Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Почетна Актуелности Вести Поклон пакети за Импулс
Поклон пакети за Импулс Штампа Ел. пошта

Поклон пакети за Импулс

Четврту годину заредом, Друштво за помоћ особама са инвалидитетом “Импулс” Ариље, обрадује своје чланове поклон пакетима за Новогодишње и Божићне празнике.

Данас су у просторијама Друштва подељени пакети деци и одраслима, члановима Друштва. До Божића ће поклони бити уручени и оним члановима који, из здравствених разлога, не напуштају често своје домове. Припреме за ове активности одвијале су се неколико последњих месеци.

Наиме, ангажовањем чланова Друштва на хоби радионицама унутар удружења, израђене су поклон честитке, разноврсни сувенири, украси од глине, магнети и сл. Од тога су сакупљена одређена средства која су потом, делом утрошена за набавку поклон пакета. Ариљски привредници су помагали овакве активности Друштва од његовог оснивања а тако је било и ове године.

На данашњој свечаности, уприличеној овим поводом, сви поклони су се нашли испод окићене јелке, а Деда Мраз је обећао да ће на ову адресу доћи и идуће године.

Poklon paketi za ImpulsПоклон пакети за Импулс
Поклон пакети за ИмпулсНа данашњој свечаности сви поклони су се нашли испод окићене јелке, а Деда Мраз је обећао да ће на ову адресу доћи и идуће године.
Поклон пакети за Импулс
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018