Општина Ариље - Најновије вести

Општина Ариље - Најновије вести Општина Ариље - Најновије вести
  • Повећајте величину слова
  • Нормална величина слова
  • Смањите величину слова
Добро дошли, гост
Корисничко име Лозинка: Запамти ме
  • Страна
  • 1

ТЕМА: У НОЋИМА ПУНОГ МЕСЕЦА

01 феб 2013 23:49 У НОЋИМА ПУНОГ МЕСЕЦА #7241

  • телетабис
Хук лажи, бујице увреда, јефтиног брбљања и обмана, где је све од гнева и злобе прштало, је минуо Тауном. Било би красно да траја још неки дан, јер би све карте биле отворене. Овако ће се мало причекати.
Они злуреки се привремено примирише.
Луција је хитно Сазвала Самит „Ново Доба“, на коме ће се донети одлуке „Шта да се ради?“.
Поводом, донекле још, замршене Т. сит. на саветовање Одбора за Морал&Безбедност, узводно од Визи-Гот куле, хитно позвани релевантни утицајни појединци, као и представници Анти С. сектора, мањина и др.
Улогу модератора преузела је појединка блиска адм. ФТ. Под тачком разно, тј."свашта-нешто", разматраће се и могућност оснивања слободоумног виртуелног гласила „Тор-ум Т“. Из Синга је допутовао Звездочитач и тумач С. табли, као и агриколо заступник Северних брда, Вуле, лично. У име већинске групе равнодушних тауњана позван је опортуни ИТ...
Коља Јесењин се, после мучних снова, ноћобденија и значајних јустиционих консултација, срео са Томом Таунским, Сорабом, Поглавицом Црна Брада, ДДТ-им и неким појединцима, заговорицима бољег и просперитетнијег Т. На том скупу, између осталог, донета је и одлука да се Ривер Р. по сваку цену мора бранити.

Јер глупост је стеснила, сузила овај свет, посејала га оградама и бедемима, изделила га, изукрштала га попречним и уздужним јарцима, те у њему сапети човек тумара, ударајући у тами час у једну час у другу препреку.“

Речима свог омиљеног списатеља, Толстоја Т., самит је отворио Аква Ултимо (последњих дана се бавио утицајем подземних вода на понашање појединих грађана). Он је прочитао налаз и дијагнозу Конзилијума седам психијатара, алхемичара, астролога и звездо читача.
За демистификацију узрока мрачних сила били су задужени Д. Дух&Сораб Таунски.

Добри Дух:
– Силазим доле, ево, са Луцијом, у царство таме којим неки корачају, да их светлошћу и Светим Духом умирим – рекао је.
– Много их је, бата З., много! – надовеза се Вуле. – Сви ми да се у со претворимо, не би њима ручак осолили... – убаци Б. Вуле своју, из дечачких дана, омиљену епику. Њему је представник Веееликог Двора, неки грађ.-санит.-тур. инспект., објашњавао неминовност процедура, како у пол.- култ., тако и у јавно-друштвеном животу. Вуленце га је дуго-дуго слушао, баш, све док није пошиздио и одбрусио: – Ма све би ја то (и те друге) мотком!
Представница женске мреже (на њих је, рекао је Коља, Лунарна светлост последњих дана имала видног утицаја), се управо беше вратила из СтразБурна и донела позитивне вести.

Мистериозни Кокни Кол:
– Званични органи јавног праћења, осматрања и дојава упознати су о променама које су задесиле Ф Таунски. Све је у секундицу записано у протоколу „Досијеа Ф.“
К. Кол је обожавао вербално и витешко макљање, али „један на један“. Није волео подмуклу и прљаву игру. Није подносио хијене, варљиве лије, творове, јазавце..., мада је у њиховој близини било највише полу-информација, које је он веома мудро селектовао. Гесло: „Боље је да лав предводи крдо магараца, но магарац чопор лавова“, је био његов животни кредо. Откако је све утихнуло, смирило се, Кол је био нервозан. Упознат је са профилима утвара и господара таме, који су покушали Таун повести у хаос. Био је од Коље Јесењина, који се годинама бавио алхемијом, упознат да се у ноћима Пуног Месеца манифестују јаке лунарне силе које таласају женском ћуди и стварају сензације. Узео је то у обзир, и под тачком: Психички поремећаји и сметње, описао олакшавајуће образложење. – Да, да Луна је крива! Морам тој, кармички лошој енергији супротставити Луцију – мислио је К.

Коља Јесењин:
– Неопходно је прочишћење и подизање енергије свести. Тврдоглава агресивност вођена фрустрацијама шиба по ушима нормалан таунски свет. И сви ми имамо свој потпис са којим излазимо пред Творца, који ће пажљиво читати наша не-дела и својом мудрошћу им судити.

Сораб Таунски:
– Црна врана је слетела на врх лобање старе 14 миленијума – рече водич таунских ветрова. – Зна се поуздано, и писано је, да су ДДТ, Коља& Тома, заједно са неколицином појединаца, пре више од две деценије, кренули да мењају Т. и свест појединаца. Њих неколико су више учинили на пол.- култ. - уметничком небу и слободи Тауна но сви спавачи и укаџије („кои“), како написаше, себе сматрају веома „копетентним“, за "све и свашта-нешто". Е, јадног ми света!?

Коља Јесењин:
– Ако ме икада сколи рђа, беснило неко??? – заузимао је песник позу рецитатора и хтео говорити поему „Заповедник зунзара“.

Толстој Таунски:
– Де, де! Јесењушка, будимо озбиљни, није време за то. Биће дана за мегдана...
Јесењушка, се кисело осмехну, погледа према Толстоју и рече:
– Палио сам свеће за здравље тих инфантилних појединаца и молио се Богу да им да мало мира, да их заогрне љубављу...
Коља Јесењин је предложио да се у дану Санто Ахилио, испред храма Таунског, доделе признања и одликовања (за подобност, послушност, лојалност, ћутање, одрживост, пливање у мутним водама, верност, морално-култ. васпитање...), али и свима који су, било на који начин, таласали учмали и успавани Таун. Конкуренција је жестока, баш. На ту идеју, још пре неку годину, дошао је генијални Балтазар, који је у Т. Форуму видео најефтинију забаву и начин благовременог информисања многих тауњана. Био је далековид и проницљивији од ЊуДворјана. Хтео је, прича се, наградити ДД таунског, ТТ-ја, за допринос на пољу опозиционог деловања, критичке мисли и ширења слобода мишљења.
–Представници Седме силе Меџик Микс&ББ РадиоС, су затражили да се што пре организује округли сто на коме ће ТТ&ДДТ изнети платформу деловања.

Толстој Таунски:
–Губимо реалност... Опортунистички раст ега нас трује и претвара у тиранина себи самима. Его узима енергију, храни се дезинформацијама и води личност ка анти божанском. Подсмех и поруга такве прати. Видимо шта се збило и на шта све ово слути. Сви знамо ликове њихове. Прочишћење им свима треба. И ми морамо у себи срушити тог Деспотског Краља који нас удаљава од космичке истине... Зашто пред свиње бисере бацати? ]
Тома Т:
–Тома Таунски се нешто дошаптавао са ДДТ-им, који је имао много мудрости, много пута имао храбрости „стати“, и на страшном месту постојати.
У исто време Поглавица Брадерс, око кога се последњих дана мотало неко убаво женскиње, је испијао мученицу стару 126 година, загледан, кроз стаклену површину Визи Гот куле, у бистре брзаке Ривер Р.
– Пити ил не бити, одбрана је ту!
Коља га одмери и отпосла му стих: – Еј, ти Црна Брадо! С тобом би се ја мењао радо.

Закључци:
Задужују се Загор &ТТ да јавност Тауна упознају са интегралним текстом Платформе и закључака са данашњег састанка.
Овај се задатак има обавити, лично главом и брадом, најкасније до Ђурђева дана, коришћењем локалних ресурса: ТВ Меџик Микс, ШоМи Сахарски и Радио ББХ.
Задужује се Аква Ултимо да, након објављивања Платформе, измери подземна зрачења како би се научним методама доказао утицај таласања на живот Тауњана у васиони.
Након презентирања резултата одлучиће се о даљим корацима.
Када је кренуо пут Г. Анатеме, Коља је у даљини чуо ехо лавежа одлазећих паса.
Ваистину Тт...
Последња измена: 23 мај 2013 19:29 Написао: .
  • Страна
  • 1
Општина Ариље.  © 2005 - 2018