Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: Магле

29 јан 2013 12:49 Магле #7228

  • Загор Те Неј
...магле се надвише над Тауном. Сиве магле преиспољне малограђанштине. ДДТ (својевремено помињан као Добри Дух Таунски) се забио у мишју рупу, негде украј увира бистре воде Ривер Р у безнађе, јер како захваљујући недостатној људској глупости сам РР лута маглама као уклети брод, чекајући да некакви моћници прикупе новце и пресеку таунску жилу куцавицу на пола, тако и осмеси Тауњана увиру у његовој туги, чекајући да се сунце поново роди над Кло Клочом.
И у овом глувом поноћном сату чујем његове јецаје како се вировима узводно разлежу, терајући ма и сваку пљату на потоке суза.
Форум луча, или Форум играчка (нешто јединствено, што ни једна сорабска чаршија нема) повија се пред завијањем крвожедних вучјих зуба и зажагрелим очима сујете. Мали постају велики, а ничим уздигнути се срозавају у блато својих сујетних надања. Ново доба које Маје означише као еру мира, љубави и разумевања на неком новом нивоу људске свести и међусобног поштовања, на жалост не завири у ове кутке безнађа.
Северинин бели, безуби и безгласни смех разлеже се црним дарквудским вилајетима, терајући језу уз кичму локалних племена. Њена злослутна претња (на плочи која беше давно загубљена) израња из таме црних људских душа као опомена која блиставу будућност Потемкинових села Тауна, сече на пола. Расеца, ровари и крвожеђа изјанђалим и усахлим бићем негдашњег Тауна, одбацујући и оно мало здравог разума и доброте. На гомиле, за свеопшту употребу, грће глупост, завист, пакост и љубомору.
Одуприте се сестре Таунке и браћо Таунци. Дан је и треба нам светлости.
Ду'
Последња измена: 29 јан 2013 19:04 Написао: Администратор. Разлог: порука није везана за тему у којој је била

30 јан 2013 01:41 Одг: Магле #7232

  • Загор Те Неј
Ух, ух, хиљаду му бубњева Дарквуда, Загор Те Неј немаде намеру нарусавати ред на Ф! Просто ни сада не зна где бесе поставио ове мисли. Ако је несто згресио, прастајте, јер ево ни сам не зна, где овакву мислицу требаде објавити. Хвала Админ
  • Страна
  • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018