Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести

Почетна страна

#ОстаниОдговоран
Почетна Актуелности Вести Завршена манифестација „Ариљске зимске радости 2013“
Завршена манифестација „Ариљске зимске радости 2013“ Штампа Ел. пошта

РадостиЧетврти дан манифестације „Ариљске зимске“ радости обележиле су спортске активности. У фискултурној сали Основне школе „Стеван Чоловић“ 11. јануара одржано је такмичење у баскету и шутирању тројки. Од једанаест пријављених екипа такмичило се девет по узрасним категоријама.

Прво место у баскету , узраста основне школе, заузела је екипа „Отписани“ у категорији петог и шестог разреда, а у категорији ученика седмог и осмог разреда прво место заузела је екипа „Углавном 99“.
У конкуренцији четири екипе Средње школе прво место освојила је екипа „Омегле“, друго „Мјау Мјау“ и треће „Наши“.

Најбољи у шутирању тројки у конкуренцији основне школе били су Вукашин Милић, прво место, Ђорђе Симеуновић друго и Михаило Симић, треће место.

Од средњошлолаца најуспешнији су били Бојан Бојовић, прво место, Стефан Благојевић друго и Душан Радовић, треће место.

На такмичењу у стоном тенису учествовало је 38 ученика основне и средње школе. Најуспешнији у узрасту основне школе био је Алекса Шпехар, који је освојио прво место, Богдан Давидовић друго и Лука Живановић, треће место.

Срђан Цветић је заузео прво место у узрасту средње школе, Петар Миловановић, друго и Гаврило Симић, треће место.

У сали Соколског дома у 18 сати одржано је финале такмичења у певању „А глас“ на коме је наступило 11 учесника. Наступе финалиста оцењивао је жири у саставу професор виолине Драгутин Младеновић, студенткиња Факултета политичких наука Ана Марија Ђоковић и музичар из Ариља Владимир Аврамовић – Влајо.

Такмичаре је подржала бројна публика која је до последњег места испунила салу.

Први глас, и 10.000,00 динара, освојио је Сретен Алемпијевић, другопласирани Марко Ичелић награђен је са 5.000,00 динара, док треће место и награду од 3.000,00 динара деле Марко Милорадовић и Давид Милићевић.

Награду за најперспективнијег младог певача од 2.000,00 динара освојиле су три девојчице Марија Божовић, Кристина Јаковљевић и Наталија Никетић, а најмлађа учесница Мина Ћирковић, је од орgaнизатора добила пакетић.

IAriljske zimske radostiИАриљске зимске радости
ИАриљске зимске радости
bwd  Страна 1/2  fwd
ИАриљске зимске радости
ИАриљске зимске радости
ИАриљске зимске радости
ИАриљске зимске радости
ИАриљске зимске радости
ИАриљске зимске радости

Последњег дана манифестације 12. јанура у градској Галерији је одржана изложба радова који су настали током одржавања радионице индустријског дизајна, сликарске и фото радионице. У пријатној атмосфери gaлерије проглашени су и најбољи радови, а свим учесницима додељене захвалнице. Водитељи радионица су били задовољни постигнтим резултатима и показали жељу да наставе рад са децом.

Прво место у сликарству узраста од првог до четвртог разреда заузела је Бојана Младеновић, друго Теодора Јевђовић , и треће Марија Бркић.

Прво место од петог до осмог разреда заузео је Богдан Стојановић, друго Кристина Јаковљевић, и треће Никола Лукић.

 
Општина Ариље.  © 2005 - 2018