Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
 • Повећајте величину слова
 • Нормална величина слова
 • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
 • Страна
 • 1

ТЕМА: Опходјење запослених према странкама!

20 окт 2009 17:18 Опходјење запослених према странкама! #3

Да ли сте задовољни опходјењем радника опстинске управе према странкама. Молим Вас да изнесете неке позитивне или негативне примере. Наравно на Вама је избор да ли цете помињати имена или не. Али молим Вас без вредјања.
Последња измена: 28 окт 2009 06:09 Написао: .

29 окт 2009 09:01 Одг: Опходјење запослених према странкама! #58

 • Бранко
Да би се створио добар однос администрација-странке и да би администрација била услузни сервис свих градјана потребно је на нивоу целокупне србије отпустити све раднике из дрзавне администрације и истовремено расписати конкурс за та иста места или цак и смањити број места и на сваких 2-4 године врсити отпуст-пријем радника у дрзавну администрацију и онда би добили професионални однос администрације према странкама
овако : ради радио и нико ми ниста не мозе !
Последња измена: 29 окт 2009 10:08 Написао: .

12 нов 2009 01:02 Одг: Опходјење запослених према странкама! #105

 • Зика Вуковиц
Никако нисам задовољан. Извод из матицне књиге родјених у Ариљу коста 720 динара а исти такав у Узицу 270. Једно велико ЗАСТО?

п.с. Мозда сам омасио место за ову поруку ал нисам могао да јој надјем прикладније место на форуму.

12 нов 2009 19:39 Одг: Опходјење запослених према странкама! #117

 • Драган Милосављевић
Цена (такса) зависи од намене. А за матичну службу у општини Ариље све похвале, једна од најефикаснијих, најљубазнујих и најпредусретљивијих служби у општини Ариље. (наравно само је ЛЕД канцеларија испред њих)

12 нов 2009 23:22 Одг: Опходјење запослених према странкама! #152

 • Љиљана Димитријевић
Сад идем из матицне слузбе. Хтела сам да проверим информацију о висини таксе. Код нас извод из матицне књиге родјених коста 290 динара, уколико се користи за употребу у земљи.
Оно сто коста 760 динара је тзв. медјународни извод, то јест онај који се ради на посебном обрасцу и користи за употребу у иностранству. Од тога је 500 динара опстинска такса -због тог посебног обрасца, а 260 динара такса која се уплацује Републици.
Јос једна информација-уверење о дрзављанству коста 500 динара -200 опстини и 300 Републици.
Кад узимате извод из књиге родјених за потребе вадјења лицне карте, такса се не плаца.
Инаце, висина административне таксе је прописана опстинском Одлуком и Републицким Законом и не одредјују их матицари, него их доносе Скупстине-опстинска и Републицка.
Уколико на насем сајту не постоји истакнута Одлука о опстинским административним таксама, замолицу неког да је постави, како би сви унапред могли да виде ценовник.
То сазнадох код матицара.
Иако сам запослена у опстини и сама сам принудјена да се за лицне потребе бакцем са администрацијом. За матицну слузбу, као градјанин имам само реци хвале-без обзира сто конкурису насој слузби за похвале које малоцас изнесе Драган. Заиста се труде, љубазне су, одмах одрадјују посао, не мрзи их да замоле колеге из других опстина за помоц у добијању докумената за насе градјане. Јос кад имају унете податке у компјутеру те не морају да претурају по оним књизуринама, брзе су, брзе, док трепнес, а оно готово!
Видим да се тако понасају и према другима. Ако имате другација искуства, изнесите их, ово је мој утисак.
Љиљана Димитријевиц :) :) :)

18 нов 2009 00:54 Одг: Опходјење запослених према странкама! #189

 • Бранко
О салтерским радницима


15 јан 2010 07:14 Одг: Опходјење запослених према странкама! #380

 • x
Више пута сам доживео да чекам радника дуже од сат времена да се појави на радном месту.Обично је на пијацу/дому здравља/изашао негде сад ће доћи...
мада имам и јако позитивна искуства са матичарима,оверама и сл...јер су били јако љубазни,брзи и ефикасни...дакле у сваком ж [имг/] иту има кукоља и обратно
Последња измена: 15 јан 2010 07:30 Написао: .

10 мар 2010 01:32 Одг: Опходјење запослених према странкама! #665

 • Драган Милосављевић
Желео бих да похвалим запослене у општинској управи, а пре свих, ових дана изузетно запослене, службе које се баве легализацијом објеката. Ана и Весна неуморно без предаха свим заинтересобваним са пуно стрпљења дају сва неопходна обавештења, док Милка и Слађана са осмехом на лицу без нервозе примају гомиле захтева.
Још једном: свака част
П.С. Желео бих само да сугеришем странкама да када уђу код њих у канцеларију затварају врата, хладно је ових дана.

10 мар 2010 01:34 Одг: Опходјење запослених према странкама! #666

 • Драган Милосављевић
Ухх! Умало да заборавим ЛПА (локалну пореску администрацију) и матичну службу. Похвале и за њих! И апел одговорнима: што пре оспособите зграду услужног центра, како странке не би стајале над главама запослених

09 апр 2010 07:31 Одг: Опходјење запослених према странкама! #945

 • Бранко
Зика Вуковиц написао/ла:
Никако нисам задовољан. Извод из матицне књиге родјених у Ариљу коста 720 динара а исти такав у Узицу 270. Једно велико ЗАСТО?

п.с. Мозда сам омасио место за ову поруку ал нисам могао да јој надјем прикладније место на форуму.МАЛА ШВИЦАРСКА !!!
 • Страна
 • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018