Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Почетна Актуелности Вести Усвојен буџет за наредну годину
Усвојен буџет за наредну годину Штампа Ел. пошта

Усвојен буџет за наредну годину

Скупштина општине Ариље одржала је јуче двадесту седницу на којој је усвојила најважнију одлуку која се доноси у једној календарској години, а то је Одлука о буџету општине за 2011. годину.

Укупан буџет за 2011. годину износи 341 милион динара. Овај буџет мањи је од претходног, а планирани суфицит ићи ће за отплату главнице дуга. Скупштина је на овом скупштинском заседању разматрала, а затим усвојила још две буџетске тачке : Одлуку о четвртом ребалансу буџета општине за 2010. годину и Извештај о реализацији буџета за период од 1.1. до 30.11.2010. године.

Поред ових буџетских тема, Скупштина је усвојила Одлуку о матичном подручју општине Ариље, План зимског одржавања на локалним путевима и градским улицама општине Ариље за 2011. годину, Програм рада Фонда за финансијску подршку успешним ученицима и студентима за школску 2010/ 2011. годину, Одлуку о потврђивању чланства општине Ариље у Сталну конференцију градова и општина, и прихватила извештај Комисије о спроведеном општинском референдуму за увођење самодоприноса.

Usvojen budžet za narednu godinu
Усвојен буџет за наредну годинуСкупштина општине Ариље одржала је јуче двадесту седницу на којој је усвојила Одлуку о буџету општине за 2010. годину.
Усвојен буџет за наредну годину
Усвојен буџет за наредну годину
Усвојен буџет за наредну годину
 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018