Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Мајстор виоле одржаће концерт у Ариљу
Мајстор виоле одржаће концерт у Ариљу
Актуелности - Вести

Средњи грб Ариља

Дејан Млађеновић, солиста светског гласа одржаће концерт у недељу, 31. јула у 20 часова у сали Соколског дома у Ариљу.

Он спада у ред инструменталиста који су остварили све оно што подразумева једна бриљантна уметничка каријера. Дипломирао је и магистрирао студије виоле на Универзитету уметности у Београду, у класи професора Петра Ивановића, а потом је магистрирао виолу у Паризу у класи професора Жерара Косеа као стипендиста француске владе, где је стекао и звање магистра камерне музике.

Последњих неколико година, као солиста, Дејан Млађеновић је одржао више од 150 концерата са многим значајним камерним ансамблима, гудачким и симфонијским оркестрима, као и познатим пијанистима код нас и у свету.

Заједно са њим на концерту камерне музике наступиће професори Младеновићи. Милица и Драгутин Младеновић, професори виолине у Школи за музичке таленте у Ћуприји, Наталија Младеновић, професор клавира на ФМУ у Београду и Милутин Младеновић, професор виолончелана Филолошко уметничком факултету у Крагујевцу.

Биће ово изузетна прилика да се публици представе у камерним саставима као што су квинтет, трио и квартет на виолини, виолончелу, виоли и клавиру. Зато нађите времена и посетите овај несвакидашњи музички доgaђај у Ариљу.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018