Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#OstaniKodKuće
Почетна Актуелности Вести Ученички парламент помаже Краљеву
Ученички парламент помаже Краљеву Штампа Ел. пошта

Ученички парламент помаже Краљеву

Хуманитарно Караоке вече, у организацији Ученичког парламента Средње школе “Свети Ахилије, одржано је у среду, 29. децембра, у новој спортској хали у Ариљу. –На овим караокама, поред ученика Средње школе из Ариља, наступали су и гости, ученици Гимназије “Свети Сава” из Пожеге као и ученици Основне Школе “Стеван Чоловић” из Ариља, каже Милица Костић, ученица трећег разреда Гимназије из Ариља и чланица Ученичког парламента и наставља:

Укупно је наступало 23 такмичара, од тога четири дуета и један трио. Програм је био разноврстан, извођене су композиције страних и домаћих аутора. Најпре су сви такмичари отпевали по једну песму а потом је публика, на анкетним листићима, заокруживала свог фаворита. У други круг одабрано је пет учесника који су се потом надметали за титулу победника вечери.

Učenički parlament pomaže KraljevuУченички парламент помаже Краљеву
Ученички парламент помаже КраљевуУкупно је наступало 23 такмичара, од тога четири дуета и један трио.
Ученички парламент помаже Краљеву
Ученички парламент помаже Краљеву

Пре самог проглашења, свим учесницима програма, председник Ученичког парламента Миладин Марјановић поделио је захвалнице. После два и по сата програма, гласовима публике, изабрана је победница, Јелена Ћирковић, која је изводила композицију Наташе Беквалац, “Губим тло под ногама”. Она је уједно најмлађа учесница овог музичког програма и ученица петог разреда Основне школе из Ариља.

Прикупљена новчана средства у износу од 95.000,00 динара биће усмерена као помоћ Техничкој школи из Краљева за отклањање последица недавног земљотреса.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018