „Креативна радионица” Вам жели срећну Нову годину и Божићне празнике и жели Вам да заувек будете дете :)

„Креативна радионица” на Facebook-у.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018